ErvaringenSite

  Ervaringen Goedgemerkt

  Ben je het beu dat je kinderen allerlei items kwijtraken of met een jas, drinkbeker of broodtrommel van een ander kind thuiskomen, en wil je hun spulletjes voorzien van een naamsticker of -label? Dan kun je eens kijken of het aanbod van Goedgemerkt iets voor jou zou kunnen zijn. Of heb je in het verleden al een bestelling bij dit online bedrijf geplaatst? Indien ja, zou je dan eventueel enkele minuten de tijd willen nemen om een informatieve review te schrijven? Een verslag van jouw persoonlijke ervaring kan bijzonder waardevol zijn voor andere mensen. Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Goedgemerkt

  De oprichtster van Goedgemerkt is Anouk van Schaardenburger, moeder van twee kinderen. In 2002 kreeg ze af te rekenen met een probleem dat ook bij andere ouders herkenbaar is: haar kinderen verloren allerlei spullen of kwamen met de verkeerde thuis. Daarom besliste ze om het heft in eigen handen te nemen en bestelt ze lint, inkt en snijmachines om aan de keukentafel aan de slag te gaan. Het duurde niet lang voordat de kleding van Anouk en haar gezin vol met proeflabels zitten om de meest geschikte labels en stickers te vinden. Doorheen de tijd werden ook de designs hipper, inclusief prentjes van Disney-films, zoals Cars en Frozen. Op bijna 20 jaar tijd is Goedgemerkt uitgegroeid tot een internationaal merk waarop vele ouders een beroep doen.

  How to Make a WordPress Online Store - 2019 (Step by Step)

  Producten en diensten van Goedgemerkt

  Op de website van Goedgemerkt heb je de keuze uit verschillende categorieën: naamstickers, kleding merken, combivoordeel, SOS producten, diversen en bestsellers. Alle producten van dit bedrijf zouden watervast en vaatwasser en magnetron veilig zijn en geen giftige inkten bevatten. Bestel je voor 12.00 uur? Dan zou je pakketje dezelfde dag nog verzonden worden. En als je totaalbestelling meer dan € 35 bedraagt, worden er geen verzendkosten aangerekend. Als je op de hoogte wilt blijven van de producten en diensten van Goedgemerkt, kun je je via de website abonneren op de nieuwsbrief van dit bedrijf. Voor vragen of opmerkingen kun je in eerste instantie een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen over onder andere je bestelling, verzending en betaling. Als je toch nog niet hebt gevonden wat je zoekt, kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met iemand van het team van Goedgemerkt.

  Complimenten, klachten en tips voor Goedgemerkt

  Ben je al klant bij Goedgemerkt en heb je ooit al een of meerdere bestellingen bij deze webshop geplaatst? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over de producten en diensten van dit bedrijf te schrijven. Een eerlijk verslag van jouw persoonlijke ervaring kan veel betekenen voor andere potentiële klanten. Hoe verloopt het bestel- en betalingsproces bij Goedgemerkt? Is de kwaliteit van de labels echt zo goed als de informatie op de website beweert? En in welke mate kun je rekenen op de diensten van de klantenservice als je vragen of opmerkingen hebt? Zowel wij als onze bezoekers zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw review. Als je graag wilt weten wat mensen over andere bedrijven te vertellen hebben, kun je op deze pagina een kijkje nemen. Wie weet vind je wel een onderneming die exact datgene aanbiedt waarnaar jij op zoek bent!

  Goedgemerkt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Goedgemerkt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Goedgemerkt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Goedgemerkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Goedgemerkt actief?

  Goedgemerkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Goedgemerkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.