Buddybites

Alle reviews

Buddybites

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Autobench.be

1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Dog's Companion | HondenBed.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Dog's Companion | HondenBed.be

0 reviews

Een eigen slaapplek voor de hond is iets waar iedere hondeneigenaar mee te maken krijgt. Rust is voor een hond, net als voor ons, belangrijk. ...

MHS Minihorseshop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

MHS Minihorseshop

0 reviews

De paardensport is niet goedkoop, maar je wilt wel altijd het beste voor je paarden. MHS Minihorseshop heeft alles wat je nodig kunt hebben om je p...

Petsonline merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Petsonline

1 reviews

Heeft u een huisdier zoals een kat of een hond, en bent u op zoek naar producten voor uw huisdier? Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, verzorging en o...

Buddybites

Is u hond een moeilijke eter en heeft u al meerdere merken geprobeerd? Bent u al enige tijd op zoek naar hondenvoeding die uw hond wel wil eten? Dan biedt Buddybites misschien een oplossing voor u. Ze claimen voor iedere hond de juiste oplossing te hebben als het gaat om voeding. Vervolgens bezorgen ze deze periodiek wanneer u het uitkomt. Dit alles klinkt natuurlijk erg fijn, helemaal als u al meerdere optie geprobeerd heeft. Hier op ErvaringenSite leest u wat andere mensen van Buddybites en haar producten vindt. Mensen die bekend zijn met het bedrijf hebben eerlijke en betrouwbare reviews achter gelaten. Hiermee kunt u een helder beeld krijgen van wat u kunt verwachten als u besluit zaken met Buddybites te gaan doen.

Over Buddybites
Het bedrijf Buddybites is van oorsprong een Belgisch bedrijf en biedt een webwinkel gericht op hondenvoeding. Als klant krijgt u de mogelijk om gepersonaliseerde hondenvoeding thuis geleverd te krijgen. Het bedrijf is opgericht door Charlotte en Matthijs, nadat ze er zelf achter kwamen dat er voor hun hond geen oplossing bestond voor de voeding die ze nodig had. Vanuit de gedachten dat dit dus voor meer honden het geval moest zijn, hebben ze het heft in eigen handen genomen. Samen met dierenartsen en voedingsexperts hebben ze een tool opgezet om door middel van het opstellen van een profiel voor een hond tot de juiste voeding te komen.

Producten en diensten Buddybites
Bij Buddybites bieden ze u de mogelijkheid om voeding voor uw hond thuis geleverd te krijgen. Op de website dient u een aantal vragen te beantwoorden om tot de beste voeding voor uw hond te komen. Zo worden u vragen gesteld als ras, leeftijd en gewicht. Op basis van het profiel dat van uw hond geschetst wordt, komen de voedingsexperts van Buddybites met een voorstel voor voeding die specifiek gericht is op uw trouwe viervoeter. Vervolgens kunt u zelf aangeven hoeveel en vaak u de voeding geleverd wil hebben. Door periodiek een leveringsschema in te stellen, hoeft u als consument niet meer over hondenvoedsel na te denken en is de voeding altijd vers. U kunt de geplande levering iedere keer aanpassen wanneer u maar wilt. De voeding die u via Buddybites ontvangt bevat minimaal 45 procent vlees en zit verder vol met gezonde vetten, vitamine en mineralen. Buddybites gebruikt enkel verse ingrediënten. Mocht u vragen hebben over de voeding van uw hond dan kunt u contact opnemen met de bij Buddybites werkzame dierenarts.

Ervaringen, mening, review Buddybites
Bent u bekend met Buddybites en haar producten? Heeft u een hond die dagelijks de voeding van Buddybites eet? Heeft u misschien de service onlangs ontdekt en bent u er erg te spreken over? Wanneer u zich een mening over het bedrijf kan vormen dan horen wij het hier op onze site graag van u. Wilt u alstublieft een review hier achter te laten met daarin uw ervaringen en mening met betrekking tot Buddybites? Uw bijdrage aan onze site wordt erg gewaardeerd. Wij willen namelijk graag betrouwbare en eerlijk informatie verstrekken met betrekking tot Buddybites. Hiervoor op voorhand onze dank!