spreadshirt Reviews

: 7
71% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

N
Niels Petit
Mijn ervaring met het bestellen bij Spreadshirt was echt top. Ik was blij verrast door de vele keuzes aan truien en kleuren, en de verschillende lettertypes en leuke afbeeldingen die beschikbaar wa...Lees verder
T
T. Smets
Ik maakte een fout met mijn adres en daardoor werd mijn bestelling teruggestuurd. Ik bood aan om de verzendkosten opnieuw te betalen, maar ze vroegen er niet eens om. Ze hebben het gewoon opnieuw v...Lees verder
N
Nijs
Ik heb meerdere truien en shirts besteld en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. De maten zijn perfect en de kwaliteit van de producten is echt top. Ze voelen lekker zacht aan en zien er mooi ...Lees verder
E
eva
Ik vond het echt een leuke website om te bestellen, en ik kon daar heel gemakkelijk mijn eigen ontwerp maken. Het T-shirt dat ik kreeg was van hele mooie kwaliteit. Jammer genoeg waren sommige lett...Lees verder
D
Diallo
De trui die ik besteld had was van goede kwaliteit, maar de afbeeldingen leken wat vaal. Ook was de verpakking niet goed dicht en nat geworden door de regen of hagel tijdens de bezorging. De bezorg...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn aankoop in een paar trefwoorden:

  Mijn ervaring met het bestellen bij Spreadshirt was echt top. Ik was blij verrast door de vele keuzes aan truien en kleuren, en de verschillende lettertypes en leuke afbeeldingen die beschikbaar waren om te personaliseren. Het hele proces verliep heel vlot en intuïtief, waardoor ik snel mijn eigen ontwerp kon maken. Daarnaast werd mijn bestelling ook nog eens snel geleverd, wat ik echt waardeerde. Ik zou Spreadshirt zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een leuke hoody met een persoonlijke tekst en afbeelding.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling was een gepersonaliseerd T-shirt

  Ik maakte een fout met mijn adres en daardoor werd mijn bestelling teruggestuurd. Ik bood aan om de verzendkosten opnieuw te betalen, maar ze vroegen er niet eens om. Ze hebben het gewoon opnieuw verzonden naar het juiste adres, geweldige klantenservice! En het T-shirt is ook van topkwaliteit, de print ziet er fantastisch uit en blijft mooi, zelfs na verschillende keren wassen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschillende truien en shirts besteld

  Ik heb meerdere truien en shirts besteld en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. De maten zijn perfect en de kwaliteit van de producten is echt top. Ze voelen lekker zacht aan en zien er mooi afgewerkt uit. Het enige puntje van kritiek is dat ik de opdrukken nog niet gewassen heb, dus kan nog niet zeggen hoe goed ze blijven zitten. Daarom geef ik 4 sterren in plaats van 5.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuk T-shirt

  Ik vond het echt een leuke website om te bestellen, en ik kon daar heel gemakkelijk mijn eigen ontwerp maken. Het T-shirt dat ik kreeg was van hele mooie kwaliteit. Jammer genoeg waren sommige letters en de afbeelding een beetje vaag en vervaagd, en zagen ze er meer mat uit in het echt dan op mijn ontwerp. Maar al bij al was ik toch nog blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie kwaliteit shirt met verbleekte afbeeldingen

  De trui die ik besteld had was van goede kwaliteit, maar de afbeeldingen leken wat vaal. Ook was de verpakking niet goed dicht en nat geworden door de regen of hagel tijdens de bezorging. De bezorger had het pakket voor de deur gezet en was al weg voordat ik kon controleren op eventuele schade. Dat vond ik heel jammer en ik had gehoopt dat er meer zorg was besteed aan de verpakking en bezorging.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duidelijke site, moeilijke betaling

  Ik vond de website wel gemakkelijk om te gebruiken, maar de betalingsoptie was een beetje ingewikkeld voor mij. Het zou handig zijn moest dit wat eenvoudiger zijn. Ook de bezorgservice liet te wensen over, want mijn pakketje kwam te laat aan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangenaam verrast door de verpakking

  De manier waarop mijn T-shirt was ingepakt was echt super. Ik kreeg een toffe cadeaubox met een kaart en extra stickers om het cadeau dat tikkeltje persoonlijker te maken. Echt leuk om dit allemaal te ontvangen, was een aangename verrassing.


Anderen bekeken ook