ErvaringenSite

  Ervaringen Charles & Keith

  Weet jij wat tegenwoordig dé manier is om erachter te komen of een online shop betrouwbaar is? Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat je daar achter komt door reviews van consumenten te lezen. Zij kunnen je een eerlijke en oprechte mening geven over de manier waarop zij behandeld zijn en wat zij vinden van de kwaliteit van de producten die er aangeboden worden. Daarom raden we je aan om de reviews op onze website te lezen als je op zoek bent naar informatie over een online shop die je nog niet kent. Je komt in een handomdraai te weten of de shop die jouw interesse heeft gewekt echt zo betrouwbaar is als dat je denkt.

  Over Charles & Keith

  Charles & Keith is in 1996 opgericht met de gedachte om vrouwen wereldwijd de mogelijkheid te bieden om zich door het dragen van mode en kleding krachtig uit te drukken. Het merk verkoopt sinds dat jaar moderne schoenen en accessoires die inmiddels niet alleen maar in echte winkels verkocht worden. Via de online shop hebben klanten in Azië, Verenigde Staten, Midden-Oosten en Europa toegang tot het assortiment van het merk. Het bedrijf werkt onder andere samen met internationale organisaties zoals het WNF en de Engelse Borstkankerstichting omdat het gelooft in maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid. Wil je hier meer over weten? Dan kun je de klantenservice van de site contacteren door bijvoorbeeld gebruik te maken van het contactformulier.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  De producten van Charles & Keith

  Bij Charles & Keith heb je als klant een ruime keuze uit diverse soorten schoenen en accessoires. Alle producten staan per categorie vermeld en elk artikel beschikt over een eigen pagina met omschrijving en prijs. Naast de vele modellen schoenen vind je hier diverse soorten tassen, portemonnees, zonnebrillen en juwelen. Zijn de producten van Charles & Keith makkelijk te bestellen? Het bestelproces is overzichtelijk en de site accepteert veilige betaalmethodes zoals creditcard en PayPal om bestellingen te betalen. De bestelde artikelen worden vanuit het Verenigd Koninkrijk verstuurd en je ontvangt ze normaal gezien binnen 2 tot 3 werkdagen bij je thuis. Charles & Keith hanteert een periode van 30 dagen na aankoop waarin je producten terug kunt sturen.

  Reviews over Charles & Keith

  Omdat steeds meer consumenten reviews lezen om erachter te komen of een online shop betrouwbaar is willen wij klanten van Charles & Keith de mogelijkheid bieden hun review over deze shop op onze website te plaatsen. Zo bied je degene die reviews zoeken de kans meer te weten te komen over dit merk. Je kunt laten zien wat jouw ervaring is met de kwaliteit van de producten en de klantvriendelijkheid van het bedrijf. Beschrijf daarom in jouw beoordeling uitgebreid wat jij de goede en slechte kanten vindt van het online winkelen bij deze aanbieder. Door jouw review te plaatsen geef je ons de kans om uitvoerig te laten zien hoe Charles & Keith echt te werk gaat. Door het lezen van alle reviews krijgen consumenten direct in de gaten of deze online shop betrouwbaar is of niet.

  Charles & Keith
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Charles & Keith

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Charles & Keith een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Charles & Keith. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Charles & Keith actief?

  Charles & Keith is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Charles & Keith gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.