69% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
Liam Verbeke
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij 24Pharma en helaas werd mijn pakketje verkeerd bezorgd door PostNL. Hierdoor kwam mijn bestelling te laat aan. Na een mailtje te hebben gestuurd naar de ...Lees verder
L
Lowie Pierre
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst en tot mijn verbazing kwam ik erachter dat mijn pakket naar een verkeerd adres was gestuurd. Het pakket stond op mijn naam, maar het adres was van een ander ...Lees verder
P
Pirotte
Mijn bestelling kwam na een paar dagen aan, met een vriendelijk bedankbriefje erbij. Ik kreeg ook wat proefmonsters, wat een leuke verrassing was. Het enige nadeel was dat ik nog steeds verzendkost...Lees verder
B
Brasseur
Ik was super blij met hoe snel en efficiënt mijn bestelling bij 24Pharma werd afgehandeld. Het bestellen was simpel en helder, dus ik verspilde geen tijd. Daarbovenop werd mijn pakketje snel geleve...Lees verder
N
N. El Amrani
Bestelling is vlot en keurig verzonden, maar nu wil ik iets retourneren en ik vind nergens op de website info over een retourlabel. Dus ik weet niet hoe ik mijn bestelling moet terugsturen.Lees verder

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snelle en correcte service

  Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij 24Pharma en helaas werd mijn pakketje verkeerd bezorgd door PostNL. Hierdoor kwam mijn bestelling te laat aan. Na een mailtje te hebben gestuurd naar de klantendienst van 24Pharma, hebben zij meteen gereageerd en het volledige bedrag terugbetaald. Ik was echt blij met de goede service die ze boden in deze situatie. Ik heb in het verleden al meerdere keren besteld bij 24Pharma en elke keer werden mijn bestellingen keurig en snel geleverd. Ik kan 24Pharma echt aanraden vanwege hun betrouwbare en klantvriendelijke service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn pakket dat ten onrechte naar een ander adres werd gestuurd

  Onlangs heb ik een bestelling geplaatst en tot mijn verbazing kwam ik erachter dat mijn pakket naar een verkeerd adres was gestuurd. Het pakket stond op mijn naam, maar het adres was van een ander bedrijf. Dit zorgde voor heel wat verwarring en ik was teleurgesteld dat mijn bestelling niet op het juiste adres was afgeleverd. Gelukkig heb ik de klantendienst gecontacteerd en zij hebben mij goed geholpen om het probleem op te lossen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van medicijnen en enkele verzorgingsproducten

  Mijn bestelling kwam na een paar dagen aan, met een vriendelijk bedankbriefje erbij. Ik kreeg ook wat proefmonsters, wat een leuke verrassing was. Het enige nadeel was dat ik nog steeds verzendkosten moest betalen als ik boven een bepaald bedrag bestelde, maar gelukkig waren ze niet te hoog. Over het algemeen was mijn eerste bestelling bij de apotheek een goede ervaring. Ik kom zeker terug.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  pijnstillers en vitamines

  Ik was super blij met hoe snel en efficiënt mijn bestelling bij 24Pharma werd afgehandeld. Het bestellen was simpel en helder, dus ik verspilde geen tijd. Daarbovenop werd mijn pakketje snel geleverd en binnen de beloofde tijd bezorgd. De kwaliteit van de producten was top en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Kortom, ik ben echt tevreden met mijn ervaring bij deze online apotheek.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop retourlabel

  Bestelling is vlot en keurig verzonden, maar nu wil ik iets retourneren en ik vind nergens op de website info over een retourlabel. Dus ik weet niet hoe ik mijn bestelling moet terugsturen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van verkeerd product

  Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld en moest het terugsturen. De mensen van de klantenservice waren super behulpzaam en de terugbetaling verliep heel vlot en correct. Alles werd snel opgelost en ik ben echt blij met de service van 24Pharma. Ik geef ze een dikke pluim!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Duphalac voor baby

  Mijn baby kreeg buikpijn en kon niet meer goed poepen nadat ze vast voedsel begon te eten. Gelukkig heeft Duphalac geholpen en na slechts drie dagen was alles weer normaal. De levering verliep vlot en de prijzen waren ook oké. Echt een aanrader, dit product.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van crème

  De crème die ik besteld had, was mooi verpakt en werd de volgende dag al geleverd. Ik ben echt tevreden over hoe snel het geleverd werd en de geweldige kwaliteit van het product. Het was echt een top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ordered an inhaler with a bad experience

  Spijtig genoeg was mijn ervaring met het bestellen van een inhalator niet zo aangenaam. Ik betaalde extra voor de verzending, maar het product dat aankwam voldeed niet aan mijn verwachtingen. Toen ik het wilde terugsturen, was ik geschokt te horen dat ik ook de retourkosten moest betalen. Bovendien was de retourprocedure onduidelijk, waardoor ik gefrustreerd was en het gevoel had dat ik bedrogen was.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling niet gekregen.

  Dat bedrijf is niet zo goed, ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ze beloofden om het op 3 juni te versturen, maar nu is het al 8 juni en het is nog steeds niet verzonden. Dat is toch niet eerlijk!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Braun thermometers (7 stuks) voor mijn stichting in het ziekenhuis

  Man, ik bestelde die thermometers op donderdag en ze zouden zaterdag geleverd worden voor mijn ziekenhuistje. Maar weet je wat? Geen levering op zaterdag! Dit bedrijf doet gewoon niet wat ze zeggen! En ze hebben ook helemaal niks laten horen, onbeschoft gewoon. En dan staat er ook nergens dat ik in België bestel, echt verwarrend hoor. Meer duidelijkheid was wel fijn geweest! En dan annuleer ik de boel, ik pik dit niet. Geen feestdag aangegeven tijdens het bestelproces, dat hele systeem moet echt aangepast worden hoor! Echt teleurgesteld..


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hydrocortison crème

  De service bij 24Pharma was een beetje traag en ingewikkeld. Ik kreeg in totaal 4 e-mails over mijn bestelling, maar slechts één ervan leek echt belangrijk. Het leek me overbodig dat bevestiging, factuur, inpakken en levering allemaal apart bevestigd werden. Het duurde in totaal 5 dagen voordat ik slechts één tube crème ontving, wat ik persoonlijk te lang vond. Aan de andere kant was de hydrocortison crème van goede kwaliteit en gaf snel resultaten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verloren bestelling

  Wat een oplichterij zeg! We raakten ons pakket kwijt en dachten dat het snel opgelost zou worden. Maar maanden gingen voorbij en we hadden nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Toen we contact opnamen, beloofden ze dat ze het in orde zouden maken. Maar tot onze verbazing werd het bedrag niet alleen teruggestort op onze creditcard, het werd ook nog eens op dezelfde dag extra afgeschreven! Echt schandalig! We wachten nog steeds op ons geld en maken ons zorgen over de veiligheid van onze financiële gegevens.


Anderen bekeken ook