ErvaringenSite

  Ervaringen Vindiq Office

  Wat hebben een scholier, een bedrijfsmedewerker en een hobbyist met elkaar gemeen? Ze hebben allemaal nood aan allerlei “bureaumateriaal” zoals papier, potloden, schriften en dergelijke! Bij Vindiq Office kun je dergelijke zaken allemaal online aanschaffen. Op ErvaringenSite kun je de meningen van klanten van Vindiq Office vinden, dus lees zeker verder om te weten te komen wat men denkt van dit bedrijf. Zijn de beoordelingen positief of negatief, hoe scoort Vindiq Office in de ogen van hun klanten? Kom het hier te weten!

  Over Vindiq Office
  Vindiq Office is een Nederlands bedrijf gevestigd in Maastricht. Ze hebben een webshop waar je allerlei producten kan kopen voor kantoor, school en hobby. Je kunt Vindiq Office bereiken via hun website, e-mail en per telefoon.

  Producten en diensten van Vindiq Office
  Bij Vindiq Office kun je terecht voor meer dan 18.000 kantoor-, school- en hobbyartikelen. Hierbij moet je dan denken aan producten zoals Printers, printersupplies en computerbenodigdheden (waaronder ook faxen. Copiers en allerlei inktpatronen). Wat betreft Kantoormachines kun je inbind- en lamineermachines, papiervernietigers, rekenmachines en snijmachines aankopen. Er is ook allerlei papier (verschillende kleuren, fotopapier, kopieerpapier en dergelijke) te vinden, net als etiketten, enveloppen, memoblokken, schriften en notitieboeken. Als je papieren wil klasseren kun je eens kijken bij hun assortiment insteekmappen, ordners en allerlei andere soorten mappen. Ook wat betreft Kantoormateriaal kun je hier producten vinden, zoals lijmen, elastieken, perforators, scharen, enzovoort. En uiteraard heeft het aanbod van Vindiq Office ook een selectie aan Schrijfwaren (balpennen, vullingen, markeerstiften, potloden) en correctiemateriaal zoals gummen. Tot slot is er nog Tekenmateriaal en Presentatie en communicatiemateriaal te vinden.

  Je kunt dit alles bestellen via de online webshop. Vanaf je een bestelling hebt boven een bepaald bedrag is de verzending gratis. Als je bestelt op maandag tot en met donderdag voor 16:30 en op vrijdag voor 15:00 zal je bestelling normaal gezien de volgende werkdag worden bezorgd. Vindiq Office levert in België, Nederland en Luxemburg. Bij Vindiq Office kun je betalen met iDeal, creditcard, overboeking en Bancontact Mister Cash. Hiernaast kun je ook achteraf betalen met Afterpay. Als je je producten ophaalt, is het mogelijk om contact te betalen. Als je bestelt als bedrijf kun je op rekening betalen. Bij Vindiq Office krijg je ook spaarpunten bij je bestelling, die je kunt opsparen en vervolgens laten uitbetalen in een cadeaubon. Bij Vindiq Office heb je herroepingsrecht: als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze binnen 14 dagen zonder opgave van redenen opzeggen.

  Klachten, complimenten en tips voor Vindiq Office
  Heb je zelf al eens iets aangekocht bij Vindiq Office en je bent daar erg tevreden over? Dan kun je je complimentje hier op ErvaringenSite achterlaten, andere mensen lezen dat graag, zo kunnen ze zien dat men tevreden is over Vindiq Office. Maar ook als je niet tevreden bent, moet je dat zeker laten weten. Was je product niet naar wens, de bestelling te laat, of de klantendienst onvriendelijk? Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen. Jouw beoordeling van Vindiq Office is van tel, dus laat ons zeker weten wat je ervan denkt!

  Mit einem Onlineshop durchstarten! Ich erzähle wie ich es gemacht habe. I Erdem24/7

  Vindiq Office
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vindiq Office

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vindiq Office een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vindiq Office. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vindiq Office actief?

  Vindiq Office is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vindiq Office gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.