ErvaringenSite

    Ervaringen Farmaline

    Wow! Heb jij al gehoord wat anderen zeggen over dit bedrijf? Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees eerst meer over dit bedrijf op onze site.

    Over Farmaline

    Het bedrijf is een echte Belgische apotheker welke ook een FAGG notifcering heeft. Er zijn meer dan 40.000 producten en voorschriftvrije geneesmiddelen van meer dan 1000 verschillende merken. Onder andere merken van La Roche Posay, Accu Chek, Nutricia en XLS Medical zijn er te vinden. De producten worden vanaf 30 euro gratis geleverd. Er is een 30 dagen bedenktijd en alles wordt discreet en veilig verzonden. Wanneer je vandaag je bestelling plaatst dan krijg je het morgen bezorgd.

    Alle merken zijn gemakkelijk snel en goed te bestellen via de site. Je bestelt het allemaal bij een echte apotheker en krijgt er ook een goed apothekersadvies bij op maat. Je kunt alle dagen van de week en ieder uur van de dag een bestelling plaatsen. Het gebeurt allemaal snel en discreet. Het is trouwens een gebruiksvriendelijke website om gemakkelijk te gebruiken. Wanneer de bestelling en betaling is ontvangen wordt alles verzonden.

    Het is god om de sterke klantenservice te ontdekken en om gebruik te maken van de promoties en kortingen.
    De voordelen op een rij:

    • Breed gamma
    • Discretie verzekerd
    • Eenvoudig bestellen
    • Veilig Betalen
    • Snelle levering
    • Geweldige klantenservice

    Defatyl 50+ NL

    Diensten van Farmaline

    Er is een ruim aanbod van verschillende producten bij deze apotheker. Het gaat onder andere om:

    • Schoonheid & Hygiëne
    • Afslanken
    • Geneesmiddelen
    • Vitamines & Voedingssupplementen
    • Welzijn & Gezondheid
    • Zwangerschap & Baby
    • 50+
    • Alternatieve geneeskunde
    • Seksualiteit
    • EHBO & Thuiszorg
    • Dierenverzorging

    Klachten, tips en complimenten over Farmaline

    Ben je ergens ontevreden over? Dan is er in eerste instantie de dertig dagen garantie. Het is verder ook mogelijk om contact met hun op te nemen op de bekende manieren. Natuurlijk goed.

    Heb jij ervaring met Farmaline?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op ErvaringenSite. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

    Wow! Heb jij al gehoord wat anderen zeggen over dit bedrijf? Lees nu ervaringen voordat u besteld, zodat u weet waar u aan begint!

    Farmaline
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

    4
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    2.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Allerlei babyproducten

    Het is de allereerste keer dat ik bij Farmaline besteld heb en enorm tevreen. Ik las enkele, negatieve reacties en kan dit zo moeilijk geloven...
    Mijn producten werden met zorg verpakt en snel geleverd. Bovendien pik je nog leuke kortingen mee. Ik ga hier zeker nog bestellen!

    Door: Sandy31-08-2020
    DavidWanor06-09-2020

    Good Morning Work out to a whole new level with our P-Knee™ power leg knee joint support! 60% OFF and FREE Worldwide Shipping Order here: p-knee.online FREE Worldwide Shipping - TODAY ONLY! To your success, Farmaline » Betrouwbare drogist? Lees (bestel) ervaringen van klanten.

    Brigitte Vansweevelt11-01-2021

    Aan iedereen bestel nooit bij farmaline! Bestellingen duren weken na hun aangekondigde datum, je moet telkens bellen naar hen om te horen waar de bestelling blijft, dan hebben ze nog het lef om de telefoon in te leggen! Meest klantonvriendelijke site ooit! Dus bestel hier niet!

    C. Delannoy14-04-2021

    Ik sluit mij volledig aan bij alle klachten ivm late levering. Medicatie (die volgens hun website meer dan voldoende op voorraad was) besteld meer dan een week geleden en nog steeds niets ontvangen of gehoord. Enkel zoals gewoonlijk een standaardmail dat de afleverdatum gewijzigd werd. Bestelling kan ook niet geannuleerd worden. Totaal niet betrouwbaar en op mails reageren ze gewoon niet! Voor mij geen Farmaline meer!

    L.Breda05-05-2021

    Kreeg vanmorgen per mail een aanbeveling om cholesfytol plus te bestellen aan 21.89€, als ik 3 uur na ontvangst van de mail doorklikte op bestellen was de prijs 24.62€. Nadien gebeld en kreeg te horen dat de prijzen kunnen veranderen van uur tot uur zoals in de colruyt. Heb dan vermeld dat in de colruyt de prijzen van aanbiedingen kunnen zakken maar niet stijgen. Voor mij geen farmaline meer

    Marijke Vandersanden-Verheyen20-05-2021

    Op 10 mei deed ik een bestelling bij farmaline. Enkele dagen later ving ik mijn bestelling, maar het produkt was beschadigd, eigenlijk niet compleet. Er zat geen enkel document voor retourneren bij de bestelling. Ik heb 3 mails met foto van het produkt naar farmaline gestuurd en tot op heden kreeg ik geen reactie. Ik ben dus totaal niet tevreden over farmaline.

    Arjan07-06-2021

    Ik heb al vaak kattenvoerbesteld hier. maar de levertijden werden steeds langer. Altijd is t excuus "een logistiek probleem". Ondertussen zit ik 11 dagen te wachten op het kattenvoer en nog steeds is er geen vooruitzicht op levering. Morgen zit de poes zonder eten. Geld terugstorten doen ze niet?!?

    diane roelant16-06-2021

    Bestelling van 15/06/21 blijft staan op inpakken Nieuwe bestelling 5 dagen later de dag nadien verstuurd hoe komt dit

    Sigrid 20-06-2021

    Ik heb op 4 juni 2021 een bestelling geplaatst en wacht nog steeds op de levering...

    Virginie31-08-2021

    Hoe vewijder ik nu alles uit winkelmantje

    Ney Scheppers10-09-2021

    Ik sluit me aan alle klachten betreffende late levering van bestelling. Schandalig vind ik dat ze op de website melden dat producten op voorraad zijn en vervolgens als je besteld duurt dagen om de producten uiteindelijk te krijgen. Heel slecht service!!! Shame on you Farmaline!!

    Jan T15-09-2021

    Zogezegd alles op voorraad, niets is minder waar. Daardoor veel te late levering. Dit is wel degelijk de laatste keer dat ik bij farmaline bestel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Late levering

    De levertermijn is te lang. Dit heb ik verschillende keren ervaren. Voor mij geen farmaline meer.

    Door: Luc10-05-2019
    Bradleytrath20-01-2020

    Hi there Buy all styles of Oakley & Ray Ban Sunglasses only 19.95 dollars. If interested, please visit our site: supersunglasses.online Sincerely, Farmaline » Betrouwbare drogist? Lees (bestel) ervaringen van klanten. - ervaringensite.be

    01-06-2021

    Problemen met farmaline. 14 mei grote bestelling gedaan. Tot nu toe nog niets ontvangen. Al verscheidene keren contact gehad via chat of mail. Altijd dezelfde smoes. Te druk. Ik wil graag mijn geld terug

    van honste eddy05-06-2021

    inderdaad niets bestellen bij farmaline altyd problemen beloven je van alles maar maken niets waar! afblijven van die gangsters veel gedoe en bla bla maar betalen en niets zien van je bestelling!dit kan niet vind ik geen gedoe hou je gewoon aan je woord heel simpel!word vervolgd!!

    Linda12-06-2021

    Op 22/5 bestelling gedaan. Twee dagen later kreeg ik bericht dat de bestelling later zou geleverd worden. Al twee keer gebeld. Steeds worden er beloftes gedaan maar nu op 12/06 nog steeds geen levering. Dit kan toch niet! Bestelling van ongeveer 150£.

    Katia Dobbelaere24-06-2021

    Ik heb reeds verschillende malen besteld bij farmaline. Ik heb nu opnieuw besteld, 10 dagen geleden. Ik wil mijn bestelling annuleren, maar dat kan voor één of andere reden niet met als gevolg dat ik ook mijn geld niet terugkrijg. Ik vraag me af in hoeverre ze dat wettelijk allemaal kunnen. Niet leveren, kan niet annuleren, geen terugstorting, geen reacties op mijn mails. Het zal de laatste keer zijn dat ik bij farmaline bestel. Ik had ze na de 1ste late levering nog een kans gegeven.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Verschillende aankopen

    Al enkele bestellingen geplaatst,zeer tevreden van

    Door: Sels rita20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Diverse producten

    Ik sluit me aan alle klachten betreffende late levering van bestelling. Schandalig vind ik dat ze op de website melden dat producten op voorraad zijn en vervolgens als je besteld duurt dagen of weken om de producten uiteindelijk te krijgen. Heel slecht service!!! Shame on you Farmaline!! Misleidende informatie.

    Door: Ney Scheppers10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Fytotherapie / Homeopahtie

    TOP-SERVICE ??? DACHT HET NIET!
    Eeuwige ellende: Misleidende info op de website.

    - Bestelling geplaatst waarvan alle producten "op vaarraad" zijn.
    - Na enkele dagen... Mailbericht "De verzending loopt vertraging op. Wegens grote drukte."
    - Na een week : "Wij zijn afhankelijk van onze leveranciers." Twee producten niet leverbaar.
    - Na 2 weken een onvolledige levering ontvangen.
    - Terug te storten bedrag af te wachten.
    Pharmaceutische producten zijn van die aard... dat correcte en vlotte levering essentieel horen te zijn!
    Voortaan geef ik dus de voorkeur aan een betrouwbare partner.

    Door: Christi-Ane Vanhoutte06-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    biocondil

    ik heb er genoeg van altijd hetzelfde probleem,als je besteld staat er in voorraad leveringsdatum 2 dagen dagen later krijg je dan een standaard mail dat ze niet optijd kunnen leveren omdat ze van toelevering afhankelijk zijn maar staat wel aangegeven in voorraad voor mij is de maat vol ik bestel er nooit meer.

    Door: wilfried 03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Medische artikelen

    Het gaat van kwaad naar erger met Farmaline. Producten die vlot verkrijgbaar zijn in de apotheek zijn na drie weken nog niet aangekomen met de klassieke smoes. Al dikwijls bij hen gekocht maar dit was de laatste keer.

    Door: RafM16-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Oogproducten

    Waardeloze webshop en onbetrouwbaar om mee in zee te gaan!
    Waarschuwing om hier niet online te bestellen.
    Als er een product niet in orde is na verzending wat de leverancier kan oplossen of vergoeden, dan zijn ze niet thuis en willen ze afschepen met een korting van Euro 5.-. Terwijl het product nog in originele verpakking zit en afgesloten is. Alleen maar geld opstrijken over de ruggen van onschuldige en eerlijke vaste klanten en mensen!!

    Door: Scooby06-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Verschillende zaken

    Ik ben nu al 4 weken aan het wachten op mijn bestelling, al gechat, getelefoneerd en gemaild maar Farmaline doet niets.
    Ik ben heel erg teleurgesteld in deze super slechte service.

    Door: Sonja Lenaerts28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Parakito muggenband

    Item was in voorraad volgens de website en na 4 dagen krijg je de melding dat je item er niet is en dat ze de rest alsnog verzenden. Voor mij hoefde het niet meer aangezien de verzendkosten zonder dat ene item te zwaar doorwegen voor de resterende kleine bestelling. Maar ze beantwoorden hun mails niet tijdig en verzenden dan toch gewoon.

    Door: Leuven23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Materiaal thuisverpleging

    Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen, antwoorden zelfs niet meer op tweede en derde mail.
    Service 0. De laatste keer dat ik bij farmaline bestel

    Door: De Schepper Cin 14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Online bestelling bij farmaline.be

    13 Juni een bestelling geplaatst en na 2 dagen een geautomatiseerd antwoord dat de "Verwachte afleverdatum van uw bestelling is gewijzigd".
    We zijn nu 30/06 en nog niets van verdere informatie gekregen. Ik heb 2 mails gestuurd met vraag voor meer info, maar deze zijn onbeantwoord gebleven.
    De live chat support werkt niet en tijdens de openingsuren krijg je een antwoordapparaat met de melding dat ze "momenteel niet bereikbaar zijn".
    Ze zouden als bedrijf beter geld steken in support en infrastructuur in plaats van reclame.

    Door: Jean30-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    geneesmiddelen

    14 dagen wachten op een bestelling waarvan alle producten in voorraad zijn
    gevraagd om bestelling te annuleren omdat ik al elders heb gekocht
    blijkt onmogelijk te zijn, ik moet de bestelling maar weigeren wanneer die thuis wordt aangeboden, maar dat is uiteraard onmogelijk, gezien de koeriers tegenwoordig de pakjes gewoon voor de deur afzetten

    Door: Tommy29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    diverse

    Bestelling gaat vlot. levering is een ramp. Weinig info. Standaard mail. Ik denk dat de hollanders achter dit project zoals hun nationale voetbaploeg zijn : loosers.

    Door: Rik29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Farmaline

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Farmaline een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 41 ervaringen geplaatst over Farmaline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Farmaline actief?

    Farmaline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Farmaline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.