ErvaringenSite

  Ervaringen Timarco

  Het vinden van de juiste kwaliteit kleding en ondergoed gaat niet altijd zoals u die verwacht en is vaak moeilijk. Ervaringen.be verzamelt hier op objectieve manier informatie over bedrijven en biedt u de gelegenheid om reviews door te nemen, waarbij u meer te weten komt over kledingzakenals Timarco. Hierdoor kunt u zowel de goede als de minder goede aspecten over het bedrijf te weten komen.

  Over Timarco
  Timarco is een web winkel waar u terecht bent voor verschillende kleding en ondergoed soorten. Timarco's hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven (Nederland) en doet haar zaken al 24 jaar online. Hun aanbod richt zicht overwegend op mannen en vrouwen. Bij Timarco kunt u uwproducten online bestellen op de website van het bedrijf. Timarco biedt ook hele oude en autentieke merken zoals het luxueuze lingeriemerk Wonderbra dat is opgericht in 1935 in de VS.

  Producten en diensten van Timarco
  Timarco is een bedrijf waar u terecht bent voor verschillende ondergoed soorten zoals slips, bh's en sokken in alle formaten en modellen. Verder kunt u hier nog wat keuzes maken uit uw zwem- en andere sportkleding. Het Timarco's assortiment bestaat uit verschillende merken zoals: Sloggi, Calida, Chantelle, Prima donna, Feline en Mey, maar ook Wonderbra, die in 1935 in de VS werd opgericht. Een beha van Wonderbra is te herkennen aan haar specifieke ontwerp. Het ontwerp moet prima pasvorm en het hoge comfort bieden. De expertise en de ambitie van Wonderbra produceert tegenwoordig damesondergoed met de nieuwste ontwerpen.

  Het bedrijft Timarco biedt het volgende aan de klanten: verzend- en bezorgmogelijkheden, ruilen en terugsturen en verschillende betaalopties. Op de website heeft u overzicht op de artikelen die u zou kunnen kiezen. Naast het ondergoed en sportkleding bent u ook bij Timarco terecht voor kleding (jurken, rokken, T-shirts, polotruien, shorts, leggings, vesten en ook de opkomende moeders kunnen aan hun trekken komen). Tenslotte bent u ook terecht voor uw schoenensoorten zoals de crocs en andere gezondheidsschoenen bij Timarco.

  Complimenten, klachten en tips voor Timarco
  U kunt bij Timarco langs lopen voor de afhaal van uw producten, maar u bent ook vrij om online uw bestelling te plaatsen en af te wachten op hun bezorging. Bijontevredenheid over zaken als transportschade, te grote of kleine maat of niet de juiste bestelling, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via support@timarco.nl. De klantenservice is open van maandag tot en met vrijdag. Verder kunt u ook brieven en pakketten versturen naar het volgende adres: Timarco c/o Asendia Benelux Postbus 9710 5602 L.S. Eindhoven. Betalen kan bij Timarco cash, maar ook pinnen met uw pinpas zoals VISA en bankovermakingen.

  Timarco biedt online geschillenbeslechting (ODR) in verband met hun diensten aan consumenten, die staan onder de EU-wetgeving.

  Heeft al oit inkopen gedaan bij Timarco? Wat vond u van de kwaliteit? En van de service?Ervaringen.be nodigt graag ervaren Timarco klanten uit voor het plaatsen van reviews, die mee kunnen helpen om de klanten, die onbekend zijn met dit bedrijf, te helpen. Vertel ons wat uw ervaring is geweest met deze shop. Wij stellen uw medewerking zeer op prijs.

  En als u zelf meer informatie wenst over de kleding, lingerie en schoenen van Timarco alsook van haar service, dan mag u ook hier op ErvaringenSite induiken.

  top 5 affordable online stores

  Timarco
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Timarco

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Timarco een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Timarco. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Timarco actief?

  Timarco is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Timarco gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.