ErvaringenSite

  Ervaringen Charles Clinkard

  Ben je op zoek naar nieuwe schoenen? Dan ben je tijdens je zoektocht waarschijnlijk al meerdere online shops tegen gekomen die je nog niet kent. Omdat je ze niet kent betekent dat niet automatisch dat ze geen goede service en kwaliteit te bieden hebben. Consumenten die deze shops al wel kennen helpen je een handje op weg door er review over te schrijven die ze vervolgens op onze website publiceren. Zo heb je makkelijk en snel toegang tot alle informatie omtrent de levertijden, voorwaarden om producten terug te sturen en de waardering die de diverse klanten voor deze webshops hebben. Op deze manier helpen we je graag zodat je op een prettige en veilige manier online kunt winkelen zonder bang te hoeven zijn dat er iets misgaat.

  Over Charles Clinkard

  Deze online-schoenenwinkel maakt deel uit van het Clinkard concern dat gevestigd is in Middlesbrough in Engeland. Het merk is al in 1924 opgericht en uitgegroeid van een kleine schoenenwinkel tot een groot concern met winkels in diverse plaatsen in het Verenigd Koninkrijk en een online shop die naar vele landen wereldwijd levert. Om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken maakt de site gebruik van moderne technieken. Zo kunnen klanten die kinderschoenen willen bestellen via Zoom een gesprek hebben met een expert om hun wensen duidelijk te maken. Vaste klanten kunnen bovendien sparen voor punten en extra kortingen. Alle producten die in deze online shop aangeboden worden zijn met beveiligde methodes snel en probleemloos te betalen.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  De producten van Charles Clinkard

  Dames, heren en kinderen vinden bij Charles Clinkard een ruim aanbod aan verschillende soorten schoenen. Met de zoekfunctie kun je op zoek naar de schoenen die je zoekt of je bekijkt de collecties van bekende merken zoals Gabor, Clarks of Skechers. Je kunt hier zelfs op kleur of schoenmaat selecteren. Verder kun je diverse blogs met suggesties over de aangeboden producten lezen. Het bestelproces is eenvoudig in gebruik en op het moment dat je een bestelling plaatst krijg je direct te zien wanneer je de artikelen kunt verwachten en hoeveel verzendkosten je moet betalen. Onverwacht toch niet tevreden met je aankoop? Dan kun je het artikel gedurende 365 dagen terugsturen naar Charles Clinkard. De enige conditie die het bedrijf stelt is dat je de producten ongebruikt terugstuurt.

  Reviews over Charles Clinkard

  Ben jij klant van Charles Clinkard? Dan nodigen we je graag uit om geheel kosteloos een review over deze online shop op onze website te plaatsen. Waarom we dat graag willen? Door alle reviews over deze online-schoenenwinkel te bundelen zijn wij in staat een duidelijk beeld te laten zien van de voor- en nadelen die Clinkard te bieden heeft. We maken het zo gezamenlijk voor nieuwe klanten een stuk makkelijker om meer te weten te komen over de service en kwaliteit die er geboden wordt. Wacht dus niet langer, schrijf die beoordeling en deel jouw ervaring met de rest van de wereld. We hoeven je allang niet meer te vertellen hoe belangrijk het delen van reviews tegenwoordig is.

  Charles Clinkard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Charles Clinkard

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Charles Clinkard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Charles Clinkard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Charles Clinkard actief?

  Charles Clinkard is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Charles Clinkard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.