ErvaringenSite

  Ervaringen Onlinehoortoestel.nl

  In België kampt wel twaalf procent van de inwoners met gehoorproblemen of gehoorverlies. Dit zijn een hoop mensen. Het is dan ook niet zo gek dat er veel aanbieders van gehoorapparaten of gehoortoestellen zijn op de huidige markt. Een van die aanbiedrs is Onlinehoortoestel.nl, een Nederlandse online webshop gespecialiseerd in uw gehoor. Het bedrijf heeft geen fysieke winkels en opereert dus alleen online. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Onlinehoortoestel.nl lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Onlinehoortoestel.nl

  Onlinehoortoestel.nl bestaat sinds het jaar 1977, in dit jaar startte hun eerste audicien in het audiologische vak. Toen werden in 1996 in Nederland fysieke winkels neergezet. In 2013 was het bedrijf dusdanig gegroeid dat het op dat moment 26 fysieke winkels had in Nederland. Echter veranderde dit allemaal in 2014, toen het idee ontstond van Onlinehoortoestel. In 2018 ging de online shop van Onlinehoortoestel.nl online. Inmiddels gaat alles in het bedrijf honderd procent online. De missie van het bedrijf is om goed gehoor voor iedereen in de wereld toegankelijk en betaalbaar te maken. De online shop is dus ook begonnen om de drempel voor slechthorenden zo laag mogelijk te maken.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Producten en Diensten van Onlinehoortoestel.nl

  Het doel van Onlinehoortoestel.nl is dus om het slechthorenden en mensen met gehoorverlies zo makkelijk mogelijk te maken, maar waarvoor kunt u nu precies terecht bij het bedrijf? Allereerst kunt u terecht bij de online shop voor gehoorapparaten van diverse merken, voorbeelden hiervan zijn: Phonak, Widex en Starkey (maar nog veel meer). De online shop heeft een breed assortiment aan gehoorapparaten en zo is er dus voor iedereen wat wils, de online shop biedt zelfs gehoorapparaten aan die speciaal zijn gemaakt voor kinderen. Omdat u natuurlijk ook graag uw gehoorapparaat schoon wilt houden biedt Onlinehoortoestel.nl ook asseccoires en schoonmaakartikelen aan voor uw gehoorapparaat.

  Omdat helaas ook uw gehoorapparaat wel eens lege batterijen kan hebben, biedt Onlinehoortoestel.nl ook accu's en batterijen aan. Omdat zij een breed assortiment aan gehoorapparaten hebben hebben zij dus ook een breed assortiment aan accu's en batterijen. Naast instrumenten voor mensen die al slechthorend zijn biedt de online shop ook gehoorbescherming aan. Dit is bijvoorbeeld handig voor jongeren die vaak naar festivals en concerten gaan. Met gehoorbescherming kunt u namelijk uw gehoor beschermen zodat u later geen last krijgt van gehoorverlies of slechthorendheid. De merken die Onlinehoortoestel.nl voor gehoorbescherming aanbiedt zijn Alpine, Knops en Thunderplugs.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Onlinehoortoestel.nl

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Onlinehoortoestel.nl op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Onlinehoortoestel.nl vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Onlinehoortoestel.nl of laat uw eigen review over Onlinehoortoestel.nl achter.

  Onlinehoortoestel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Onlinehoortoestel.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Onlinehoortoestel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Onlinehoortoestel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Onlinehoortoestel.nl actief?

  Onlinehoortoestel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onlinehoortoestel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.