Podobrace

Alle reviews

Podobrace

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
TomTom
6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Podobrace

Een gezonde geest in een gezond lichaam, zo luidt de uitdrukking. Als je lichaam gezond is, leef je gewoon beter. Als je daarentegen met allerlei klachten te maken krijgt, zoals aan je pols, nek of knie, zul je daar veel stress en problemen door ondervinden. Gelukkig leven we in de 21ste eeuw en zijn er voor deze ergonomische kwaaltjes veel oplossingen beschikbaar. Bij Podobrace.nl kun je terecht voor allerlei hulpmiddelen zoals braces, compressiekousen en inlegzolen. Natuurlijk wil je met je gezondheid en het correct (en pijnloos!) functioneren van je lichaam geen risico nemen, dus je moet er zeker van zijn dat je met Podobrace effectief geholpen kan worden. Dat kun je snel te weten komen via ErvaringenSite. Hier vind je immers allerlei reviews en ervaringen van klanten van Podobrace.nl. Zijn mensen er over het algemeen tevreden over? Of vinden ze het maar niets? Kom het snel te weten door alle besprekingen te lezen!

Over Podobrace
Podobrace is een Nederlands bedrijf met 35 jaar ervaring in de wereld van fysiotherapie, vooral opgedaan in twee praktijken in Volendam. Momenteel is Podobrace (online) marktleider voor Medische Hulpmiddelen in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft een magazijn van 3000 vierkante meter en een distributiemagazijn van 10.000 vierkante meter in Volendam. Vanuit dat magazijn worden de bestellingen doorheen een vijftiental landen in Europa verzonden. Onder de Podobrace Group vallen nog een aantal andere webshops, zoals http://www.sporttapekopen.nl, MrMarketplace.com, hielspooroplossing.nl, Keepershandschoenen.nl en Huishobby.nl. De Podobrace Group nam in 2019 de Dutcc Trading Group en Sportbracestore.nl over. Podobrace heeft de Rabobank Startersprijs gewonnen, net als de Beslist Webshop Awards voor beste service.

Producten en diensten van Podobrace
Podobrace is een verzameling van therapeuten. Op de website Podobrace.nl kun je terecht voor gratis advies van een fysio-, Manueel-, Podoposturaal therapeut, Ergotherapeut of Sportpodoloog. Deze specialisten zijn aangesloten bij allerlei genootschappen zoals de Fysiotherapeut, Omni Podo Genootschap en Stichting Loop. Je kunt op de website ook een webshop vinden, waar je allerlei producten kan kopen om fysieke klachten te verminderen. Denk aan braces (hand, knie, achillespees, schouder, enzovoort), bandages, Bauerfeind, Sporttape, allerlei hulpmiddelen voor reuma, inlegzolen, teencorrectoren, compressiekousen, enzovoort.

Voor sporters is er een sectie met allerlei producten om blessures te verhinderen of verminderen, zoals elleboogbeschermers, kickbokshandschoenen, kniebeschermers, foam rollers. Ook gerelateerde producten zoals Whey proteïne en yogamatten kun je hier kopen. Tot slot is er nog een sectie voor ergonomisch te werken, denk aan bureaustoelen, zadelkrukken, gamestoelen en voetensteunen.

Wat betreft merken kun je bij Podobrace een heel aanbod vinden, zoals Ironman, Manutec, Adidas, Novamed en Viofix. Je kunt deze producten bestellen via de webshop en betalen met iDeal, PayPal, AfterPay, Bankoverschrijving, Visa, MasterCard, Bancontact, GiroPay en DIRECTebanking. De bestellingen komen doorgaans de volgende dag toe. Gratis retourneren is mogelijk. Je kunt Podobrace bereiken per telefoon,, via e-mail, en via de online chat op de website.

Klachten, complimenten en tips voor Podobrace
Tevreden over het advies en producten van Podobrace? Dan horen we graag uitgebreid over jouw ervaringen! Vertel het aan de wereld hoe je de diensten van Podobrace hebt ervaren, zo kunnen anderen ervan leren. Ook als je niet tevreden bent, is het zeker aangeraden om dit te delen hier op ErvaringenSite!