ErvaringenSite

  Ervaringen Tenstickers.nl

  Het professioneel aanbrengen van een sticker kan een lastig karwei zijn. Maar u kunt daarom voor het gemak kiezen voor zorgvuldig aangesneden decoratie stickers, welke perfect aansluiten bij uw muur of voorwerp. U kunt gaan voor het creëren van uw eigen landschap in huis of eigen jungle of het onderzeese, waar u graag naar kijkt. Een fascinerendcanvas schilderij passend voor elke mogelijke ruimte in uw huis! Er zijn diverse soorten decoratie stickers voor elke ruimte in uw huis, zoals voor de kinder- en woonkamer. Dus, bent u op zoek naar de juiste stickers voor uw muren? Muurstickers, die uiterst geschikt zijn voor het decoreren van uw huis? Bent u al bekend met de vinyl stickers, die niet reflecteren? Wij van Evaringensite.be verschaffen u graag de nodige informatie over bedrijven, die deze stickers aanbieden en over eigenlijk ook het aanbrengen daarvan. Tenstickers.nl is één van de bedrijven, die gepersonaliseerde stickers vervaardigt van diverse soorten stickers. Bekijk hier op onze website de reviews van de verschillende decorbedrijven en van Tensticker.nl!

  Over Tenstickers.nl
  Tenstickers.nl is ontstaan uit de decoratie- en e-commercesector, met als doel de decoratiesector een nieuwe impuls te geven. En wel door de klanten in de gelegenheid te stellen direct in contact te staan met de producenten, dus zonder tussenkomst van een tussenpersoon. De doelstelling van Tenstickers.nl is om klanten van al hun behoeften te voorzien op het gebied van het decoreren en personaliseren van hun omgeving. Door het designteam wordt er continu gewerkt aan het ontwerpen van nieuwste designs voor de persoonlijke ‘touch’ van elk huis, auto of ander voorwerp. Met de inzet van moderne technologie voor het snijden en drukken van stickers in het productieproces wordt geprobeerd kwalitatief hoogwaardige stickers te drukken met een lange levensduur.

  Producten en diensten van Tenstickers.nl
  Tenstickers.nl produceert op vraag van haar klanten muurstickers, canvasschilderijen, vinyl tapijt, fotobehang, behang, placemats, onderzetters en mousemats. Hun specialiteit is het vervaardigen van gepersonaliseerde stickers. Stickers ontwikkeld van afbeeldingen zoals foto’s van kinderen, huisdieren en vakantiefoto’s. De klant wordt in de gelegenheid gesteld om zelf deze afbeelding op de website van Tenstickers.nl aan te passen. De producten zijn gemaakt van duurzaam vinyl. Ten stickers.nl biedt een collectie aan stickers, waaronder de decoratieve 3D-muurstickers van verschillende ontwerpen met visuele effecten.

  Complimenten, klachten en tips voor Tenstickers.nl
  De Online winkel is 24 uur per dag bereikbaar en gratis achteraf betalen mag met iDEAL en overige bekende online betaalmethodes. Middels Express vindt wereldwijde levering plaats binnen 24 uur. Bij Tenstickers.nl zijn de voorwaarden van Tenvinilo van kracht.

  Heeft u al een bezoek gebracht aan Tenstickers? Was uw bezoek aan Tenstickers.nl naar wens? Hoe vindt u de dienstverlening? Houdt Tenstickers.nl zich aan de afspraken van tijdige oplevering? Vertel ons meer op onze website. Uw ervaring delen, helpt niet alleen u als klant, maar kan bijdragen tot nodige verbetering van het product en/of de dienstverlening bij Tenstickers.nl.

  Indien u nog geen bezoek heeft gebracht aan Tenstickers.nl en nog geen kennis heeft gemaakt met de aangeboden producten en dienstverlening, wees dan vrij om door de reviews hier op onze website te bladeren!

  buying my DREAM wardrobe! online shopping + try on haul

  Tenstickers.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  auto-caravan stickers

  zeer tevreden op alle vlakken !!!

  Door: gustaaf19-05-2021
  Never make any orders or transfer money to them!08-09-2021

  Never make any orders or transfer money to them. This is a team of scammers. I ordered a sticker from them for the company in April 2021 and I still haven't received it. According to their words, I allegedly did not pick up the package from the post office. Although I ordered sticker to my home address, now they tell me that I have to pay again for delivery.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Tenstickers.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tenstickers.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Tenstickers.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tenstickers.nl actief?

  Tenstickers.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tenstickers.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.