ErvaringenSite

  Ervaringen Luxplus

  Analyse van het onderzoeksbureau Euromonitor heeft aangetoond dat consumenten wereldwijd ongeveer vijftien dollar per persoon per jaar aan skin care besteden, ook in België is skin care een opkomende trend. Luxplus is een relatief nieuw en uniek concept dat daarop inspeelt. Het concept biedt exclusieve voordelen voor leden op skin care, verzorgingsproducten en make up. Als lid kunt u tot wel tachtig procent besparen op exclusieve merken (Dove, Nivea etc.) maar ook op de bekende dagelijkse producten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Luxplus lezen, maar ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Luxplus

  Luxplus, volluit Luxplus ApS., is opgericht in 2013. Het bedrijf is opgericht in Denemarken. Op dit moment is Luxplus in verschillende landen in Europa actief, deze zijn: Denemarken, Zweden, Finland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Elk jaar steunt het bedrijf de goede doelen UNICEF en het WNF door middel van een donatie. Dit doet Luxplus om de kinderen en de dieren van deze wereld te helpen. Luxplus zeg op hun website niet gedreven te worden door politieke agenda's of bepaalde ideologieën maar ze geloven in het belang van de sociale verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de wereldwijde gemeenschap.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!) | style glow up pt.1

  Producten en Diensten van Luxplus

  Bij Luxplus kunt u dus geld besparen op diverse producten als lid. Voorbeelden van die producten zijn beauty producten, persoonlijke verzorging, parfum, haarproducten, ecologische producten, huishoudelijke producten en nog veel meer. Dit allemaal van bekende merken zoals Dove, Nivea, etc. U kunt Luxplus eerst een maand gratis proberen voor u echt "lid" wordt. Na deze gratis proefperiode kunt u lid worden voor 8,95 euro per maand. Dit lidmaatschap kan op elk moment stopgezet worden. In dit lidmaatschap zit ook gratis verzending, levering binnen vier werkdagen en negentig dagen retourgarantie.

  Voor alles bij Luxplus geld: "Hoe meer u koopt, hoe meer u kunt besparen". Zo kun je als klein gebruiker al vanaf vijftig euro per maand besparen en als medium of groot gebruiker boven de honderd euro per maand. U vraagt zich nu vast af hoe alles zo goedkoop kan zijn? Luxplus koopt grote voorraden van de producten direct van de grootste leveranciers met authenticiteisgarantie in de EU. Alle producten worden daarna direct in hun magazin afgeleverd, waardoor ze de kosten van de tussenpartijen vermijden. Hierdoor kunnen de prijzen relatief laag blijven. Luxplus claimt dat alle producten door hun worden gecheckt op kwaliteit en ze geven honderd procent garantie op de authenticiteit.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Luxplus

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Luxplus op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Luxplus vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Luxplus of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Luxplus achter.

  Luxplus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Luxplus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Luxplus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Luxplus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Luxplus actief?

  Luxplus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luxplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.