ErvaringenSite

  Ervaringen Durlinger schoenen

  Dat gezondheid belangrijk is, staat buiten kijf. Dit geldt ook wanneer je sommige gezondheidsklachten kan verminderen door gepast schoeisel te gebruiken. In sommige gevallen heb je schoenen nodig die passen binnen je werksfeer of zoniet kun je weleens kiezen voor trendy schoenen. Of zoek je juist naar veiligheidsschoenen voor het werk? Wat jouw keuze ook moge zijn, het kan geen kwaad om te kijken wat anderen vinden van de schoenen van Durlinger schoenen. Gaan de schoenen lang mee? Kun je genieten van comfortabele schoenen? Krijg je waar voor je geld? Lees dat allemaal op deze site.

  Over Durlinger schoenen

  Met vestigingen in Limburg, Gelderland en Brabant is Durlinger schoenen uitgegroeid tot een schoenenwinkel met een aanbod van circa honderd damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Het familiebedrijf dat in 1881 begon telt inmiddels meer dan 300 medewerkers Dit bedrijf verkoopt schoenen van allerhande merken zoals Ecco, Gabor, Timberland en Marco Tozzi. Los daarvan zijn schoenen van het merk DSTRCT en IK-KE exclusief verkrijgbaar bij Durlinger schoenen. Je kunt ervoor kiezen om fysiek te winkelen in een van de winkels of online te winkelen op je eigen tijd. Behalve schoenen heeft deze winkel ook een collectie van tassen in diverse kleuren, prijzen en modellen.

  IONOS MyWebsite Shop Tutorial: Dein eigener Onlineshop

  Diensten Durlinger schoenen

  Kies je voor online winkelen? Krijg dan je bestelling binnen een tot twee werkdagen geleverd tot aan huis als je meer dan 49 Euro besteedt. Het betalen kan via verschillende opties zoals IDeal, Billink, Credit Card en Paypal. Bij elke aankoop kun je sparen voor korting en zodra je 15 Euro hebt gespaard, kun je dit saldo inwisselen op je volgende besteding. Voor zowel binnen Nederland als vanuit het buitenland bestaat de mogelijkheid om bestellingen te retourneren.

  Klachten, tips en complimenten Durlinger schoenen

  Klachten en tips kunnen maken dat er verbetering komt in de dienstverlening, terwijl complimenten voor extra motivatie kunnen zorgen en zodoende voor continue aangename klantenservice. Voel je daarom vrij om jouw review te schrijven over Durlinger Schoenen. Dankzij bijdragen zoals die van jou kunnen anderen beslissen wat leuk is om te doen of welke soort schoenen prettig zijn om te dragen.

  Deel jouw ervaring over Durlinger schoenen

  Wil je nieuwe klanten helpen door jouw ervaring die je met deze winkel hebt opgedaan, te delen? Heb je aanbevelingen voor anderen over welke schoenen prettig zitten? Of heb je simpele tips voor potentiële nieuwe klanten, zodat zij zich een beeld kunnen vormen van Durlinger schoenen? Neem dan enkele minuten de tijd om jouw review achter te laten op deze site. Ben jij spoedig van plan om nieuwe schoenen aan te schaffen en wil je daarom eerst weten wat je mag verwachten bij Durlinger schoenen? Bekijk hier reviews van andere mensen die je voor zijn geweest.

  Durlinger schoenen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Durlinger schoenen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Durlinger schoenen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Durlinger schoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Durlinger schoenen actief?

  Durlinger schoenen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Durlinger schoenen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.