ErvaringenSite

  Ervaringen Notino

  Als niet deskundige in cosmetica kan men toch de juiste aankoop van cosmetica en lichaamsverzorgingsartikelen doen indien er een consulente in de winkel aanwezig is die u kan voorzien van professioneel advies bij aankoop. Cosmetica en verzorging gaan hand in hand. Welke producenten en aanbieders van cosmetica de goede producten verkopen en de juiste adviezengeven, leest u hier op ErvaringenSite. De website waar klanten zelf aan het woord zijn en hun ervaringen delen. De reviews spreken voor zich! U mag uiteraard ook uw eigen ervaring met ons delen.

  Over Notino
  Notino is een e-shop met parfums en cosmetica, welke is opgestart in 2004 in Tsjechië met als doel de Europese markt te voorzien van originele producten én om schoonheid bereikbaar te maken voor elke gelegenheid waar ook ter wereld. Tegenwoordig heeft de zaak 13 miljoen klanten en een assortiment van 55.000 unieke producten van 1.150 wereldberoemde, maar ook van kleinere lokale merken. Zij leveren hun producten aan Retail winkels in heel Tsjechië en daarbuiten. Samen met luchtvaartmaatschappijen worden de producten aan boord van vliegtuigen verkocht. Ook leveren zij geuren aan uitgevers en organisaties die deze gebruiken als geschenken in winactie’ s enz. Bij Notino geloven zij dat schoonheid voor iedereen bereikbaar moet zijn, dit omdat schoonheid de kracht heeft om iemand zelfvertrouwen te geven of om iemand positief veranderen.

  Producten en diensten van Notino
  Notinoverkoopt parfums, cosmeticaparfums, huisparfums, gezichtsproducten, haar en lichaamsverzorgingsproducten en cosmetische hulpmiddelen. Naast de online winkel zijn er diverse fysieke winkels ontstaan in hoofdsteden en grotere steden zoals ook Slowakije, Polen, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Bulgarije en de Oekraïne, met een dagelijkse afzet van 100.000 pakketten. Middels geavanceerde technologieën proberen zij in zowel hun fysieke winkels als online winkels, hun klanten een eigen persoonlijke ervaring te geven. Hun beleid is één winkel, één product, één online prijs. Notino werd uitgeroepen tot de populairste e-shop in de categorie Beautyen gezondheid in Hongarije en bovendien ook de beste beauty e-shop volgens de Ranking van Zaufanych Sklepów in Polen. Een dienst welke zij ook aanbieden is het latenlaser graverenvanhun producten met een persoonlijke boodschap. Het kan een liefdesverklaring zijn, een belangrijke datum of bijvoorbeeld initialen.

  Complimenten, klachten en tips voor Notino
  Alleen 100% originele producten van geverifieerde leveranciers. Sinds 2006 ook SAOP gecertificeerd door Vereniging van Consumentenvereniging van Tsjechië. In 2008 ontvingen zij een gedragscode van een niet-discriminerend bedrijf, die ook uitgegeven is door de Consumentenverdediging. Als één van de eerste zijn zij ook lid van de APEK Electronic Commerce Association. Deze organisatie, die betrokken is bij de ontwikkeling van e-commerce in Tsjechië, verleent alleen certificaten aan handelaren die aan de strengste criteria voldoen. Elke e-commerce bedrijf is grondig gecontroleerd. Klachten en opmerkingen kunnen worden gemaild naar info@notino.nl of u kunt bellen naar 020 369 0603 van ma-vr 9 -17 uur.

  Hebt u al artikelen gekocht bij Notino? Zijn het 100 % originele producten? Hoe was de dienstverlening? Deel uw ervaring met ons op ErvaringenSite! U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen hier op ErvaringenSite over Notino, indien u nog niet bekend bent met Notino, haar dienstverlening en producten?

  online shop with me!! (pinterest made me do it)

  Notino
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Notino

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Notino een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Notino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Notino actief?

  Notino is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Notino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.