Perfumetrader Reviews

: 17
59% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

T
tuur
Onlangs heb ik een parfum besteld bij dit bedrijf. Alles kwam op tijd aan en was mooi verpakt, maar het was niet helemaal zoals ik had verwacht. Het duurde iets langer dan gehoopt voordat mijn best...Lees verder
H
Hugo Roland
Vorige donderdag heb ik via deze winkel twee parfums van Hermes besteld, elk van 50ml. Eén van hen zat zelfs in een geschenkverpakking met een extra kleine bodylotion van 40ml. Echt heel goedkoop h...Lees verder
M
Manon Lefèvre
Ik heb onlangs bij Perfumetrader besteld en ik ben erg blij met mijn ervaring. Ik heb een paar Coco Nachfühlfläschchen van de website besteld en was aangenaam verrast door de lage prijs in vergelij...Lees verder
E
ethan
Ik ben een trouwe klant van Perfumetrader en ik ben altijd heel tevreden geweest met wat ik koop. De kwaliteit van hun producten is altijd geweldig en de levering is altijd snel en zonder gedoe. Ik...Lees verder
A
alexander
Mijn ervaring met Perfumetrader was echt verschrikkelijk. Ik bestelde iets en volgde de instructies om het terug te sturen, maar ze zeiden dat ze het nooit ontvangen hadden. Ik heb het zelfs persoo...Lees verder

Alle reviews (17)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parfum besteld, niet helemaal zoals verwacht

  Onlangs heb ik een parfum besteld bij dit bedrijf. Alles kwam op tijd aan en was mooi verpakt, maar het was niet helemaal zoals ik had verwacht. Het duurde iets langer dan gehoopt voordat mijn bestelling arriveerde, wat me wat zorgen baarde vanwege eerdere negatieve recensies. Tijdens deze periode heb ik verschillende keren geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, maar jammer genoeg kreeg ik geen antwoord. Daarom geef ik maar 3 sterren voor de bestelprocedure.

  Ook heb ik gemerkt dat het bestelde parfum in een ander flesje werd geleverd dan op de afbeelding. Dit was mijn eigen fout, omdat het flesje op de afbeelding eigenlijk veel duurder is. Toch bleek het de originele geur te zijn en het vervloog niet meteen, zoals sommige eerdere recensenten beweerden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parfums, 50ml, geschenkverpakking, bodylotion

  Vorige donderdag heb ik via deze winkel twee parfums van Hermes besteld, elk van 50ml. Eén van hen zat zelfs in een geschenkverpakking met een extra kleine bodylotion van 40ml. Echt heel goedkoop hier! Ik betaalde 117 € plus verzendkosten. Bij de verzending kon je kiezen tussen DHL of voor 1€ meer DPD express. Vanochtend om 8 uur werden de spullen goed verpakt geleverd. In de bekende grote parfumwinkels betaal je ongeveer 100€ voor 50ml, maar online is het daar niet te bestellen in 50ml, enkel 30ml voor dezelfde prijs die ik nu betaalde.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nachfühlfläschchen van Coco

  Ik heb onlangs bij Perfumetrader besteld en ik ben erg blij met mijn ervaring. Ik heb een paar Coco Nachfühlfläschchen van de website besteld en was aangenaam verrast door de lage prijs in vergelijking met andere winkels. Mijn bestelling werd ook supersnel geleverd, binnen twee dagen had ik het al thuis! Ik ben echt tevreden met mijn ervaring bij Perfumetrader en zal zeker weer bij hen bestellen als ik iets nodig heb.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  regelmatige klant

  Ik ben een trouwe klant van Perfumetrader en ik ben altijd heel tevreden geweest met wat ik koop. De kwaliteit van hun producten is altijd geweldig en de levering is altijd snel en zonder gedoe. Ik ga zeker blijven bestellen bij Perfumetrader omdat ze zo'n goede service en producten hebben.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn teleurstellende ervaring

  Mijn ervaring met Perfumetrader was echt verschrikkelijk. Ik bestelde iets en volgde de instructies om het terug te sturen, maar ze zeiden dat ze het nooit ontvangen hadden. Ik heb het zelfs persoonlijk afgegeven bij het postkantoor en kreeg een bonnetje als bewijs!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Originele parfums

  Ik heb onlangs iets besteld bij Perfumetrader en ik was echt verbaasd over hoe snel ze het hebben geleverd. Alle geuren zijn echt en de prijzen zijn ook nog eens heel redelijk. De laatste keer heb ik Percival van PDM gekocht en ik ben echt blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoper en snelle levering

  Het is altijd een beetje spannend om iets te bestellen bij een nieuw bedrijf. Maar de prijs was goed en de kwaliteit was top. En tot mijn verrassing kreeg ik mijn bestelling al binnen 4 dagen, zelfs in het weekend! De verpakking was mooi en er zat zelfs een lief kaartje bij. Echt een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snelle levering

  De levering van mijn pakketje kwam echt supersnel aan! Alleen vond ik de doos wel wat te groot voor slechts één nagellak die ik had besteld. Misschien kunnen jullie de volgende keer wat zuiniger omgaan met het verpakkingsmateriaal. Dankjewel!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van Kenzo Jungle 100ml

  Ik heb recentelijk Kenzo Jungle 100ml besteld en het kwam al op de tweede dag aan. Ik ben echt blij met wat ik gekocht heb, het parfum is zeker weten origineel en van goede kwaliteit. Ik ga zeker weer bij Perfumetrader bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snel en goedkoop

  Geen gedoe gehad bij het bestellen, het product kwam snel en in goede staat aan. En de prijs was ook heel redelijk. We zijn echt blij met onze aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leeg product ontvangen

  Absoluut geen aanrader. Ik kreeg een bijna leeg product geleverd. Het was wel netjes verpakt, maar er zat zo weinig in de pot dat het serum na drie keer gebruiken op was. Voor bijna 70€ is dit echt belachelijk! De klantendienst liet ook te wensen over. Ze beschuldigden mij ervan dat ik het product zelf had opgebruikt en nu wou klagen. Echt onbeleefd. Ik denk niet dat ik mijn geld ooit zal terugzien, maar ik zal zeker nooit meer iets bij hen bestellen!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nooit ontvangen

  Wat een ramp! Ik heb mijn bestelling nog nooit ontvangen en de klantendienst is totaal waardeloos. Ik heb hen al meerdere keren gemaild, maar heb nog nooit een antwoord gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling Carner Parfum

  In augustus heb ik een parfum besteld van een bepaald merk maar het is jammer genoeg nooit toegekomen. Na contact op te nemen met de klantenservice van Perfumetrader en de bezorgdienst, weet ik nog steeds niet waar mijn bestelling is. Dit was de laatste keer dat ik hier besteld heb, echt slechte service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online-Bestellung eines Duschgels

  De bestelling van mijn vrouw bij Perfumetrader verliep in het begin vlot. De levering kwam snel en zonder problemen aan, en we ontvingen een factuur en bevestiging van de betaling per e-mail. Maar toen kregen we onverwacht herinneringen en dreigingen van incasso van Klarna Bank AB, terwijl de betaling eigenlijk al was gebeurd. Onze pogingen om telefonisch duidelijkheid te krijgen, waren niet erg succesvol, omdat het personeel blijkbaar niet voldoende bekwaam of geïnformeerd was. De betrokkenheid van verschillende bedrijven zoals Klarna Bank en Argeon in dit proces maakte de situatie nog verwarrender. Al met al was de indruk van de aankoop en de afhandeling teleurstellend en onnodig ingewikkeld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Purchased items for gift, returned due to change of mind

  Ik heb vorig jaar producten besteld bij Perfumetrader om ze als cadeau te geven, maar heb toen van gedachten veranderd. Ik heb de producten teruggestuurd met een label van Perfumetrader, maar heb geen terugbetaling ontvangen. Na contact op te nemen met Perfumetrader, kreeg ik te horen dat ze de producten niet hadden ontvangen. Gedurende 10 maanden heb ik contact opgenomen met DHL zonder nuttige informatie te krijgen. Ondanks het indienen van een onderzoeksaanvraag en constant contact op te nemen met DHL, kreeg ik maandenlang geen reactie. Uiteindelijk informeerde een medewerker mij dat Perfumetrader het onderzoek moest indienen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste bestelling

  Het was echt belachelijk - om 20 uur geplaatst en... niets. Geen verwerking, geen verzending. Echt een vreselijke ervaring als eerste kennismaking. Ik zal hier echt nooit meer bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  defecte producten

  Wat een onzin! Ik heb kapotte producten ontvangen en teruggestuurd naar de verkoper. En wat zeggen ze? Dat ik aan het liegen ben en dat ze me gaan aangeven. Serieus? Nog nooit zo'n onprofessionele verkoper meegemaakt. Met juridische stappen dreigen omdat ze geen goede service kunnen bieden. Ik raad iedereen echt af om hier iets te kopen. Ze houden gewoon het teruggestuurde artikel en geven geen geld terug. Wat een rommel!


Anderen bekeken ook