93% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

C
chloé
Ik heb al een paar keer besteld bij Notino en ik ben altijd blij geweest met wat ik kreeg. De spullen zijn altijd echt en van goede kwaliteit. Meestal verloopt mijn bestelling vlot en komt alles ne...Lees verder
V
Verhoeven
Ik ben zo blij met mijn aankoop bij Notino! Ik heb een Paris parfum gekocht en het aanbod is echt super groot. Soms zijn de producten ook goedkoper dan in andere winkels en soms vind je producten d...Lees verder
J
Jasper
Ik was niet echt blij met hoe mijn bestelling was verpakt. De spullen waren niet goed beschermd waardoor één van de mascara's lekte. Het was wel makkelijk om contact op te nemen met de klanten...Lees verder
L
L. Descamps
Ik was echt blij met de service die ik kreeg bij mijn bestelling. Ze hielden me goed op de hoogte via e-mail over wanneer het zou verzonden worden. De bestelling was goed ingepakt en kwam op tijd a...Lees verder
H
Hanne
Ik ben altijd heel tevreden geweest over Notino. De website is duidelijk en het is gemakkelijk om te vinden wat je nodig hebt. Het is handig dat ik meestal de beste deal vind bij Notino als ik op z...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankoop van parfums, lichaams- en haarproducten

  Ik heb al een paar keer besteld bij Notino en ik ben altijd blij geweest met wat ik kreeg. De spullen zijn altijd echt en van goede kwaliteit. Meestal verloopt mijn bestelling vlot en komt alles netjes en op tijd aan. De prijzen zijn vaak wat lager dan in andere winkels, wat ik zeker fijn vind. Het enige nadeel is dat het jammer is dat ze zelden extraatjes toevoegen aan een bestelling, zoals samples. Dat zou het nog leuker maken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Paris parfum gekocht

  Ik ben zo blij met mijn aankoop bij Notino! Ik heb een Paris parfum gekocht en het aanbod is echt super groot. Soms zijn de producten ook goedkoper dan in andere winkels en soms vind je producten die nergens anders meer te vinden zijn. Mensen zeggen dat de geuren nep zijn, maar ik heb daar eigenlijk nog nooit last van gehad. Ik gebruik altijd hetzelfde geurtje en ben er altijd tevreden over. Dus ik zou Notino zeker aanraden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Make-up

  Ik was niet echt blij met hoe mijn bestelling was verpakt. De spullen waren niet goed beschermd waardoor één van de mascara's lekte. Het was wel makkelijk om contact op te nemen met de klantendienst en ze boden me snel een vervanging aan. De levering duurde niet te lang en de producten waren wel van goede kwaliteit. Al bij al, als ze wat beter zouden verpakken, dan zou ik zeker een hogere score geven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitstekende service en snelle levering

  Ik was echt blij met de service die ik kreeg bij mijn bestelling. Ze hielden me goed op de hoogte via e-mail over wanneer het zou verzonden worden. De bestelling was goed ingepakt en kwam op tijd aan. Dit was mijn eerste keer bestellen bij Notino, maar zeker niet de laatste. Ik zou het zeker aanraden aan anderen. De snelle levering en goede prijs maken het een geweldige plek om beautyproducten te kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  makkelijk, voordelig, duidelijk

  Ik ben altijd heel tevreden geweest over Notino. De website is duidelijk en het is gemakkelijk om te vinden wat je nodig hebt. Het is handig dat ik meestal de beste deal vind bij Notino als ik op zoek ben naar een bepaald product. Bovendien kreeg ik een leuke korting toen ik meerdere items bestelde en als ik boven een bepaald bedrag uitkwam, kreeg ik zelfs gratis verzending. Ik zou het zeker aanraden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed geprijsde en snelle levering

  De items waren goedkoop en werden snel verzonden, netjes verpakt in een stevige doos. Ik vond het ook goedkoper dan andere winkels. Jammer genoeg moest ik het pakket ophalen bij een onhandig PostNL punt omdat er een fout was gemaakt bij de levering, maar dat lag niet aan de verkoper.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aantrekkelijke prijzen, snelle levering

  Ik heb al verschillende keren besteld bij Notino en ik ben altijd blij geweest met mijn aankopen. De prijzen zijn goed en er zijn vaak leuke kortingen beschikbaar. Ze hebben een groot aanbod aan producten van mooie kwaliteit. De levering was snel, zelfs als ik 's avonds bestelde kreeg ik mijn bestelling binnen 2 dagen. Kortom, ik ben helemaal tevreden en zou Notino zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van verschillende beauty producten

  Ik ben echt blij met mijn aankopen bij Notino. Ze hebben een ruime keuze en regelmatig leuke aanbiedingen. De levering gebeurt altijd snel en mijn bestellingen komen goed verpakt aan. Het is handig dat ik hier producten kan vinden die elders niet meer te krijgen zijn. Het enige minpuntje is dat de verpakkingen niet altijd even milieuvriendelijk zijn, daarom geef ik geen perfecte score.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  My new stuff

  Ik was eerst een beetje bezorgd om hier iets te bestellen vanwege de negatieve recensies die ik had gelezen, maar ik ben echt super blij met wat ik heb gekocht. Ik plaatste mijn bestelling en kreeg meteen een bevestiging. Slechts 2 dagen later had ik mijn spullen al in huis. Ze waren goed verpakt in bubbeltjesplastic en alles was in perfecte staat. Ik ben helemaal tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parfum en huidverzorgingsproducten

  De website is top en heeft echt veel keuze, dingen die je ergens anders niet vindt. Heel betrouwbaar en de verzending gaat supersonisch, alles is goed ingepakt. Het enige wat ontbreekt is een persoonlijk bedankkaartje of een factuur bij de bestelling, dat zou het nog wat klantvriendelijker maken. Maar over het algemeen ben ik altijd super tevreden met mijn aankopen hier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  flesje parfum

  Ik dacht dat het nep was, maar heb het toch geprobeerd omdat het goedkoper was dan in andere winkels. Het werd snel geleverd en goed ingepakt, maar de geur verdwijnt snel en ik ruik bijna niets meer na een half uur. Ik denk dat het nep is, dus volgende keer probeer ik het ergens anders.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van parfum

  De parfumwinkel is echt geweldig. Ik heb er al vaak besteld en altijd snel en efficiënt ontvangen. De prijzen zijn vaak lager dan bij andere winkels en er zijn vaak acties, kortingscodes en cadeautjes bij je bestelling. Ik denk dat ik hier blijf bestellen, helemaal top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geur in de korting

  Mijn laatste aankoop was een heerlijke geur die ik met korting kon scoren voor een mooie prijsje. De levering was super snel, gewoon binnen één dag al. En de verpakking was echt top, super goed en veilig ingepakt. Ik was echt onder de indruk van hoeveel zorg ze daarvoor hadden gedaan. Echt een absolute aanrader wat mij betreft!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijne pa bestelde vele dure geuren

  Mijn vader heeft al verschillende keren dure geuren besteld op een Amerikaanse website en hij is telkens heel tevreden. Alles is goed verpakt en komt snel aan. De geuren zijn altijd origineel. Het zou alleen leuk zijn als ze punten zouden geven bij elke bestelling of af en toe een gratis proefmonster zouden opsturen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  uiteindelijk geen

  Ik kan niet bestellen. De site is Franstalig, ik vraag wat info en ze antwoorden pertinent in het Frans. zeer onrespectvol. daarvoor alleen bestel ik niet. Een beetje klantvriendelijkheid en respect is wenselijk


Anderen bekeken ook