ErvaringenSite

  Ervaringen inkClub

  Het blijft vervelend als de inkt in de printer weer leeg is. Je hebt altijd weer nieuwe inkt nodig en het is niet goedkoop. Bij inkClub kun je goedkoop inktpatronen en toners kopen voor alle printermerken, maar is de webshop betrouwbaar? Alleen andere klanten kunnen je antwoord geven op deze vraag. Op ErvaringenSite vind je recensies van klanten die hun inkt als gekocht hebben in de webshop. Je printer kan namelijk stukgaan van slechte kwaliteit inkt en dat wil je natuurlijk voorkomen. Lees daarom eerst de onafhankelijke reviews van klanten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de inkt. Je kunt dan helemaal zelf bepalen of jij je nieuwe inkt koopt bij inkClub of liever nog even verder zoekt.

  Over inkClub

  De mederwerkers van inkClub weten zelf als geen ander hoe vervelend het is als de inkt op is, net wanneer je jouw ticket voor het Adele concert wilt printen. Ze willen dit probleem voorkomen en hebben altijd inkt op voorraad om jou zo snel mogelijk uit de brand te helpen. De webshop heeft echter nog meer dan alleen inkt. Ze hebben al je kleine dagelijkse dingen in het assortiment. Ze hebben inkt en toners, maar ook stofzuigzakken, scheermesjes, gloeilampen en allerlei andere spullen die je rondom het huis kunt gebruiken.


  Het nummer Hello van Adele kun je natuurlijk blijven luisteren.

  Diensten inkClub

  Voor bijna alle merken kun je inkt en stofzuigerzakken vinden bij inkClub. Je kunt bijvoorbeel inkt vinden voor je HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother, Samsung, Dell, Oki, Ricoh en Xerox printen. En de stofzuigerzakken zijn beschikbaar voor Electrolux, Volta, Miele, Siemens, Bosch, AEG, Philips, Nilfisk, Melissa en Hugin. Behalve een uitgebreid assortiment biedt inkClub klanten ook nog andere diensten. InkClub garandeert dat bestellingen voor 12:00 diezelfde dag nog verzonden worden, zodat je alles de volgende dag in huis hebt. Je krijgt bij de webshop ook altijd 30 dagen bedenktijd en ze proberen altijd een betrouwbare levering te bieden.

  Klachten inkClub

  Bij problemen is het natuurlijk logisch dat je een negatieve review wilt schrijven over een bedrijf. Wij raden je echter aan om altijd eerst contact op te nemen met de webshop. Bij inkClub willen ze klanten de beste service bieden en altijd helpen bij klachten. Je kunt op de website het contactformulier invullen. Het telefoonnummer voor de klantenservice is op dit moment niet beschikbaar, maar deze kan later weer open gaan. Laat nadat je contact opgenomen hebt, dan altijd weten of je goed geholpen bent in je review.

  Schrijf een review over inkClub!

  Bestel jij alle inkt voor je kantoor altijd in de webshop? Of gebruik jij thuis de stofzuigzakken van inkClub? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop en de producten. Kun je makkelijk bestellen? Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de levering betrouwbaar? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of ze veilig kunnen bestellen bij inkClub.

  Zijn de inkt en toners bij inkClub echt goedkoop? Wat vinden hun klanten van de kwaliteit? Lees hier reviews en beoordelingen over hun ervaringen.

  inkClub
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over inkClub

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is inkClub een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over inkClub. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is inkClub actief?

  inkClub is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van inkClub gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.