ErvaringenSite

  Ervaringen Podobrace

  Een gezonde geest in een gezond lichaam, zo luidt de uitdrukking. Als je lichaam gezond is, leef je gewoon beter. Als je daarentegen met allerlei klachten te maken krijgt, zoals aan je pols, nek of knie, zul je daar veel stress en problemen door ondervinden. Gelukkig leven we in de 21ste eeuw en zijn er voor deze ergonomische kwaaltjes veel oplossingen beschikbaar. Bij Podobrace.nl kun je terecht voor allerlei hulpmiddelen zoals braces, compressiekousen en inlegzolen. Natuurlijk wil je met je gezondheid en het correct (en pijnloos!) functioneren van je lichaam geen risico nemen, dus je moet er zeker van zijn dat je met Podobrace effectief geholpen kan worden. Dat kun je snel te weten komen via ErvaringenSite. Hier vind je immers allerlei reviews en ervaringen van klanten van Podobrace.nl. Zijn mensen er over het algemeen tevreden over? Of vinden ze het maar niets? Kom het snel te weten door alle besprekingen te lezen!

  Over Podobrace
  Podobrace is een Nederlands bedrijf met 35 jaar ervaring in de wereld van fysiotherapie, vooral opgedaan in twee praktijken in Volendam. Momenteel is Podobrace (online) marktleider voor Medische Hulpmiddelen in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft een magazijn van 3000 vierkante meter en een distributiemagazijn van 10.000 vierkante meter in Volendam. Vanuit dat magazijn worden de bestellingen doorheen een vijftiental landen in Europa verzonden. Onder de Podobrace Group vallen nog een aantal andere webshops, zoals http://www.sporttapekopen.nl, MrMarketplace.com, hielspooroplossing.nl, Keepershandschoenen.nl en Huishobby.nl. De Podobrace Group nam in 2019 de Dutcc Trading Group en Sportbracestore.nl over. Podobrace heeft de Rabobank Startersprijs gewonnen, net als de Beslist Webshop Awards voor beste service.

  Producten en diensten van Podobrace
  Podobrace is een verzameling van therapeuten. Op de website Podobrace.nl kun je terecht voor gratis advies van een fysio-, Manueel-, Podoposturaal therapeut, Ergotherapeut of Sportpodoloog. Deze specialisten zijn aangesloten bij allerlei genootschappen zoals de Fysiotherapeut, Omni Podo Genootschap en Stichting Loop. Je kunt op de website ook een webshop vinden, waar je allerlei producten kan kopen om fysieke klachten te verminderen. Denk aan braces (hand, knie, achillespees, schouder, enzovoort), bandages, Bauerfeind, Sporttape, allerlei hulpmiddelen voor reuma, inlegzolen, teencorrectoren, compressiekousen, enzovoort.

  Voor sporters is er een sectie met allerlei producten om blessures te verhinderen of verminderen, zoals elleboogbeschermers, kickbokshandschoenen, kniebeschermers, foam rollers. Ook gerelateerde producten zoals Whey proteïne en yogamatten kun je hier kopen. Tot slot is er nog een sectie voor ergonomisch te werken, denk aan bureaustoelen, zadelkrukken, gamestoelen en voetensteunen.

  Wat betreft merken kun je bij Podobrace een heel aanbod vinden, zoals Ironman, Manutec, Adidas, Novamed en Viofix. Je kunt deze producten bestellen via de webshop en betalen met iDeal, PayPal, AfterPay, Bankoverschrijving, Visa, MasterCard, Bancontact, GiroPay en DIRECTebanking. De bestellingen komen doorgaans de volgende dag toe. Gratis retourneren is mogelijk. Je kunt Podobrace bereiken per telefoon,, via e-mail, en via de online chat op de website.

  Klachten, complimenten en tips voor Podobrace
  Tevreden over het advies en producten van Podobrace? Dan horen we graag uitgebreid over jouw ervaringen! Vertel het aan de wereld hoe je de diensten van Podobrace hebt ervaren, zo kunnen anderen ervan leren. Ook als je niet tevreden bent, is het zeker aangeraden om dit te delen hier op ErvaringenSite!

  Har Ek Maal ₹20 Rupees Only , World's Cheapest Online Shopping Website Real or Fake !!

  Podobrace
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Podobrace

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Podobrace een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Podobrace. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Podobrace actief?

  Podobrace is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Podobrace gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.