ErvaringenSite

  Ervaringen Carter's

  Bent u pas bevallen? Of gaat u naar een baby of kinderfeestje? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u alle nodige artikelen kunt vinden voor de baby van kleding tot accessoires? Wilt u baby spullen aanschaffen? Neem dan een kijkje op ErvaringenSite. Hier treft u bedrijven aan die u die artikelen kunnen aanbieden. Leest u de reviews van het bedrijf om u te helpen de juiste keus te maken bij het kiezen van een bedrijf. Plaats u ook uw ervaringen over het bedrijf om zo anderen ook te helpen bij het maken van een keus. Met het plaatsen van een review kunt u klanten helpen om een werkelijk beeld te verkrijgen over hoe het bedrijf zijn producten en diensten aan de man brengt.

  Over Carter’s
  Carter’s is een gerenommeerd bedrijf met een geschiedenis, die teruggaat tot 1865. Het is een merkverkoper van baby- en kinderkleding in de Verenigde Staten. Carter’s kleding en accessoires worden verkocht in meer dan 600 eigen winkels evenals duizend nationale warenhuizen en enkele grote retailers. Carter’s is een one-stop-shop voor de baby van top tot teen. U kunt hem vinden op Facebook, Pinterest, Twitter, YouTube en Instagram.

  Producten en diensten van Carter’s
  De producten en diensten bij Carter’s zijn allen gericht op het pasgeboren kind. Carter’s heeft een volledig assortiment baby- en kinderkleding, geschenken en accessoires. U kunt een partnerprogramma aangaan bij Carter’s door verkeer van uw website naar Carter’s te leiden en hiervoor commissies ontvangen. Bij Carter’s kunt u ook lid worden van de Carter’s familie, een Carter’s credit card aanschaffen, waarmee u punten kunt verdienen, en in aanmerking komen voor kortingen, gratis verzending, een verjaardag cadeau voor uw kind en veel meer.

  Verzending, garantie, betaling en klachten bij Carter’s
  Voor de verzending van uw bestelling bij Carter’skunt u als klant kiezen voor de gebruikelijke of een versnelde levering. In het tweede geval worden er echter extra kosten in rekening gebracht. Als u, uw bestelling niet hebt ontvangen kunt u contact opnemen met de Carter’s klantenservice. Terugsturen kan met uw originele aankoop bon, cadeaubon of originele pakbon. Dit geldt alleen voor nieuwe niet-gedragen producten en als u het binnen 90 dagen na de aankoop terug stuurt. Bij Carter’s kan worden betaald met Visa, PayPal, Mastercard, American Express, Discover/Novus, UnionPay en JCB-belkaarten. Voor vragen en/of klachten kan contact worden opgenomen met de klantenservice op 877 333 0117 of 762 232 1399 of per mail via hun site.

  Complimenten en tips voor Carter’s
  Wat vindt u van de producten en diensten van carters.com? Wat is uw mening over hun klantenservice? Bent u tevreden met hun garantieregeling en levering? Wat vindt u van hun betalingsmogelijkheden? Wat is uw mening over hun partner programma? Brengt de Carter’s credit card voordelen met zich mee of vindt u van juist niet? Maak uw ervaringen bekend op onze site.

  Verkeert u in een situatie waarbij u meer informatie nodig heeft over Carter’s? Wenst u voor een kindje een aankoop te doen en u weet niet echt nog waar? Dan mag u gerust bladeren door onze reviews, die u wellicht wegwijs kunnen maken.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  Carter's
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Carter's

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Carter's een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Carter's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Carter's actief?

  Carter's is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Carter's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.