ErvaringenSite

  Ervaringen Hulpmiddelwereld.nl

  De gemiddelde mens wordt steeds ouder en ouder. Dat is uiteraard fantastisch, want zo kun je langer genieten van het leven! Maar helaas komen er allerlei kwaaltjes en problemen (fysiek en mentaal) om de hoek kijken als je ouder wordt. Vroeger was dat rampzalig, maar tegenwoordig staat de vooruitgang niet stil en kun je allerlei hulpmiddelen aanschaffen die je leven als senior gemakkelijker maken. Bij Hulpmiddelwereld heb je een aanbod van dergelijke producten. Met je gezondheid wil je geen risico nemen uiteraard, dus je wil er natuurlijk zeker van zijn dat je kwaliteit aankoopt voor je oude dag. We kunnen het op ErvaringenSite dus ten sterkste aanraden om alle ervaringen en reviews van eerdere klanten van Hulpmiddelwereld goed te lezen. Bepaal zelf of het een goede keuze is om hier jouw hulpmiddelen te kopen!

  Over Hulpmiddelwereld.nl
  Hulpmiddelwereld.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van allerlei hulpmiddelen voor ouderen. Het bedrijf is gevestigd in Maastricht, waar het ook een showroom heeft. Hiernaast is er nog een webshop. Hulpmiddelwereld werd opgericht in 2009 met als doel het aanbieden van ADL Hulpmiddelen. In 2011 werd er een samenwerking met MediReva op poten gezet. Rond 2016 werd de nieuwe webshop gelanceerd, en in 2017 werden er nieuwe vestigingen in Helmond en Nijmegen geopend.

  Producten en diensten van Hulpmiddelwereld.nl
  Bij Hulpmiddelwereld.nl kun je terecht voor hulpmiddelen voor senioren. Via hun webshop op de website kun je producten uit allerlei categorieën vinden. Denk bijvoorbeeld aan, onder andere, Badkamer & Toilet (badliften, badzitjes, toiletstoelen, douchekrukken, digitale weegschalen, wandbeugels), Eten & Drinken (slabben, drinkvoeding, bekerhouders, aangepaste borden), Wonen & Slapen (sta-op stoelen, grijpers, antislipmatten draaikussen, matrassen, bedhekken, compressie sokken), Incontinentie (bedpannen, huidbescherming, TENA Fix, Abena broekjes, zorgmatrassen), Dementie (Sprekende wekkers, interactieve honden), Medische Hulpmiddelen (glucosemeters, SOA testen, pillendoosjes, stomabanden, bloeddrukmeters), Mobiliteit (scootmobielen, rollators, massagebanken, fietsen), Slechtzienden (horloges, leeshulpmiddelen), Sport & Revalidatie (revalidatiehulpmiddelen, braces, therapie, pijnverlichting, sporttape, bescherming), Telefonie & Elektronica (seniorentelefoons, afstandsbedieningen, radio’s).

  Hiernaast zijn er ook nog allerlei zaken te vinden voor vrije tijd en hobby. Dat gaat van penverdikkers en oordopjes naar speelkaarten en allerlei houten spellen. Hulpmiddelwereld heeft ook een sectie op de website waar je producten kan vinden die je in staat stellen om langer zelfstandig thuis te wonen. Wat betreft merken kun je hier onder andere Nutricia, Aqulia Winbiotic, Oxo Good Grips, Cure Tape, Etac, Silvana Support, BackJoy en Abena kopen. Na aankoop heb je 30 dagen bedenktijd. De verzending van de producten is gratis vanaf een bepaalde ordergrootte en de prijzen op de website van Hulpmiddelwereld zijn inclusief BTW. Je kunt betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, VISA, Mastercard, Maestro, PayPal en betalen op rekening. Je kunt ook langskomen in de showroom in Maastricht en winkels in Helmond en Nijmegen om de producten te bekijken. Adviseurs kunnen ook langskomen op locatie om producten in te meten.

  Klachten, complimenten en tips voor Hulpmiddelwereld.nl
  Hulpmiddelwereld vraagt klanten om na aankoop een beoordeling achter te laten via hun site. Ook bij ErvaringenSite kun je dit doen. Hiermee help je andere mensen gericht verder. Vertel aan de wereld wat jouw mening is over Hulpmiddelwereld, deel jouw positieve én negatieve ervaringen!

  getting ready for my online shop opening

  Hulpmiddelwereld.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hulpmiddelwereld.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hulpmiddelwereld.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hulpmiddelwereld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hulpmiddelwereld.nl actief?

  Hulpmiddelwereld.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hulpmiddelwereld.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.