ErvaringenSite

  Ervaringen PrintAbout

  Elk bedrijf dient tenminste over 1 printer te beschikken om optimaal te kunnen functioneren. Het veraangenaamt het werkproces. Maar ook het in huis hebben van een printer is geen luxe meer. Er zijn verschillende ontwerpen aan printers met uiteenlopende mogelijkheden. Er zijn type printers voor maximaal afdrukformaat en de optie om uw printer met uw smartphone, tablet of computerte verbinden. Loopt u al geruime tijd met de gedachte een printer aan te schaffen, maar weet niet welke u moet kiezen? Wilt u een zakelijke printer kopen? Of juist eentje voor thuisgebruik? Gaat u voor een nieuwe kleurenprinter of zwart wit printer? Inkjetprinter, LED-printer of laserprinter? ErvaringenSite heeft informatie voor u in huis! Ook de informatie over PrintAbout. U bent er dus ook terecht voor de informatie hoe anderen hun bezoek aan en de aftersale service van PrintAbout hebben ervaren! Bekijk hier de reviews.

  Over PrintAbout
  PrintAbout betiteld zichzelf als te zijn de “PrinterSpecialist” en is een printer-webshop van de Benelux, waar personen terecht kunnen voor diverse merken printers, inktcartridges, labels, toner cartridges, papier en overige print-benodigdheden. Sinds het jaar 2004 verzenden zij vanuit hun vestiging in Moordrecht bestellingen aan printers en printbenodigdheden voor zowel zakelijke als particuliere klanten, door Nederland en België.

  Producten en diensten van PrintAbout
  Bij PrintAbout kan een keuze worden gemaakt uit diverse soorten printers, zoals de inkjetprinter, laserprinter, Thermische printer, of LED-printer. LED-printers zijn printers die geen bewegende onderdelen bevatten en daardoor langer meegaan dan laserprinters. Thermische printers worden voornamelijk gebruikt vooral om etiketten of labels te drukken. Daarnaast zijn sommige printers ook kopieer- en faxapparaten. Ook zou u de keuze kunnen maken tussen een A4 of A3 printer. Bij PrintAbout kan men terecht voor Canon printers, Brother printers, HP-printers en ook van de merken Dymo, OKI, Samsung en Epson. HP heeft een serie printers. Hier zit ook een compacte printer bij, namelijk de HP Deskjet serie. PrintAbout zegt ook accessoires te hebben voor elk merk en type printer, waaronder fusers, drums, kabels, papierlades, maintenance kits, transfer belts, transfer kits.

  Complimenten, klachten en tips voor PrintAbout
  100% garantie, levenslang, krijgen klanten op het huismerk artikelen van PrintAbout. PrintAbout meldt dat service hoog bij hun in het vaandel staat. Daarnaast is PrintAbout ook gecertificeerd door Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Een (her)certificering die jaarlijks plaatsvindt. Hun streven is om bestellingen binnen 24 uur af te leveren. De Online shop is 24 uur per dag bereikbaar en achteraf betalen mag. Betalen kan via de bekende betaalmethodes. Na 16:30u (op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) worden enkel nog bestellingen die met iDEAL betaald zijn, verwerkt. De verzendkosten zijn laag tot zelfs gratis.

  Hebt u al gebruik kunnen maken van de 100% garantie, levenslang, op het huismerk artikelen van PrintAbout? Wat is uw ervaring? Zijn zij werkelijk de “Printer Specialist”, zoals zij propageren? Laat ons en anderen weten.

  Zelf nog niet bekend met PrintAbout, haar service en print apparaten? Dan mag u hier op onze ErvaringenSite de reviews lezen van klanten die u voor zijn gegaan en de smaak te pakken hebben gehad van PrintAbout producten. Hun beoordeling zal u op weg helpen.

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  PrintAbout
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PrintAbout

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PrintAbout een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PrintAbout. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PrintAbout actief?

  PrintAbout is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PrintAbout gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.