ErvaringenSite

  Ervaringen Schäfer Shop

  We zijn tegenwoordig meer op kantoor dan thuis. De 40-urige werkweek lijkt eeuwig te duren en om 15:00 beginnen we wanhopig naar de klok te kijken, omdat we naar huis willen. Aangezien we zoveel op kantoor zijn, is een inrichting die creativiteit en effectiviteit motiveert onmisbaar. Onze werkomgeving moet het werk stimuleren. Bij Schäfer Shop hebben ze genoeg om je kantoor een make-over te geven, maar inspireren de artikelen van Schäfer Shop ook? En wat vinden anderen van de kwaliteit? Je zit niet te wachten op rugklachten, omdat de stoelen niet comfortabel zijn. Om meer te weten te komen over Schäfer Shop, vind je hier reviews van echte klanten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen, zodat jij weer vol energie aan het werk kan gaan.

  Over Schäfer Shop

  Al 75 jaar is Schäfer Shop bekend in Duitsland. Het bedrijf brengt dan ook veel ervaring met zich mee. Het merk heeft ook in België zijn plaats op de markt al gevonden, maar het bedrijf wil blijven groeien. Je kunt bij Schäfer Shop alles vinden van een complete magazijninrichting tot individuele systeemoplossingen. Of je nu je kantoor thuis opnieuw wilt inrichten of de inrichting van je bedrijf helemaal wilt vernieuwen, je kunt bij Schäfer Shop aan de slag.


  De reclame van Schäfer Shop is misschien in het Duits, maar deze handpoppen wilden we graag met je delen.

  Topmerken Schäfer Shop

  Het bedrijf weet hoe belangrijk kantoormeubilair en kantoorartikelen zijn voor de werksfeer. Om alleen de beste kwaliteit te garanderen, kiest Schäfer Shop alleen voor de beste merken. De topmerken waar iedereen voor kiest zijn:
  • SSI Schäfer
  • Kimberlay-Clark
  • Fetra Transportgerüte
  • Interstuhl
  • Format
  • Maul
  • Leitz
  • Durable

  Voordelen Schäfer Shop

  Schäfer Shop hoopt natuurlijk dat klanten kiezen om te bestellen in de webshop, omdat zij op zoek zijn naar kwaliteit. Om de klanten toch nog wat extra motivatie te geven, heeft Schäfer Shop nog een aantal andere voordelen. Je bestelling wordt vanaf 50,- namelijk gratis verzonden. Schäfer Shop heeft een expert montageservice. Op de meeste artikelen zit een 3 jaar kwaliteitsgarantie en de medewerkers staan altijd klaar voor advies. Overigens heeft Schäfer Shop vaak artikelen die voor stuntprijzen aangeboden worden.

  Klachten Schäfer Shop

  Om toekomstige klanten beter te helpen, hoort Schäfer Shop graag van klanten die al besteld hebben in de webshop. Dit betekent dat zij ook altijd willen helpen bij klachten. De webshop heeft een uitgebreid contactformulier. Het formulier maakt het makkelijk om je klacht uitgebreid uit te leggen, zodat de klantenservice je het beste kan helpen. Het is verder ook mogelijk om met de klantenservice te bellen op het telefoonnummer of neem een kijkje op Facebook.

  Jouw ervaringen met Schäfer Shop

  Bestel jij al je kantoorartikelen bij Schäfer Shop? Of heeft jouw magazijn een nieuwe inrichting door het meubilair uit de webshop? Schrijf dan een review over de webshop en de producten. Nieuwe klanten zijn benieuwd wat jij van de webshop denkt. Kun je eenvoudig bestellen? Was de levering op tijd? Zijn de artikelen te duur? En wat vind je van de kwaliteit? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en geef jouw mening.

  Krijgt jouw kantoor een nieuwe inrichting met meubilair en kantoorartikelen van Schäfer Shop? Lees dan eerst de reviews en ervaringen van klanten.

  Schäfer Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Schäfer Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Schäfer Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Schäfer Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Schäfer Shop actief?

  Schäfer Shop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Schäfer Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.