ErvaringenSite

  Ervaringen Perfumetrader

  Het is altijd lekker om lekker te ruiken, maar bij iedere gelegenheid hoort een ander geurtje. Daarom kiezen veel mensen ervoor om meerdere geurtjes te hebben. Wanneer je niet zo een groot budget hebt dien je uiteraard wel goed op de prijs te letten. Op het internet worden regelmatig lekkere geurtjes en andere verzorgingsproducten aangeboden tegen scherpe prijzen. Zo ook bij de online shop met de naam Perfumetrader.de. Wilt u ook iets bij deze winkel kopen en bent u benieuwd naar de reviews van anderen, of wilt u gewoon iets meer weten over deze winkel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! ErvaringenSite is gemaakt voor en door consumenten. Hier vindt u geen reclame, maar de verhalen van echte mensen. Mensen zoals u en ik die hun positieve of negatieve ervaring met u willen delen. Heeft u zelf ervaring met Perfumetrader of met een van de andere shops die in onze gids zijn opgenomen? Laat dan uw review achter! Zo bouwen we samen aan een betrouwbaar naslagwerk van veel bedrijven in België en Nederland.

  Over Perfumetrader
  De webshop met de naam perfumetrader.de is een onderdeel van het Duitse bedrijf en groothandel Ageon GmbH, een parfumerie in het Duitse stad Lohmar, gelegen in het gebied Nordrhein-Westfalen. Alle prijzen op de website zijn vastgesteld op producten van 100 ml en verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Het Duitse bedrijf is gestart in 2014, heeft momenteel 4 vaste medewerkers en behaalde in 2019 een omzet van bijna 2 miljoen dollar. Online betalingen kunnen gedaan worden met PayPal, de Master Card, de VISA-card en het in Nederland populaire iDeal.

  Producten en diensten van Perfumetrader
  Bij Perfumetrader.de verkopen ze topgeuren van klassieke ontwerpers zoals onder andere Christian Dior, Coco Chanel, Tom Ford en Paco Rabanne, maar ook heerlijke geurtjes die wellicht minder bekend zin bij het grote publiek. Op de site kun je ook verschillende verzorgingsproducten voor hem en voor haar vinden, zoals antirimpelcremes, huidverzorging, make-up, en deodorants. De meest aantrekkelijk geprijsde producten zijn de zogenaamde gift sets, die meestal bestaan uit 2 tot 3 producten in dezelfde lijn De weergegeven prijzen zijn de (standaard-) prijzen voor verpakkingen van 100 ml, zoals deze geprijsd zijn in de groothandel in Lohman, inclusief de kosten voor verzending.

  Complimenten, Klachten en Tips over Perfumetrader.de
  Iedereen houdt ervan om goed te ruiken. Een lekker geurtje of een goed verzorgingsproduct is ook perfect om als cadeau weg te geven, maar ook om jezelf of je partner gewoon eens lekker te verwennen. Wanneer je een cadeautje voor iemand besteld bij een online shop of een webshop is het wel heel erg belangrijk dat de bestelling goed verwerkt wordt en het product ook op tijd bezorgd wordt Heeft u wel eens wat besteld bij Perfumtrader.de? Was u tevreden over het product, de service en de prijs? Laat het ons weten en schrijf uw eerlijke review op onze pagina. Wij horen graag uw negatieve, maar ook uw positieve reacties. Bekijk ook meer online cadeaushops en de reviews van anderen op onze site.

  24 Hour Online Shopping Challenge

  Perfumetrader
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Perfumetrader

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Perfumetrader een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Perfumetrader. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Perfumetrader actief?

  Perfumetrader is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Perfumetrader gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.