Schäfer Shop

Alle reviews

Schäfer Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Schäfer Shop

We zijn tegenwoordig meer op kantoor dan thuis. De 40-urige werkweek lijkt eeuwig te duren en om 15:00 beginnen we wanhopig naar de klok te kijken, omdat we naar huis willen. Aangezien we zoveel op kantoor zijn, is een inrichting die creativiteit en effectiviteit motiveert onmisbaar. Onze werkomgeving moet het werk stimuleren. Bij Schäfer Shop hebben ze genoeg om je kantoor een make-over te geven, maar inspireren de artikelen van Schäfer Shop ook? En wat vinden anderen van de kwaliteit? Je zit niet te wachten op rugklachten, omdat de stoelen niet comfortabel zijn. Om meer te weten te komen over Schäfer Shop, vind je hier reviews van echte klanten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen, zodat jij weer vol energie aan het werk kan gaan.

Over Schäfer Shop
Al 75 jaar is Schäfer Shop bekend in Duitsland. Het bedrijf brengt dan ook veel ervaring met zich mee. Het merk heeft ook in België zijn plaats op de markt al gevonden, maar het bedrijf wil blijven groeien. Je kunt bij Schäfer Shop alles vinden van een complete magazijninrichting tot individuele systeemoplossingen. Of je nu je kantoor thuis opnieuw wilt inrichten of de inrichting van je bedrijf helemaal wilt vernieuwen, je kunt bij Schäfer Shop aan de slag. 


De reclame van Schäfer Shop is misschien in het Duits, maar deze handpoppen wilden we graag met je delen.

Topmerken Schäfer Shop
Het bedrijf weet hoe belangrijk kantoormeubilair en kantoorartikelen zijn voor de werksfeer. Om alleen de beste kwaliteit te garanderen, kiest Schäfer Shop alleen voor de beste merken. De topmerken waar iedereen voor kiest zijn:
• SSI Schäfer
• Kimberlay-Clark
• Fetra Transportgerüte
• Interstuhl
• Format
• Maul
• Leitz
• Durable

Voordelen Schäfer Shop
Schäfer Shop hoopt natuurlijk dat klanten kiezen om te bestellen in de webshop, omdat zij op zoek zijn naar kwaliteit. Om de klanten toch nog wat extra motivatie te geven, heeft Schäfer Shop nog een aantal andere voordelen. Je bestelling wordt vanaf 50,- namelijk gratis verzonden. Schäfer Shop heeft een expert montageservice. Op de meeste artikelen zit een 3 jaar kwaliteitsgarantie en de medewerkers staan altijd klaar voor advies. Overigens heeft Schäfer Shop vaak artikelen die voor stuntprijzen aangeboden worden.

Klachten Schäfer Shop
Om toekomstige klanten beter te helpen, hoort Schäfer Shop graag van klanten die al besteld hebben in de webshop. Dit betekent dat zij ook altijd willen helpen bij klachten. De webshop heeft een uitgebreid contactformulier. Het formulier maakt het makkelijk om je klacht uitgebreid uit te leggen, zodat de klantenservice je het beste kan helpen. Het is verder ook mogelijk om met de klantenservice te bellen op het telefoonnummer of neem een kijkje op Facebook.

Jouw ervaringen met Schäfer Shop
Bestel jij al je kantoorartikelen bij Schäfer Shop? Of heeft jouw magazijn een nieuwe inrichting door het meubilair uit de webshop? Schrijf dan een review over de webshop en de producten. Nieuwe klanten zijn benieuwd wat jij van de webshop denkt. Kun je eenvoudig bestellen? Was de levering op tijd? Zijn de artikelen te duur? En wat vind je van de kwaliteit? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en geef jouw mening.

Krijgt jouw kantoor een nieuwe inrichting met meubilair en kantoorartikelen van Schäfer Shop? Lees dan eerst de reviews en ervaringen van klanten.