Flapoorstickers

Alle reviews

Flapoorstickers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tanja
De oren van mijn dochter staan erg naar buiten en ze wordt vaak gepest op school. Ik zie haar vaak huilend naar huis kopen, en dan weet ik hoe laat het is. Ze wil geopereerd worden, maar dat is te ...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Flapoorstickers

  De oren van mijn dochter staan erg naar buiten en ze wordt vaak gepest op school. Ik zie haar vaak huilend naar huis kopen, en dan weet ik hoe laat het is. Ze wil geopereerd worden, maar dat is te duur voor mij. Na het lezen van verschillende fora kwam ik bij flapoorstickers.nl terecht. Eerst lachte ik, maar na een tijdje realiseerde ik me dat dit precies was wat ik zocht. Ik had oorspronkelijk een set voor mijn dochter besteld en ze was er zeer tevreden mee. Stickers zijn heel gemakkelijk te gebruiken en ze zijn echt effectief. Sinds ik de sticker heb gekregen, heb ik mijn dochter nog nooit zien huilen omdat ze om haar flaporen oren pestte.


Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Flapoorstickers

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operatie de enige oplossing is, maar niets is minder waar. Er is ook een product op de markt waarmee je je flaporen voor langere tijd kunt verhullen op een onzichtbare manier. Dit kan namelijk met de Otostick flapoorstickers. Deze zijn in België alleen te bestellen op Flapoorstickers. Hoe de stickers anderen in gebruik bevalt, en hoe de service en prijsstelling van Flapoorstickers is lees je hier bij de reviews over deze webshop op ErvaringenSite.

Over Flapoorstickers
Het bedrijf Goomla BV uit Almere handelt onder de naam Flapoorstickers. Onder deze naam kunt u Otostick flapoorstickers bestellen in de webshop. De flapoorstickers zijn een uitvinding van een Spaanse moeder die het vervelend vond dat haar kind flaporen had. Dit is een veilige methode om deze te verbergen. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur besteld, heeft u de stickers de volgende dag in huis. Voor België duurt dit twee tot drie werkdagen. De bestelling wordt in een onherkenbare envelop verzonden en past gewoon door de brievenbus. Wanneer u een bestelling bij hen doet kunt u deze betalen met iDeal, Sofort Banking, MisterCash of middels een overboeking via uw bank.


Diensten
Op de website kunt u de flapoorstickers van Otostick bestellen. Dit is een cosmetische oplossing die uw oren corrigeert. Het is een transparante, en daardoor bijna onzichtbare, siliconen prothese die de oren in de juiste positie houdt, waardoor uw flaporen verborgen worden. Deze stickers worden door middel van een speciale lijm aan het oor en de hoofdhuid bevestigd. Vervolgens kan de sticker zonder problemen een week blijven zitten. U kunt gewoon douchen, zwemmen en sporten zonder dat de sticker loslaat. Ook een bril dragen nadat u een sticker heeft aangebracht is geen probleem. In één doosje Otosticks zitten acht stickers, waar u een maand mee vooruit kunt. Ook is er een speciale babyuitvoering die voor baby’s vanaf drie maanden oud gebruikt kunnen worden. De flapoorstickers Otostick zijn een pijnloos alternatief voor een flapoorcorrectie door middel van een operatie. Voornamelijk voor kinderen kan het zeer ingrijpend zijn om een ooroperatie te moeten ondergaan, dus wellicht is het slim om voor hen met deze stickers te werken tot ze oud genoeg zijn om zelf te bepalen of ze al dan niet een operatie aan hun oren willen ondergaan.

Klachten
Eenmaal gekochte producten mogen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retour gestuurd worden. Voorwaarde is wel dat ze ongebruikt zijn, in verband met de hygiëne. Stuur de ongebruikte artikelen retour in een voldoende gefrankeerde envelop, samen met de factuur u heeft ontvangen.  Zet op de factuur uw IBAN-nummer zodat u het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort kunt krijgen. Of u kunt eventueel gebruik maken van de ruilservice. Het retour sturen kost je slechts een postzegel, en het nieuwe product wordt u gratis toegestuurd. Ook kunt u bij vragen of klachten contact opnemen met info@flapoorstickers.

Flapoorstickers biedt je de mogelijkheid om flaporen te corrigeren zonder operatie. Lees hier meer over de ervaringen van anderen met deze stickers en over de sticker zelf

Flaporen corrigeren zonder operatie
Heb jij flaporen en wil je deze flaporen zelf corrigeren? Dat kan tegenwoordig. Vergeet het haar wat je flaporen moet verbergen of de onzekerheid die je soms voelt door je flaporen. Dat hoeft niet meer met de hypoallergene silicone prothese van Flapoorstickers De stickers waarmee je je flaporen zelf kunt weghalen, zijn uitgevonden door een moeder in Spanje. Ze vond het vervelend voor haar kind dat hij zoveel last had van zijn oren en wilde hier iets aan doen - zonder voor een dure operatie te gaan. Haar idee is inmiddels getest en uitgewerkt en zo kwamen de flapoorstickers van Otostick op de markt. 

Stickers voor flaporen 
Flapoorstickers maakt het makkelijk om flapoorstickers online te bestellen. De transparante stickers van Otostick zorgen ervoor dat je flaporen zonder operatie corrigeren. Het is een bijna onzichtbare sticker, gemaakt van hypoallergene siliconen, die de oren in plattere positie houdt - waardoor de flaporen weg zijn. Een speciale lijm bevestigd de stickers. Het doet geen pijn en zonder bijwerkingen. Zo hoef je geen dure operatie te doorstaan om van je flaporen af te zijn. 

Flaporen weg
Flapoorstickers biedt doosjes Otostick flapoorstickers aan. In een doosje zitten acht bijna onzichtbare stickers, die elk een week kunnen blijven zitten. Je brengt de sticker een speciale lijm aan op de achterkant van je oor en plakt hem hiermee aan je hoofd. Met elke sticker die een week blijft zitten, ben je met een doosje dus een maand van je flaporen verlost. Hiermee bieden de silicone protheses een goed alternatief voor een flapoorcorrectie of een flapooroperatie. Benieuwd hoe het werkt? Lees dan even verder.
Voor een optimale hechting is het belangrijk dat iemand anders de stickers plaatst en bevestigd, op een huid die je van tevoren goed schoon hebt gemaakt. Met zeep moet je alle sporen van vet verwijderen, voor een optimale hechting.

Je dient het stickerdeel op het oor en op het hoofd op parallel, op dezelfde hoogte, te plakken.
Net als bij andere corrigerende producten kan het zijn dat er aanpassingstijd nodig is. Als je het product continu en volgens de aanwijzingen gebruikt, dan is zijn de flapoorstickers het effectiefst. 

Tevreden met Flapoorstickers of niet helemaal?
Flaporen verdwijnen niet definitief met het gebruik van de stickers, maar ze zijn tijdelijk niet zichtbaar. En in het begin voelen mensen de stickers even zitten, maar na verloop van de tijd verdwijnt dit gevoel. Ook kun je, bij correct gebruik, zwemmen, douchen en sporten met de stickers. Hiermee is het een goed alternatief voor otoplastiek, met als verschil dat stickers tijdelijk zijn en een flapooroperatie definitief. Ben je tevreden over Flapoorstickers of niet helemaal? Laat het vooral weten, zodat er aan gewerkt kan worden.

Heb jij ervaring met (de producten van) Flapoorstickers? Dan help je anderen heel erg als je jouw ervaring en/of recensie deelt!

Flapoor verhelpen? Helpen de stickers van Flapoorstickers daarbij? Doet het pijn? Is het duur? Valt het onder de verzekering? Lees reviews van klanten