ErvaringenSite

  Ervaringen Parfumado

  Wat kan het toch magisch zijn wanneer iemand passeert met een aangename geur en dat die geur je nog lang achtervolgt. Wil jij ook als reputatie hebben dat je een aangenaam ruikende persoon bent? Dat is mogelijk. Omdat parfums persoonlijk zijn en je er mogelijk aardig wat voor durft te betalen, is het aanbevolen om eerst de ervaringen te weten van anderen die al eerder parfums hebben gekocht bij Parfumado. Het kan ook helpen om te weten welke parfums het meest worden verkocht en welke in trek zijn bij klanten. Bekijk daarom de reviews van andere klanten op deze site.

  Over Parfumado

  Parfumado biedt een collectie parfums in verschillende geuren. Daarbij valt te denken aan onder andere warme parfums voor koude dagen, parfums die je op 1,5 meter nog steeds ruikt, kruidige herfst parfums, parfums met kokos, de pride collectie en frisse parfums. Ook voor de vegan liefhebbers heeft Parfumado vegan parfums die geen ingrediënten bevatten die afkomstig zijn van dieren en ook niet zijn getest op dieren. Je kunt hier terecht voor parfums van allerlei merken zoals Paco Robanne, Tom Ford, Elie Saab, Dolce & Gabbana en Narciso Rodriguez. Jaarlijks wordt de collectie parfums uitgebreid, zodat klanten een ruimere keuze hebben. Voor persoonlijk advies over welke parfum het beste bij jou past, kun je ook wezen bij Parfumado.

  cheap thrift stores online *aesthetic + worldwide*

  Diensten Parfumado

  Het kost je Euro 14,95 om een abonnement te sluiten waarbij je voor een maand lang bekende en onbekende parfums mag ervaren. Hiervoor mag je kiezen uit een collectie parfums die het meest werden bekeken en gekozen door klanten. Door een parfumquiz te doen, ontdek je binnen enkele ogenblikken wat jouw persoonlijk geurprofiel is. Deze abonnement service mag je pauzeren en stopzetten wanneer jij dat wenst. Er zijn twee verzendmomenten in de maand en die zijn de 1e en de 15e van elke maand. Een abonnement kan ook worden gekocht als cadeau voor iemand. Er zijn diverse betaalopties waaruit je mag kiezen zoals IDeal, Mastercard en Visa.

  Klachten, tips en complimenten Parfumado

  Heb je tips om de service te verbeteren? Heb je feedback voor Parfumado over de prijzen, leveringstijd of wat anders? Feedback mag zowel positief als negatief zijn. Maak jouw mening wereldkundig en plaats een review op deze site, zodat anderen hun verwachtingen van Parfumado kunnen afstemmen op eerdere klantervaringen.

  Deel jouw ervaring met Parfumado

  Wil je jouw geliefde een lekker geurtje cadeau maken? Hoe hebben anderen de cadeau abonnementen van Parfumado ervaren? Is het de moeite waard om een abonnement van Euro 14,95 per maand te nemen? Check dan de meningen van meerdere kopers over een bepaalde geur. Schrijf jouw review op ErvaringenSite en help andere klanten om hun geurervaring aangenaam te maken.

  Parfumado
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Parfumado

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Parfumado een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Parfumado. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Parfumado actief?

  Parfumado is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parfumado gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.