smartphoto Reviews

: 13
77% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

W
Wauters
Ik bestel elk jaar een kalender bij jullie en ik ben altijd heel blij met de mooie selectie aan producten. De kalender is van goede kwaliteit en de levering is altijd snel en efficiënt. Ook de klan...Lees verder
F
febe
Ik heb dit bedrijf gevonden dankzij een gratis aanbieding en dat vond ik echt geweldig. Ze hebben een enorm groot assortiment en de service was snel en vriendelijk. Ik heb gekregen wat ik precies o...Lees verder
R
robbe
Smartphoto heeft voor mij een supermooi fotoalbum gemaakt van mijn lieve hondje Ilana die recent onverwachts is overleden. Ik heb foto's gebruikt van toen ze nog een puppy was tot haar laatste...Lees verder
S
Somers
Je gelooft het misschien niet, maar als iemand die niet zo handig is met technologie, vond ik het super makkelijk om mijn foto's op mijn laptop te zetten en in mijn fotoboek te slepen. Het ein...Lees verder
Y
Yasmine
Ik was echt blij met hoe gemakkelijk de tool te gebruiken was en het eindresultaat was precies zoals ik had gehoopt. Maar, het was een teleurstelling toen ik zag dat de verpakking niet stevig genoe...Lees verder

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jaarlijkse kalender aankoop

  Ik bestel elk jaar een kalender bij jullie en ik ben altijd heel blij met de mooie selectie aan producten. De kalender is van goede kwaliteit en de levering is altijd snel en efficiënt. Ook de klantendienst is heel vriendelijk en behulpzaam. Als er toch iets mis is, wordt er meteen een gratis herdruk gemaakt, zonder enig probleem. Het is telkens weer een geweldige ervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste bestelling

  Ik heb dit bedrijf gevonden dankzij een gratis aanbieding en dat vond ik echt geweldig. Ze hebben een enorm groot assortiment en de service was snel en vriendelijk. Ik heb gekregen wat ik precies op de website zag, dus dat was geweldig. Het enige minpuntje was dat de website en het bestelproces soms een beetje verwarrend waren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  prachtig fotoalbum

  Smartphoto heeft voor mij een supermooi fotoalbum gemaakt van mijn lieve hondje Ilana die recent onverwachts is overleden. Ik heb foto's gebruikt van toen ze nog een puppy was tot haar laatste dagen op 14,5 jaar oud. Het fotoalbum is een mooie herinnering aan haar en ik ben heel tevreden met hoe het eruit ziet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A piece of cake

  Je gelooft het misschien niet, maar als iemand die niet zo handig is met technologie, vond ik het super makkelijk om mijn foto's op mijn laptop te zetten en in mijn fotoboek te slepen. Het eindresultaat is echt top, mijn fotoboek ziet er echt prachtig uit. Ik ben echt blij met mijn aankoop en van plan om zeker nog meer fotoboeken te maken in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboek, handig, teleurgesteld

  Ik was echt blij met hoe gemakkelijk de tool te gebruiken was en het eindresultaat was precies zoals ik had gehoopt. Maar, het was een teleurstelling toen ik zag dat de verpakking niet stevig genoeg was. Toen mijn pakket werd geleverd, was het duidelijk dat het op de grond was gevallen en daardoor hadden de hoeken van mijn fotoboek deuken. Het is jammer dat dit kon gebeuren, hopelijk kunnen ze dit in de toekomst verbeteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige service, snelle levering

  Ik ben echt blij met wat ik gekocht heb bij dit bedrijf. De mensen daar waren echt super vriendelijk en hebben telkens waargemaakt wat ze beloofden. Alles was zo gemakkelijk en simpel gemaakt, en dat vond ik echt top. De levering was ook supersnel, dus ik had mijn spullen ook snel binnen. Al met al, een fantastisch team om mee samen te werken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn cadeau voor mijn verjaardag

  Ik kreeg een cadeaubon voor mijn verjaardag en besloot die te gebruiken om prints te bestellen. Het proces verliep echt vlot en het eindresultaat was gewoon fantastisch! Binnen de week had ik mijn prints al in huis dankzij de snelle levering. En mijn vrienden vonden de foto's ook heel tof!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Briljante prints

  Ik vond het echt super toen mijn bestelling zonder enige schade toekwam. De foto’s waren echt van goede kwaliteit en zagen er geweldig uit. Het enige minpunt was dat de foto op de brillenkoker een beetje wazig was, maar dat stoorde me eigenlijk niet zo erg. Gelukkig kwam het pakket ook op de juiste dag aan, waardoor ik nog meer tevreden was. Kortom, ik ben echt heel blij met mijn aankoop en zal zeker opnieuw bestellen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboek

  Niet vriendelijk op de klanten dienst. Ipv de mensen te helpen word ik doorgestuurd steeds.
  Voor mij geen Smartphoto meer !!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotowenskaarten

  Dit jaar de eerste keer fotowenskaarten besteld bij smartphoto.
  Jammer genoeg geen succesverhaal!
  We kregen een bevestigingsmail waarin stond dat de kaarten klaar waren en bezorgd aan de 'bezorgdienst'.
  Maar deze zijn na meer dan 1 week nog niet aangekomen.
  Na vele telefoontjes met lange lange wachtrijen, eindelijk iemand aan de lijn.
  Het was mijn schuld volgens de dame aan de telefoon, ik had maar wat meer moeten betalen, dan had mijn pakket fotokaarten wel aangekomen. (met track&trace)

  Geen tevreden klant helaas!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tas

  Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst bij smartphoto. De laatste keer is er iets misgelopen met een bestelling omdat we het verkeerde e-mailadres hadden ingegeven. De bestellingen zijn altijd op tijd geleverd maar de klantendienst is een ander verhaal. Ik heb een tweede keer contact moeten opnemen met de klantendienst, met de vraag kan u een link van een bestelling doorsturen naar een ander e-mailadres want de eerste keer is het niet toegekomen door een foutief e-mailadres . De medewerkster wist mij op een arrogante manier te vertellen dat onze voornemens voor het nieuwe jaar mogen zijn, onze e-mails op punt zetten. Dit vind ik allesbehalve een vriendelijke ervaring! Nog nooit meegemaakt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onvolledige bestelling, slechte klantendienst

  Bestelling een dag te vroeg aangekomen in het postkantoor, echter ontbrak er een gedeelte
  Contact opgenomen met de klantendienst, wat een heel onaangename ervaring was. Ik ben verplicht zelf dit op te halen in hun kantoren, want ze kunnen mij dit niet meer op de voorziene leveringsdatum bezorgen (zonder enige compensatie voor dit enorme ongemak)
  De klantendienstmedewerker legt de verantwoordelijkheid voor hun "menselijke fout" bij mij. "U had vroeger moeten bestellen want er kan altijd iets misgaan"
  Hieruit leid ik af dat hun vooropgestelde levertermijnen enkel maar vermeld worden om klanten te lokken


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fotokaart gemaakt

  fotokaart besteld
  ging heel snel
  vlot geleverd mooie kwaliteit
  tevreden


Anderen bekeken ook