50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

H
H. Lambert
Ik heb gemerkt dat Luxplus een goede selectie van parfums en make-up producten heeft tegen redelijke prijzen. De producten die ik heb ontvangen waren keurig verzorgd en kwamen op tijd aan. Maar ja,...Lees verder
B
Bertrand
De spullen die ik besteld heb zijn echt van topkwaliteit en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. De bestelling ging vlot en snel, en ik was echt blij met de service die ik kreeg. De prijzen vie...Lees verder
T
tess
Ik ben echt blij met de gevoelige huidverzorgingsproducten die ik hier koop. De kwaliteit is top en ik merk dat ze echt speciale aandacht besteden, wat cruciaal is voor mijn gevoelige huid. En ze b...Lees verder
A
alexia
De spullen die ik via Luxplus heb gekocht waren echt top en helemaal niet duur. Ik heb een heleboel verschillende schoonmaakspullen gevonden die ik nergens anders voor zo'n lage prijs kon krij...Lees verder
L
L. Stevens
Ik heb mijn abonnement op tijd stopgezet, maar ze proberen nog steeds geld af te trekken. De klantendienst reageert niet op mijn vragen en lijkt alleen geïnteresseerd te zijn in mijn geld. Het lijk...Lees verder

Reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van parfums en make-up producten

  Ik heb gemerkt dat Luxplus een goede selectie van parfums en make-up producten heeft tegen redelijke prijzen. De producten die ik heb ontvangen waren keurig verzorgd en kwamen op tijd aan. Maar ja, dan gebeurt het: er wordt ineens €8,00 van mijn rekening afgeschreven omdat ik per ongeluk een 'abonnement' geactiveerd had. Natuurlijk heb ik dat abonnement meteen stopgezet, maar toch ben ik dat geld kwijt. Dat voelt alsof mijn aankoop nu toch duurder uitkwam. Ik zal voortaan extra goed opletten bij het bestellen van producten om te voorkomen dat dit nog eens gebeurt. Ik vind het echt niet fijn hoe die abonnementen op die manier worden aangeboden en hoop dat Luxplus daar iets aan gaat doen. Ondanks dit gedoe, ben ik wel tevreden met de kwaliteit van de producten en de snelle levering ervan. Voortaan zal ik mijn facturen beter controleren om verrassingen te voorkomen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitstekende items

  De spullen die ik besteld heb zijn echt van topkwaliteit en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. De bestelling ging vlot en snel, en ik was echt blij met de service die ik kreeg. De prijzen vielen mee en het aanbod vond ik boeiend en gevarieerd. De levering was ook snel en de spullen kwamen goed ingepakt aan. Kortom, mijn ervaring met dit bedrijf was super positief en ik zou zeker overwegen om in de toekomst weer bij hen te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gevoelige huidverzorgingsproducten

  Ik ben echt blij met de gevoelige huidverzorgingsproducten die ik hier koop. De kwaliteit is top en ik merk dat ze echt speciale aandacht besteden, wat cruciaal is voor mijn gevoelige huid. En ze bezorgen altijd op tijd, dat vind ik echt geweldig. En de prijzen zijn ook redelijk, niet zo duur als op sommige andere websites. Kortom, ik ben super tevreden over mijn ervaring hier en zal zeker blijven winkelen bij hen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoonmaakartikelen

  De spullen die ik via Luxplus heb gekocht waren echt top en helemaal niet duur. Ik heb een heleboel verschillende schoonmaakspullen gevonden die ik nergens anders voor zo'n lage prijs kon krijgen. De website was makkelijk te gebruiken en mijn bestelling werd snel afgehandeld en geleverd. Ik ben super blij met mijn aankopen en kom zeker nog eens terug voor meer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement problemen

  Ik heb mijn abonnement op tijd stopgezet, maar ze proberen nog steeds geld af te trekken. De klantendienst reageert niet op mijn vragen en lijkt alleen geïnteresseerd te zijn in mijn geld. Het lijkt erop dat ze alleen bereikbaar zijn om geld te innen en niet om echte hulp te bieden. Ik heb al verschillende keren geprobeerd contact met hen op te nemen, maar ze zijn onbereikbaar en niet behulpzaam. Bestel hier nooit!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makeup and skincare products

  Oh mijn god, ik vind het geweldig om hier te bestellen! De pakketjes komen altijd op tijd en de producten zijn geweldig. Bovendien bespaar je met een lidmaatschap zoveel geld 💸 Het is perfect voor iemand zoals ik die graag de hele tijd winkelt voor kleine dingen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkope beauty producten

  Ik ben echt fan van deze website, hoor. Altijd maar kortingen op mijn bestellingen en zo'n snelle levering, echt super! En de communicatie met het bedrijf is ook top, ze hebben echt alles wat ik nodig heb voor mijn beauty routine. En die prijzen, die zijn echt top. Bestellen gaat hier altijd vlotjes, geen gedoe!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van gel in de aanbieding

  Mijn ervaring met het bestellen van gel in de aanbieding was niet zo geweldig. Ik moest een account aanmaken en dacht dat ik alleen wat extra korting zou krijgen, maar blijkbaar had ik per ongeluk aangevinkt voor een automatisch abonnement. Toen ik om het contract vroeg, konden ze het niet tonen en stuurden ze snel een deurwaarder op mij af. Ook al was ik bereid het kleine bedrag van 2 euro extra te betalen na de verwarring, bleven ze me lastigvallen met een incassobureau na slechts 7 dagen. Dit allemaal voor slechts 4 potjes gel die ik al had betaald. Echt een heel vervelende ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onverwacht abonnement

  Ik ben echt teleurgesteld in Luxplus. Ik heb per ongeluk een abonnement afgesloten zonder het te beseffen. De reviews op de website waarschuwen hier helemaal niet voor en het lijkt erop dat het bedrijf de consumentenrechten schendt. Nu hebben ze zelfs een incassobureau ingeschakeld en willen ze dat ik €50,- betaal. Naast het aankopen van een product, heeft dit bedrijf voor mij als consument veel problemen veroorzaakt. Kijk hier niet om iets te kopen en steun dit bedrijf niet! Het is schandalig dat zulke bedrijven nog steeds kunnen bestaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Champoo

  Dit bedrijf is niet in orde. Als je een product betaalt zit ja vast aan lidmaatschap. Als je het opzegt krijg je een incassobureau op de stoep. NIET kopen bij dit bedrijf!

  Oplichters


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ongewenst lidmaatschap

  Let goed op, ze proberen je zomaar een abonnement aan te smeren zonder dat je het doorhebt! Zo kreeg ik een factuur in de bus voor een lidmaatschap waar ik helemaal niet van op de hoogte was. Ik had nergens aangevinkt dat ik lid wou worden, noch had ik hiernaar gevraagd. Dus wees voorzichtig en bestel voorlopig maar even niets.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  False advertising

  Ik was echt teleurgesteld in mijn ervaring met deze online winkel. Na mijn eerste aankoop te hebben gedaan, kreeg ik te horen dat ik moest betalen voor een lidmaatschap. Deze informatie was niet duidelijk voor mij gemaakt vóór mijn aankoop, wat misleidend en bedrieglijk aanvoelde. Ik raad deze winkel niet aan aan iedereen die iets wil kopen.


Anderen bekeken ook