Tenstickers.nl

Alle reviews

Tenstickers.nl

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

G
gustaaf
zeer tevreden op alle vlakken !!! Lees verder
C
Christel Oudshoorn
Ik heb een vinyl tapijt besteld en tot mijn grote verbazing is het tapijt doormidden gesneden geleverd!! Er zaten 2 helften in de verpakking die je als een puzzel tegen elkaar aan kunt schuiven. He...Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  auto-caravan stickers

  zeer tevreden op alle vlakken !!!

  Never make any orders or transfer money to them. This is a team of scammers. I ordered a sticker from them for the company in April 2021 and I still haven't received it. According to their words, I allegedly did not pick up the package from the post office. Although I ordered sticker to my home address, now they tell me that I have to pay again for delivery.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichters! Vinyltapijt doormidden gesneden geleverd.

  Ik heb een vinyl tapijt besteld en tot mijn grote verbazing is het tapijt doormidden gesneden geleverd!! Er zaten 2 helften in de verpakking die je als een puzzel tegen elkaar aan kunt schuiven. Het ziet er niet uit en het slaat natuurlijk nergens op. Ik heb direct een email gestuurd en het contactformulier op de website ingevuld. Ik werd uiteindelijk teruggemaild dat pakketjes die met PostNL en DHL worden verstuurd een maximale afmeting mogen hebben en als het pakketje groter is dan die maximale afmeting dan wordt het product doormidden gesneden zodat het toch in een kleiner pakket kan worden verstuurd. Wat een waanzin! Ik heb een heel tapijt besteld en niet 2 losse stukken.

  Verder werd mij meegedeeld dat ik het tapijt niet mag retourneren omdat het doormidden is gesneden. Ik heb het niet doormidden gesneden, dat hebben zij gedaan!

  Het tapijt kostte bijna € 100,- en dat geld wil ik terug. Het bedrijf verwijdert negatieve reviews van hun eigen website. Ik ga juridische stappen ondernemen en de Consumentenbond inschakelen en de tv programma's Radar en Kassa zodat niet nog meer mensen de dupe worden van deze oplichters. Ik ga hier nooit meer iets bestellen!


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Tenstickers.nl

Het professioneel aanbrengen van een sticker kan een lastig karwei zijn. Maar u kunt daarom voor het gemak kiezen voor zorgvuldig aangesneden decoratie stickers, welke perfect aansluiten bij uw muur of voorwerp. U kunt gaan voor het creëren van uw eigen landschap in huis of eigen jungle of het onderzeese, waar u graag naar kijkt. Een fascinerend canvas schilderij passend voor elke mogelijke ruimte in uw huis! Er zijn diverse soorten decoratie stickers voor elke ruimte in uw huis, zoals voor de kinder- en woonkamer. Dus, bent u op zoek naar de juiste stickers voor uw muren? Muurstickers, die uiterst geschikt zijn voor het decoreren van uw huis? Bent u al bekend met de vinyl stickers, die niet reflecteren? Wij van Evaringensite.be verschaffen u graag de nodige informatie over bedrijven, die deze stickers aanbieden en over eigenlijk ook het aanbrengen daarvan. Tenstickers.nl is één van de bedrijven, die gepersonaliseerde stickers vervaardigt van diverse soorten stickers. Bekijk hier op onze website de reviews van de verschillende decorbedrijven en van Tensticker.nl!

 

Over Tenstickers.nl
Tenstickers.nl is ontstaan uit de decoratie- en e-commercesector, met als doel de decoratiesector een nieuwe impuls te geven. En wel door de klanten in de gelegenheid te stellen direct in contact te staan met de producenten, dus zonder tussenkomst van een tussenpersoon. De doelstelling van Tenstickers.nl is om klanten van al hun behoeften te voorzien op het gebied van het decoreren en personaliseren van hun omgeving. Door het designteam wordt er continu gewerkt aan het ontwerpen van nieuwste designs voor de persoonlijke ‘touch’ van elk huis, auto of ander voorwerp. Met de inzet van moderne technologie voor het snijden en drukken van stickers in het productieproces wordt geprobeerd kwalitatief hoogwaardige stickers te drukken met een lange levensduur.

 

Producten en diensten van Tenstickers.nl
Tenstickers.nl produceert op vraag van haar klanten muurstickers, canvasschilderijen, vinyl tapijt, fotobehang, behang, placemats, onderzetters en mousemats. Hun specialiteit is het vervaardigen van gepersonaliseerde stickers. Stickers ontwikkeld van afbeeldingen zoals foto’s van kinderen, huisdieren en vakantiefoto’s. De klant wordt in de gelegenheid gesteld om zelf deze afbeelding op de website van Tenstickers.nl aan te passen. De producten zijn gemaakt van duurzaam vinyl. Ten stickers.nl biedt een collectie aan stickers, waaronder de decoratieve 3D-muurstickers van verschillende ontwerpen met visuele effecten.

 

Complimenten, klachten en tips voor Tenstickers.nl
De Online winkel is 24 uur per dag bereikbaar en gratis achteraf betalen mag met iDEAL en overige bekende online betaalmethodes. Middels Express vindt wereldwijde levering plaats binnen 24 uur. Bij Tenstickers.nl zijn de voorwaarden van Tenvinilo van kracht.

 

Heeft u al een bezoek gebracht aan Tenstickers? Was uw bezoek aan Tenstickers.nl naar wens? Hoe vindt u de dienstverlening? Houdt Tenstickers.nl zich aan de afspraken van tijdige oplevering? Vertel ons meer op onze website. Uw ervaring delen, helpt niet alleen u als klant, maar kan bijdragen tot nodige verbetering van het product en/of de dienstverlening bij Tenstickers.nl.

 

Indien u nog geen bezoek heeft gebracht aan Tenstickers.nl en nog geen kennis heeft gemaakt met de aangeboden producten en dienstverlening, wees dan vrij om door de reviews hier op onze website te bladeren!