85% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

R
Remy
Ik had per ongeluk de verkeerde kleur gekozen bij mijn bestelling. Na een e-mail te sturen, werd mijn bestelling snel en vriendelijk aangepast. Ondanks de aangekondigde vertraging vanwege de voorra...Lees verder
A
A. De Backer
Ik kwam op een onbekende website terecht en zag dat de prijs van de bh echt aantrekkelijk was. Dus besloot ik de bh te bestellen. Na het lezen van enkele negatieve reviews werd ik wel een beetje ne...Lees verder
M
Maya
De levering van mijn product was echt snel, binnen een week al. De track en trace info was in het begin wat schaars, maar na 2 dagen ging het allemaal heel vlot. Waarschijnlijk lag dat eerder aan d...Lees verder
J
Jana
Het bestellen ging vlot en gemakkelijk, zonder extra kosten. Ze hebben verschillende merken in de aanbieding, waaronder bekende zoals Miss Mary, maar dan goedkoper. Alleen de verzending duurde iets...Lees verder
C
C. Bogaert
Onlangs heb ik bij een webshop vier bh's en een sportbroekje besteld. Gelukkig kon ik die laatste twee met 20% korting krijgen, wat me een besparing van zo'n € 20 opleverde. De bh's ...Lees verder

Reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangepaste bestelling

  Ik had per ongeluk de verkeerde kleur gekozen bij mijn bestelling. Na een e-mail te sturen, werd mijn bestelling snel en vriendelijk aangepast. Ondanks de aangekondigde vertraging vanwege de voorraad, kreeg ik mijn bh toch binnen enkele dagen thuis geleverd. De service was snel, efficiënt en gericht op de klant. Ik ben echt tevreden over hoe mijn verkeerde bestelling werd afgehandeld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie bh besteld

  Ik kwam op een onbekende website terecht en zag dat de prijs van de bh echt aantrekkelijk was. Dus besloot ik de bh te bestellen. Na het lezen van enkele negatieve reviews werd ik wel een beetje nerveus, maar gelukkig werd de bh precies na een week geleverd en was hij prachtig! Het duurde wel even voor hij er was, maar het was het wachten zeker waard! Het is wel jammer dat je de klantendienst niet telefonisch kan bereiken, maar het contact via mail was heel vriendelijk en behulpzaam.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering

  De levering van mijn product was echt snel, binnen een week al. De track en trace info was in het begin wat schaars, maar na 2 dagen ging het allemaal heel vlot. Waarschijnlijk lag dat eerder aan de bezorgdienst dan aan de webshop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gemakkelijk en goedkoper

  Het bestellen ging vlot en gemakkelijk, zonder extra kosten. Ze hebben verschillende merken in de aanbieding, waaronder bekende zoals Miss Mary, maar dan goedkoper. Alleen de verzending duurde iets langer dan ik had verwacht voordat ik een melding kreeg, maar de kwaliteit van de producten was top.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bh's en sportkleding met korting

  Onlangs heb ik bij een webshop vier bh's en een sportbroekje besteld. Gelukkig kon ik die laatste twee met 20% korting krijgen, wat me een besparing van zo'n € 20 opleverde. De bh's werden snel en zonder gedoe geleverd, mooi verpakt in crêpepapier met een schattig gouden hartstickertje. Ze passen perfect, dus ik ben helemaal tevreden. Bovendien vond ik het handig om achteraf met Klarna te kunnen betalen, dat geeft toch wat extra zekerheid als het zou mislopen met een webshop die niet levert. Dat heeft zeker bijgedragen aan mijn positieve ervaring met deze webshop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling fout

  Ik heb een fout gemaakt met mijn bestelling en moest enkele kledingstukken retourneren die niet pasten. Gelukkig zaten ze nog in de verpakking en kreeg ik mijn geld terug na controle. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bh's besteld

  Mijn ervaring met de website was positief. De bh's die ik wilde bestellen waren hier goedkoper dan op andere sites. Ondanks dat de verzending iets langer zou duren, besloot ik toch om een bestelling te plaatsen. Na 10 dagen zag ik echter dat dezelfde bh's ook in de aanbieding waren bij een andere winkel en daar sneller geleverd zouden worden. Ik nam contact op met de klantenservice om te informeren over de levertijd en heb uiteindelijk besloten om de bestelling te annuleren vanwege de lange wachttijd. Het betaalde bedrag werd dezelfde dag nog terug gestort op mijn rekening, wat ik heel professioneel vond. De communicatie verliep snel en efficiënt, wat mij een prettige ervaring gaf. Ik vond de winkel heel betrouwbaar en zou zeker nog vaker hier bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling vertraagd

  Mijn bestelling heeft langer geduurd dan verwacht, wat natuurlijk kan gebeuren, maar het kwam toch slecht uit vanwege mijn geplande vakantie. Gelukkig was één e-mail genoeg en boden ze meteen aan om alles te annuleren en het geld terug te storten. Enkele uren later stond het geld al op mijn rekening. Ik wil graag mijn complimenten geven, dit was echt top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vertraagde levering en verkeerde product geleverd

  Waarom duurt alles toch zo lang? Het lijkt wel alsof ze mijn bestelling met een postduif versturen. Drie weken wachten op mijn pakketje is echt niet grappig. En alsof dat nog niet erg genoeg is, kreeg ik de vorige keer ook nog eens het verkeerde product geleverd. Nu moet ik weer wachten op mijn geld terug. Hoe moeilijk kan het zijn om gewoon op tijd de juiste producten te leveren? Het lijkt wel alsof ze me aan het lijntje houden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop niet ontvangen

  Ik ben echt teleurgesteld in de service van dit bedrijf. Ik heb op 28 november een bestelling geplaatst, maar ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen. Ik kreeg op de 30e een verzendbevestiging, maar het pakket is nog steeds niet verzonden of geleverd. Ik heb vorige week een bericht gestuurd, maar kreeg alleen een standaardantwoord terug. Het is nu 14 december en ik heb nog steeds niets ontvangen, en ook geen enkele reactie van het bedrijf gekregen. Echt teleurstellend en onprofessioneel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foute model besteld

  De website was echt duidelijk en de levering ging supersnel. Ik moet zeggen, de klantenservice was echt top! Per ongeluk had ik het verkeerde model besteld, maar na een mailtje met de klantenservice was dat zo opgelost. Ik ben echt blij dat ik niet voor niks iets moest terugsturen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nieuw ondergoed

  Ik ben zo blij met mijn nieuwe ondergoed! De levering ging echt snel en ze hadden zelfs voorspeld dat het langer zou duren, maar ik had het al binnen een week! Het ondergoed is van echt goede kwaliteit en de verpakking was ook super leuk. En ik heb zelfs korting gekregen! Ik kan deze website echt aanraden, het is de moeite waard!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aarzelende aankoop

  Ik had nog nooit van die winkel gehoord, dus toen ik iets bestelde was ik wel een beetje gespannen. Maar na wat reviews op te zoeken, besloot ik het toch eens te proberen. De spulletjes kwamen redelijk snel aan en waren goed ingepakt. Spijtig genoeg was de maat niet juist, dus ik heb ze teruggestuurd en een andere maat besteld. Nu is het afwachten wat er verder zal gebeuren.


Anderen bekeken ook