ErvaringenSite

  Ervaringen oogvoororen.nl

  We leven in fantastische tijden! Als je vroeger problemen had met je gehoor, was je op jezelf aangewezen en moest je je maar neerleggen bij het feit dat je half-doof zou zijn voor de rest van je leven. Tegenwoordig echter zijn er een heleboel oplossingen om mensen met een defect gehoor te helpen. Denk aan hoorapparaten, hoorhulpmiddelen en professionele hulp van gespecialiseerde audiciens. Bij Oogvoororen.nl kan je hiervoor terecht, en je kan een audicien aan huis aanvragen, indien je niet tot bij een vestiging kan geraken. Met je gehoor wil je geen risico nemen, dus je moet er volledig van overtuigd zijn dat je goede diensten krijgt. Hoe kan je dat doen? Simpel! Lees gewoon de reviews van klanten van Oogvoororen.nl, hier bij ons bij ErvaringenSite. Leer van de ervaringen van andere mensen en maak bewust een keuze wat betreft een oplossing voor jouw hoorproblemen.

  Over Oogvoororen.nl
  Oogvoororen.nl is een platform voor allerlei oplossingen in de hoorzorgmarkt. Het bedrijf is een vijftal jaar geleden opgericht en heeft momenteel 11 vestigingen doorheen Nederland, met name in Tilburg, Someren, Rhoon, Maastricht, Leeuwarden, Krimpen a/d Ijssel, Hoogvliet, Hoogeveen, Eindhoven, Brielle en Almelo. Momenteel zijn er ook plannen om uit te breiden naar Vlaanderen. De audiciens van Oogvoororen.nl werken doorheen heel Nederland.

  Producten en diensten van Oogvoororen.nl
  Op de website van Oogvoororen.nl kan je een webshop vinden om allerlei zaken aan te kopen op het vlak van gehoorproblemen. Met name moet je dan denken aan hoortoestellen van alle merken (onzichtbaar, in het oor, luidspreker in het oor, achter het oor) met hardware en software functies zoals bluetooth, valdetectie, body tracking, vertaalfunctie, volumeregelaar, vochtbestendig,.. Hiernaast kan je er ook onderhoudsartikelen zoals filters, domes, onderdelen, receivers en thintubes vinden. Alle prijzen op Oogvoororen.nl zijn inclusief BTW en je kan betalen via iDeal, MasterCard, VISA of PayPal. Na ontvangen van de producten heb je 14 dagen herroepingsrecht. Je kan de hoortoestellen 60 dagen gratis uitproberen (onder voorwaarden) en hebt er 5 jaar volledige garantie op. Voor andere accessoires en hoorhulpmiddelen heb je tussen 6 maanden en 5 jaar garantie.

  Je kan Oogvoororen.nl bereiken via telefoon, een terugbelverzoek achterlaten, via hun formulier op de site, per email, per post, in de vestigingen of op Facebook. Hiernaast heeft Oogvoororen elf vestigingen doorheen Nederland waar je heen kan om deze producten aan te schaffen, te proberen en advies te ontvangen van een audicien. Deze audiciens kunnen ook op locatie bij jou thuis komen om de hoortoestellen af te stellen.

  Op de website kan je nog andere functies vinden, zoals een blog, een overzicht van de vergoedingen die je in Nederland kan krijgen, en de Amsterdamse vragenlijst voor auditieve beperkingen, die je kan invullen en waarna de audiciens kunnen achterhalen of je in aanmerking komt voor een hoortoestel, en welk toestel het meest geschikt is.

  Klachten, complimenten en tips voor Oogvoororen.nl
  Heb je zelf al eens een hoortoestel (of ander accessoire) aangekocht bij Oogvoororen? Was je tevreden, of net niet? In elk geval is het leuk voor andere mensen om voluit over jouw ervaringen te lezen. Laat een bespreking van dit bedrijf achter en zo help je anderen om te kijken of Oogvoororen iets voor hen is!

  TOP 10 PLACES TO SHOP ONLINE | FALL 2020 WARDROBE ESSENTIALS

  oogvoororen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over oogvoororen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is oogvoororen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over oogvoororen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is oogvoororen.nl actief?

  oogvoororen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van oogvoororen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.