ErvaringenSite

  Ervaringen Lookfantastic

  Er mooi uitzien is leuk. Maar voor de meeste van ons komt dat niet altijd zo natuurlijk, en dan maken we al graag eens gebruik van wat hulp in de vorm van make-up, een peeling, of andere lichaamsverzorging. Dergelijke producten kun je aankopen bij de webshop van Lookfantastic. Wat erg belangrijk is hier, is dat je eerst eens kijkt wat klanten van dit bedrijf erover te zeggen hebben. Bij ErvaringenSite zie je de reviews en ervaringen van mensen die reeds een aankoop hebben gedaan bij dit bedrijf, en door hun meningen te lezen, kun je je een goed beeld vormen van wat je moet verwachten. Lees dus snel verder!

  Over Lookfantastic
  Lookfantastic.nl is een Nederlandse dochteronderneming van Lookfantastic, een Britse beauty boutique. Dit bedrijf werd opgericht in 1996 en heeft meer dan 14.000 producten in aanbieding. Dit bedrijf is op zijn beurt onderdeel van The Hut Group, een Brits e-commerce bedrijf uit Manchester. Bij dit bedrijf zijn er meer dan honderd andere webstores actief. Je kunt Lookfantastic volgen op Twitter en Facebook en ze contacteren per e-mail of via hun klantendienst online.

  Producten en diensten van Lookfantastic
  Bij Lookfantastic kun je allerlei verzorgingsproducten aankopen via hun webshop. Je moet dan vooral denken aan Make-up (teint, lippen, nagels, ogen), Haar (shampoo, haar verven, cleansers, producten voor allerlei haartypes, enzovoort), Gezicht (Cleansers, Moisturizers, maskers, peeling, lipverzorging, ...), Lichaam (Badolie, zout, exfoliators, deodorant, zelfbruiners, producten voor zorg voor droge huid, cellulitis, buste, striemen, ...), Geuren, Tools, Nagels, en tot slot is er ook een sectie voor mannen.

  Wat betreft merken kun je bij Lookfantastic onder andere BIOEFFECT, Ciate London, Duck &Dry, Lumene en Sexy Hair vinden. De levertijd van je bestelling is doorgaans 2 tot 5 werkdagen maar kan uitlopen tot meer dan 9, afhankelijk van eventuele stakingen of andere vertragingen. Zodra je bestelling boven een bepaalde orderwaarde komt, is deze gratis. Het is ook mogelijk om een spoedbezorging aan te vragen waarbij je je producten de volgende dag reeds in huis hebt. Bij Lookfantastic heb je het wettelijke recht om je bestelling binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te annuleren. Je kunt betalen per PayPal, VISA, MasterCard, Maestro, American Express en achteraf betalen met Klarna. Als je een vriend verwijst, krijg je een bepaalde korting. Lookfantastic beschikt over een app, die je gratis kan downloaden.

  Klachten, complimenten en tips voor Lookfantastic
  Zelf al eens een product van Lookfantastic aangeschaft, zoals een cleanser, lipgloss of shampoo, en je bent hier super tevreden over? Dan kun je je complimenten aan Lookfantastic gemakkelijk overbrengen door hier op ErvaringenSite een review te schrijven! Vertel honderduit over jouw ervaringen en wat jouw mening is over Lookfantastic. Dit is erg interessant voor potentiële klanten om te lezen, zodat ze zich een goed beeld kunnen vormen van het bedrijf. Maar wat als je niet tevreden bent en een klacht hebt over de producten, de prijzen, de levertijd, of wat dan ook? Ook dan is het zeer aangeraden om je ervaringen hier neer te pennen en andere mensen te waarschuwen. Wat jouw mening ook is, je kunt die hier kwijt!

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Lookfantastic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lookfantastic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lookfantastic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lookfantastic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lookfantastic actief?

  Lookfantastic is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lookfantastic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.