5% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
mila
Vorige week ben ik gaan shoppen voor kinderkleding en ik werd zo goed geholpen door een verkoopster. Ze was echt als mijn persoonlijke shopper en toonde me allerlei leuke outfits voor mijn kleinkin...Lees verder
D
De Ridder
Wat een teleurstelling! Ik zag een paar mooie Manchester schoenen en bestelde ze 6 maanden geleden. Sindsdien heb ik meerdere e-mails gestuurd om te vragen waar mijn bestelling blijft, maar kreeg m...Lees verder
C
Collin
Op 26 februari heb ik schoenen besteld en kreeg ik een bevestigingsmail. Maar daarna heb ik niets meer gehoord tot ik in april een e-mail stuurde voor een update. Toen kreeg ik een mail waarin ston...Lees verder
H
H. Louis
Ik heb onlangs online twee paar schoenen gekocht, maar jammer genoeg waren ze in de verkeerde maat. Ik heb verschillende keren geprobeerd contact op te nemen met de klantendienst, ze vroegen om fot...Lees verder
E
Elena Georges
Mijn ervaring met dit bedrijf was echt rampzalig. Ik heb een fout gemaakt bij het bestellen van mijn schoenen en wacht nu al weken op mijn geld terug of mijn schoenen. De klantendienst is echt niet...Lees verder

Alle reviews (19)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van kinderkleding

  Vorige week ben ik gaan shoppen voor kinderkleding en ik werd zo goed geholpen door een verkoopster. Ze was echt als mijn persoonlijke shopper en toonde me allerlei leuke outfits voor mijn kleinkinderen. Ze stond geduldig te wachten terwijl mijn dochters meehielpen via facetime om de juiste keuze te maken. Haar vriendelijkheid en hulpvaardigheid maakten het winkelen echt aangenaam.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  paar Manchester schoenen

  Wat een teleurstelling! Ik zag een paar mooie Manchester schoenen en bestelde ze 6 maanden geleden. Sindsdien heb ik meerdere e-mails gestuurd om te vragen waar mijn bestelling blijft, maar kreeg maar één antwoord waarin stond dat ze onderweg waren. Het is allemaal onzin! Ik wacht nog steeds en het was duidelijk een fout met één ster van mijn kant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling schoenen

  Op 26 februari heb ik schoenen besteld en kreeg ik een bevestigingsmail. Maar daarna heb ik niets meer gehoord tot ik in april een e-mail stuurde voor een update. Toen kreeg ik een mail waarin stond dat de schoenen waren geleverd. Ik vroeg om een bewijs van levering, maar sindsdien heb ik niets meer gehoord. Echt oplichters en bedriegers. NIET AAN TE RADEN.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Miskoop schoenen

  Ik heb onlangs online twee paar schoenen gekocht, maar jammer genoeg waren ze in de verkeerde maat. Ik heb verschillende keren geprobeerd contact op te nemen met de klantendienst, ze vroegen om foto's van de verkeerde schoenen. Na heel wat e-mails beloofden ze een oplossing, maar dan werd het stil. Uiteindelijk heb ik de schoenen teruggestuurd naar een adres in Parijs, maar het retouradres was onbekend. Ondanks talloze e-mails en brieven heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. Ik zou mijn tijd en geld niet verspillen aan deze mensen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van schoenen

  Mijn ervaring met dit bedrijf was echt rampzalig. Ik heb een fout gemaakt bij het bestellen van mijn schoenen en wacht nu al weken op mijn geld terug of mijn schoenen. De klantendienst is echt niet behulpzaam en lijkt totaal geen moeite te doen om mijn probleem op te lossen. Ik voel me bedrogen en ben heel teleurgesteld in mijn ervaring met dit bedrijf. Ik zou zeker niet aanraden om hier iets te kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenenbestelling

  Ik moest snel schoenen bestellen en meteen contact opnemen om ze te annuleren. Maar nee hoor, toen kreeg ik te horen dat het te laat was. Echt waar?! Vervolgens vertelden ze me dat ik ze kon retourneren na levering. Dus nu heb ik het hele retourproces doorlopen, inclusief het indienen van foto's, en wacht ik nog steeds op instructies om de schoenen terug te sturen. Ik kan gewoon geen adres in het Verenigd Koninkrijk vinden voor Carters UK met de Union Jack. De schoenen zijn nog niet eens gedragen, maar de kwaliteit is echt waardeloos.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Teleurgesteld in kwaliteit en levering

  Ik wou dat ik Trustpilot had gecheckt voor ik mijn bestelling plaatste. Het is nu al 4 weken wachten op de levering en het lijkt erop dat de kwaliteit niet zal zijn zoals beschreven. Ik heb geprobeerd om binnen het uur na de bestelling te annuleren, maar kreeg een e-mail dat het afhankelijk zou zijn van de verzendstatus. Ziet ernaar uit dat ik dit moet bespreken met de creditcardmaatschappij, hopelijk kunnen zij toekomstige transacties blokkeren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ontevreden over bestelling schoenen

  Ik heb op 22 december 2021 twee paar schoenen besteld en tot op heden zijn ze nog niet aangekomen, ondanks meerdere e-mails om een update te vragen. Dit bedrijf moet echt stoppen met adverteren, want ze lokken je met mooie producten aan een goede prijs, maar leveren uiteindelijk niet. Ik heb vandaag opnieuw een e-mail gestuurd voor een update, maar ik verwacht er eerlijk gezegd niet te veel van. Het zou echt niet mogen dat Facebook dit bedrijf toestaat om te adverteren op hun platform, ze hebben een zeer slechte reputatie. Weet er iemand toevallig een contactnummer voor dit bedrijf? Ik heb al verschillende nummers geprobeerd te bellen, maar er wordt nooit opgenomen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van twee paar schoenen

  Mijn ervaring met dat bedrijf was echt rampzalig. Ze zeggen dat ze in het Verenigd Koninkrijk zitten, maar dat lijkt niet te kloppen. Op sociale media adverteren ze therapeutische schoenen, maar in werkelijkheid leveren ze goedkope Chinese rommel van slechte kwaliteit. Ik heb twee paar schoenen besteld, maar één paar was verkeerd van maat en het andere paar is nooit toegekomen. Als ik hen een bericht stuur, krijg ik geen antwoord en mijn bestelling annuleren was onmogelijk, zelfs toen bleek dat ze de schoenen niet meer hadden. Gelukkig heeft mijn creditcardmaatschappij het geld teruggeboekt. Al bij al, absoluut geen aanrader om daar iets te kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A month ago I ordered two pairs of shoes

  Ik heb een maand geleden twee paar schoenen besteld en ik wacht er al eeuwen op. Ik heb al mijn geld, 26 euro, betaald en ik heb nog steeds niets gekregen. Ik stuur hen e-mails maar ze negeren me gewoon. Het lijkt alsof ze me proberen op te lichten. Ik heb echt spijt dat ik bij dit nepbedrijf heb gekocht en ik wil niet dat iemand anders dezelfde fout maakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  schoenen begin maart

  Ik heb begin maart schoenen gekocht en probeerde contact op te nemen via e-mail en telefoon, maar kreeg geen reactie. Echt, koop niet bij dat bedrijf. Het is oplichterij. Het lijkt erop dat dit een veelvoorkomend probleem is bij bedrijven op Shopify, want ik kreeg ook geen antwoord op mijn e-mails. Ze hadden beter niet op Facebook geadverteerd. Ik voel me erg boos en teleurgesteld als klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een trui en broek

  Ik heb 'n trui en 'n broek gekocht bij da bedrijf en ik moet eerlijk zijn, ik ben echt teleurgesteld in de kwaliteit. De stof voelt echt goedkoop aan en na amper één keer dragen begonnen er al pluisjes op de trui te zitten. Ook de pasvorm is niet top, 't lijkt wel alsof de kleding niet goed is afgewerkt. De kleuren op de website waren veel levendiger dan in 't echt. Ik denk nie da'k snel nog eens iets ga kopen van die winkel.


Anderen bekeken ook