ErvaringenSite

  Ervaringen Campusshop

  Het leven is al duur genoeg. En dat geldt zeker voor studenten. Naast het geld voor de opleiding en het lesmateriaal moeten de meeste studenten iedere euro drie keer om te draaien. De aanschaf van een laptop is altijd een dure aangelegenheid. En dan moet je je ook nog eens verdiepen in welke laptop het beste aansluit aan de door jou gestelde eisen aan het ding. Daarom is het zaak slim te werk te gaan en voordat je als student een besluit neemt, je jezelf goed laat voorlichten! Dat doe je niet alleen door de verschillende laptops met elkaar te vergelijken, maar ook door het vergelijken van verschillende aanbieders. CampusShop is er speciaal voor studenten. Wil je weten wat hun ervaringen zijn met deze webwinkel? Of heb je zelf een ervaring met CampusShop die je met je medestudenten wilt delen? Lees hier de basis informatie over deze webwinkel, een korte omschrijving over hun producten en diensten en natuurlijk de reviews van andere studenten.

  Over CampusShop
  Het online bedrijf CampusShop richt zich speciaal op de studenten. Op de site wordt een grote selectie laptops, MacBooks, Chromebooks en rekenmachines aangeboden. Het bedrijf werkt samen met meer dan 200 onderwijsinstellingen in België en Nederland en studenten van een van deze samenwerkende overheidsinstellingen kunnen rekenen op kortingen en een speciale aanvullende garantie dekking, de Snelle Studenten Service. Dit is een zogenaamde risicoverzekering de afgesloten kan worden, waarbij je bij reparatie of onderhoud van jouw laptop een tijdelijke laptop ter vervanging krijgt. Het bedrijf is onderdeel van Paradigit. Deze Nederlandse computerfabrikant is al sinds 1992 actief en heeft inmiddels een winkelketen met verschillende winkels in Nederland en België. Inmiddels is de productielijn van hun eigen computer nagenoeg stopgezet en concentreren zij zich meer op de verkoop van A-merken zoals Acer, Asus, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, Samsung, Medion en Toshiba.

  CampusShop staat bij de Kamer van Koophandel in Brabant geregistreerd onder nummer 24331836 met de naam KVB B.V. en met als hoofdkantoor het filiaal in Eindhoven. BTW-nummer: NL810572461B01

  Producten en diensten van CampusShop
  CampusShop is een online winkel waar A-merken laptops, tablets, chromebooks en MacBooks worden aangeboden uit het assortiment van Paradigit. Behalve deze apparaten is er ook een groot assortiment aan accessoires zoals tassen, rugzakken, powerbanks, beschermhoezen, externe harddrives, toetsenborden, opladers, standaards, printers, routers, webcams en wordt er zelfs de installatie van originele standaard software aangeboden zoals Antivirus en Microsoft Office. Wanneer je als student ingeschreven staat bij een van de opleidingen die een samenwerkingsverband met CampusShop hebben kan je verschillende kortingen ontvangen en een speciale verzekering afsluiten waarmee je je verzekerd dat je bij schade of het crashen van je laptop een gratis vervang laptop ter beschikking krijgt. Het is ook mogelijk om een laptop te huren, waarbij je een maandelijks bedrag betaald. De producten op de website kun je ook bekijken en aanschaffen in de fysieke winkels van Paradigit.

  Complimenten, Klachten en Tips over Paradigit
  Heb jij ook een laptop gehuurd of gekocht bij CampusShop of denk je erover om andere producten bij dit bedrijf aan te schaffen? Wat is jouw mening over alle deals die ze aanbieden voor studenten? Laat hier jouw review achter zodat andere studenten een beter beeld hebben wat ze kunnen verwachten van dit bedrijf.

  How To Start Your Own Ecommerce Store & Sell Product Online - Complete Details

  Campusshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Campusshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Campusshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Campusshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Campusshop actief?

  Campusshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig, Internet & Hosting, Electronica, Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Campusshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.