oogvoororen.nl

Alle reviews

oogvoororen.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

TomTom

6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten

ProbeerNu.nl

11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

oogvoororen.nl

We leven in fantastische tijden! Als je vroeger problemen had met je gehoor, was je op jezelf aangewezen en moest je je maar neerleggen bij het feit dat je half-doof zou zijn voor de rest van je leven. Tegenwoordig echter zijn er een heleboel oplossingen om mensen met een defect gehoor te helpen. Denk aan hoorapparaten, hoorhulpmiddelen en professionele hulp van gespecialiseerde audiciens. Bij Oogvoororen.nl kan je hiervoor terecht, en je kan een audicien aan huis aanvragen, indien je niet tot bij een vestiging kan geraken. Met je gehoor wil je geen risico nemen, dus je moet er volledig van overtuigd zijn dat je goede diensten krijgt. Hoe kan je dat doen? Simpel! Lees gewoon de reviews van klanten van Oogvoororen.nl, hier bij ons bij ErvaringenSite. Leer van de ervaringen van andere mensen en maak bewust een keuze wat betreft een oplossing voor jouw hoorproblemen.

Over Oogvoororen.nl
Oogvoororen.nl is een platform voor allerlei oplossingen in de hoorzorgmarkt. Het bedrijf is een vijftal jaar geleden opgericht en heeft momenteel 11 vestigingen doorheen Nederland, met name in Tilburg, Someren, Rhoon, Maastricht, Leeuwarden, Krimpen a/d Ijssel, Hoogvliet, Hoogeveen, Eindhoven, Brielle en Almelo. Momenteel zijn er ook plannen om uit te breiden naar Vlaanderen. De audiciens van Oogvoororen.nl werken doorheen heel Nederland.

Producten en diensten van Oogvoororen.nl
Op de website van Oogvoororen.nl kan je een webshop vinden om allerlei zaken aan te kopen op het vlak van gehoorproblemen. Met name moet je dan denken aan hoortoestellen van alle merken (onzichtbaar, in het oor, luidspreker in het oor, achter het oor) met hardware en software functies zoals bluetooth, valdetectie, body tracking, vertaalfunctie, volumeregelaar, vochtbestendig,.. Hiernaast kan je er ook onderhoudsartikelen zoals filters, domes, onderdelen, receivers en thintubes vinden. Alle prijzen op Oogvoororen.nl zijn inclusief BTW en je kan betalen via iDeal, MasterCard, VISA of PayPal. Na ontvangen van de producten heb je 14 dagen herroepingsrecht. Je kan de hoortoestellen 60 dagen gratis uitproberen (onder voorwaarden) en hebt er 5 jaar volledige garantie op. Voor andere accessoires en hoorhulpmiddelen heb je tussen 6 maanden en 5 jaar garantie.

Je kan Oogvoororen.nl bereiken via telefoon, een terugbelverzoek achterlaten, via hun formulier op de site, per email, per post, in de vestigingen of op Facebook. Hiernaast heeft Oogvoororen elf vestigingen doorheen Nederland waar je heen kan om deze producten aan te schaffen, te proberen en advies te ontvangen van een audicien. Deze audiciens kunnen ook op locatie bij jou thuis komen om de hoortoestellen af te stellen.

Op de website kan je nog andere functies vinden, zoals een blog, een overzicht van de vergoedingen die je in Nederland kan krijgen, en de Amsterdamse vragenlijst voor auditieve beperkingen, die je kan invullen en waarna de audiciens kunnen achterhalen of je in aanmerking komt voor een hoortoestel, en welk toestel het meest geschikt is.

Klachten, complimenten en tips voor Oogvoororen.nl
Heb je zelf al eens een hoortoestel (of ander accessoire) aangekocht bij Oogvoororen? Was je tevreden, of net niet? In elk geval is het leuk voor andere mensen om voluit over jouw ervaringen te lezen. Laat een bespreking van dit bedrijf achter en zo help je anderen om te kijken of Oogvoororen iets voor hen is!