ErvaringenSite

  Ervaringen Apotheek Online

  Wil je liever je medicijnen of supplementen discreet online bestellen? Dat kan je doen bij Apotheek Online. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Apotheek Online lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Apotheek Online

  Apotheek Online is de webwinkel van Apotheek Nauwelaerts uit Itegem, België. De levering gebeurt ook steeds vanuit deze apotheek onder de volledige verantwoordelijkheid van Ellen De Smet. De apotheek wordt erkend door het FAGG (Federaal Agentschapvoor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten), ook de website wordt hierdoor erkend. Apotheek Online biedt meer dan 40 000 producten van meer dan 350 merken aan. Apotheek Online heeft ook tal van promoties en kortingen bij bepaalde producten.


  De service van Apotheek Online.

  Diensten van Apotheek Online

  Bi Apotheek Online kan je geneesmiddelen, voedingssupplementen en meer bestellen. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 40 euro, die bestelling wordt dan meestal ook de volgende dag geleverd. Je kan online je bestelling opvolgend en veilig betalen op de webshop, Visa, mastercard, Bancontact, Paypal, Maestro, iDeal, bankoverschrijving, … worden allemaal aanvaard. Je bestelling wordt ook steeds discreet afgehandeld en in een discreet pakket geleverd. Je kan bij Apotheek Online ook terecht voor professioneel advies op maat.

  Klachten of vragen over Apotheek Online

  Heb je vragen of een klacht over Apotheek Online? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier, via e-mail of via de telefoon. Apotheek Online is ook actief op Facebook. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord. Je kan ook altijd terecht bij de apotheek op de Heibergstraat 17, 2222 Itegem, België. De apotheek is open van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 en op zaterdag van 9u tot 12u30.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Apotheek Online? Heb je net je bestelling ontvangen en ben je blij met de artikelen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Apotheek Online. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Apotheek Online? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Apotheek Online
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Apotheek Online

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Apotheek Online een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Apotheek Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Apotheek Online actief?

  Apotheek Online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Apotheek Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.