Vindiq Office

Alle reviews

Vindiq Office

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Vindiq Office

Wat hebben een scholier, een bedrijfsmedewerker en een hobbyist met elkaar gemeen? Ze hebben allemaal nood aan allerlei “bureaumateriaal” zoals papier, potloden, schriften en dergelijke! Bij Vindiq Office kun je dergelijke zaken allemaal online aanschaffen. Op ErvaringenSite kun je de meningen van klanten van Vindiq Office vinden, dus lees zeker verder om te weten te komen wat men denkt van dit bedrijf. Zijn de beoordelingen positief of negatief, hoe scoort Vindiq Office in de ogen van hun klanten? Kom het hier te weten!

Over Vindiq Office
Vindiq Office is een Nederlands bedrijf gevestigd in Maastricht. Ze hebben een webshop waar je allerlei producten kan kopen voor kantoor, school en hobby. Je kunt Vindiq Office bereiken via hun website, e-mail en per telefoon.

Producten en diensten van Vindiq Office
Bij Vindiq Office kun je terecht voor meer dan 18.000 kantoor-, school- en hobbyartikelen. Hierbij moet je dan denken aan producten zoals Printers, printersupplies en computerbenodigdheden (waaronder ook faxen. Copiers en allerlei inktpatronen). Wat betreft Kantoormachines kun je inbind- en lamineermachines, papiervernietigers, rekenmachines en snijmachines aankopen. Er is ook allerlei papier (verschillende kleuren, fotopapier, kopieerpapier en dergelijke) te vinden, net als etiketten, enveloppen, memoblokken, schriften en notitieboeken. Als je papieren wil klasseren kun je eens kijken bij hun assortiment insteekmappen, ordners en allerlei andere soorten mappen. Ook wat betreft Kantoormateriaal kun je hier producten vinden, zoals lijmen, elastieken, perforators, scharen, enzovoort. En uiteraard heeft het aanbod van Vindiq Office ook een selectie aan Schrijfwaren (balpennen, vullingen, markeerstiften, potloden) en correctiemateriaal zoals gummen. Tot slot is er nog Tekenmateriaal en Presentatie en communicatiemateriaal te vinden.

Je kunt dit alles bestellen via de online webshop. Vanaf je een bestelling hebt boven een bepaald bedrag is de verzending gratis. Als je bestelt op maandag tot en met donderdag voor 16:30 en op vrijdag voor 15:00 zal je bestelling normaal gezien de volgende werkdag worden bezorgd. Vindiq Office levert in België, Nederland en Luxemburg. Bij Vindiq Office kun je betalen met iDeal, creditcard, overboeking en Bancontact Mister Cash. Hiernaast kun je ook achteraf betalen met Afterpay. Als je je producten ophaalt, is het mogelijk om contact te betalen. Als je bestelt als bedrijf kun je op rekening betalen. Bij Vindiq Office krijg je ook spaarpunten bij je bestelling, die je kunt opsparen en vervolgens laten uitbetalen in een cadeaubon. Bij Vindiq Office heb je herroepingsrecht: als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze binnen 14 dagen zonder opgave van redenen opzeggen.

Klachten, complimenten en tips voor Vindiq Office
Heb je zelf al eens iets aangekocht bij Vindiq Office en je bent daar erg tevreden over? Dan kun je je complimentje hier op ErvaringenSite achterlaten, andere mensen lezen dat graag, zo kunnen ze zien dat men tevreden is over Vindiq Office. Maar ook als je niet tevreden bent, moet je dat zeker laten weten. Was je product niet naar wens, de bestelling te laat, of de klantendienst onvriendelijk? Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen. Jouw beoordeling van Vindiq Office is van tel, dus laat ons zeker weten wat je ervan denkt!