ErvaringenSite

    Ervaringen Coolblue

    Coolblue: Ervaringen

    Ze doen ‘alles voor een glimlach’. Maar hoe doen ze dat? En is dat genoeg voor jou om je elektronica en andere gear aan te schaffen bij Coolblue? Lees voordat je een grote (of kleine) aankoop doet, hoe anderen Coolblue hebben beoordeeld. Gaan ze echt een glimlach op jouw gezicht toveren of wordt het eerder een van frustratie doordrongen grijns?

    vandaag

    Over Coolblue

    Coolblue is een grootaanbieder van consumer goods en werd opgericht in 1999. Voor zo ongeveer elke productsoort hebben ze een domein, in totaal zijn dat 325 gespecialiseerde webshops (and counting). Ook voor wie liever in een fysieke winkel aankopen doet, is er Coolblue. Er zijn onder andere winkels in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Hier kun je ook producten laten klaarleggen, repareren en persoonlijk advies krijgen. Maar wat voor producten bieden ze dan aan? Nou, van alles. Computer & tablets; Telefonie; Beeld & geluid; Huishouden & wonen; Foto & video; Koken & tafelen; Printers & netwerk; Tuin & klussen; Sport & reizen; Navigatie & auto; Speelgoed & games; en Verzorging. En dat zijn slechts de populairste categorieën.

    Coolblue, alles voor een glimlach? Ze leggen zelf even uit hoe ze dat doen in dit filmpje!

    Diensten van Coolblue

    Zoals gezegd doet Coolblue ‘alles voor een glimlach’. Dat zit hem soms in leuke details. Als je iets besteld, krijg je het toegezonden in een doos. Zover is het nog erg normaal. Maar die verpakking van Coolblue is meer dan een doos, je kunt er vaak allerlei leuke dingen mee doen, zoals er dingen mee uitscheuren (een deurhanger bijvoorbeeld) of mee bouwen. Dat is op zijn minst een glimlach waard natuurlijk, alleen al het idee. Wat ook een glimlach op je gezicht kan toveren is de playlist die je krijgt als je Coolblue belt; deze is helemaal opgebouwd uit allemaal liedjes waar het woord wachten (of varianten daarop) zijn verwerkt. Leuk natuurlijk, voor de oplettende luisteraar. Uiteraard zijn niet alleen deze geestige details de enige vormen van service die Coolblue biedt. Zo is er de ‘vandaag besteld, morgen in huis’-service, die we vaker zien bij bedrijven, maar zich dan beperkt tot bijvoorbeeld 22.00 of zelfs 17.00. Coolblue is anders; hier is vandaag ook echt : Voor 23.59 besteld, is morgen in huis. Daarnaast is de thuisbezorging zeven dagen per week. Bovendien is zowel het verzenden als het retourneren geheel gratis en geldt een bedenktermijn van veertien dagen. Mede door diensten als deze is Coolblue door Thuiswinkel beoordeeld als Beste webwinkel 2015 (en ze kregen die prijs toen zeker niet voor de eerste keer). Betalen kan overigens op meerdere veilige manieren: iDeal, creditcard, vooruitbetaling of betalen bij de postbode (rembours), bezorging kan tegen bijbetaling op afspraak of zelfs ’s avonds op dezelfde dag (Coolblue VandaagNog®); gewone bezorging, zelfs op zondag, is gratis.

    Klachten over Coolblue

    Als je contact wilt leggen met Coolblue voor vragen, problemen, klachten of omdat je nieuwsgierig bent naar dat leuke wachtmuziekje, dan zijn er legio manieren. Direct advies (en dus die liedjes) krijg je via de telefonische klantenservice (lokaal nummer), zeven dagen per week geopend (m.u.v. feestdagen) tot 23.59. Ook kun je je vraag stellen op Facebook, Twitter, WhatsApp of nog met e-mail. Maar zelf kun je ook al veel te weten komen via je online account (bestelstatus, openstaande facturen, retouren bekijken, producten retourneren, et cetera).

    Kreeg jij die glimlach op je gezicht van Coolblue? Laat hier je review achter!

    Onafhankelijke ervaringen over coolblue! Betrouwbaar en snel met leveren? Goede winkels? Lees beoordelingen van consumenten die u voorgingen op ErvaringenSite!

    Coolblue
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

    6
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Topbedrijf

    Kan niet anders zeggen dan dat dit een topbedrijf is, ik raad het echt aan gewoon.
    Ze leveren snel, zijn meestal de goedkoopste en dan is het ook nog leuk verpakt. Als je ze belt met vragen, zijn ze aardig en behulpzaam.
    Ik ging altijd naar de Mediamarkt maar eerlijk gezegd bestel ik nu gewoon online hier. Alhoewel ik het jammer vind dat Coolblue geen winkels heeft, want het is leuker om producten eerst aan te raken en te proberen.

    Door: Julia Peeters10-01-2016
    Alexander Debeuckelaere26-05-2020

    Gsm heeft het na 1 jaar binnen de garantieperiode begeven. Opgestuurd op 29 april naar Coolblue. Op 14 mei gebeld en de gsm is zelfs nog niet eens tot bij Coolblue geraakt. Reden: Vertraging bij Bpost wegens coronacrisis. Geen probleem, de medewerker belooft me dat ik na 10 dagen mag terugbellen en een nieuw toestel mag claimen wanneer hij nog steeds niet zou zijn toegekomen. Op 26 mei bel ik terug en een andere medewerker komt met niets beter voor de dag dan me een toestel in bruikleen aan te bieden waar ik 100 percent van de aankoopprijs borg voor mag betalen. Na een maand mag ik nog steeds braaf blijven wachten op mijn toestel! Het feit dat zijn collega eerder met een beter voorstel kwam vond hij 'jammer'. Ik weet dat het uitzonderlijke tijden zijn en dat dit kan gebeuren maar je komt als bedrijf niet terug op je beloftes die je naar je klanten toe gemaakt hebt. Moest ik dit hebben geweten had ik al op 14 mei al meteen een nieuw toestel gekocht. Klantenservice 0!

    Bert Pelgrims26-05-2020

    Geloof niet dat je 2 jaar garantie hebt zoals onderaan de factuur staat, de batterij van mijn laptop was defect en een mailtje dat alles onder garantie valt (geen clausule voor batterij) maar plots vind coolblue allerhande redenen om aan de garantie onderuit te komen en hebben de laptop dan maar 3 weken achter gehouden. De leugens en drogredenen die ze uitvinden is super, neen, coolblue, nooit meer!

    Ronald Blockhuysen05-06-2020

    Elgato Streamdeck XL , aangekocht bij coolblue ; na 4 maand beginnen alle druktoetsen te flikkeren en houd het toestel ermee op , doet niets meer buiten flikkerende toetsen , kontakt gelegd met coolblue service en binnengebracht in de winkel , ma meer dan 3 a 4 weken plots een verrassende e-mail , zij besluiten dat het toestel niet meer herstelbaar is en niet kan vervangen worden omdat zij die niet meer in voorraad hebben , terwijl ik op dat ogenblik vast stel dat deze nog wel op hun ste in voorraad staan en de volgende werkdag kunnen geleverd worden , ( wat een leugen dus ) het enige dat ik vaststel is dat het artikel is omhoog gegaan in verkoopprrijs ( maar daar kan ik toch niets aan doen dat zij meer winst willen maken ) wat ik wel kan krijgen is een shoptegoed van het aankoop bedrag , wat een bedriegerij , dus een toestel in GARANTIE niet willen vervangen terwijl de klant daar recht op heeft , maar een shoptegoed aansmeren om iets aan te kopen wat je eigenlijk niet nodig hebt of wenst , momenteel ga ik eens informeren bij testaankoop en naar de rechten van de aankoper in garantie want ik laat het hier niet bij , ik was een vaste regelmatige klant , zowel zakelijk als privé bij coolblue maar daar komt nu onmiddelijk een einde aan , klantvriendelijkheid en service een grote dikke nul ( 0)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    topservice en prijzen, levertijd valt tegen tegenwoordig

    goede winkel met veel keuze en een vriendelijke klantenservice

    maar jammer dat tegenwoordig de levering telkens vertraagd is.
    Je krijgt wel welgemeende excuses enzo maar het blijft echt vervelend elke keer. je zit toch te wachten en dat zou niet nodig hoeven zijn.
    ik koos altijd voor coolblue door hun uitstekende service.

    Door: besteller16-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Teleurstelling

    Snelle levering en redelijke prijzen, allemaal goed en wel ... jammer dat als er wat mis gaat in garantie de klantenservice duidelijk een pak minder is. Veel 'uitstel' en standaard 'nog even geduld' antwoorden, dan verdwijnt de '(alles voor een) glimlach' al snel. Teleurstellend als trouwe klant sinds jaren.

    Door: Patrick C.22-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Paar keer besteld bij Coolblue

    Paar keer besteld bij Coolblue nu en ik heb zelf nooit ergens problemen mee gehad.

    Mijn wasmachine werd ter plekke geïnstalleerd en ik had vorige week een magnetron voor mijn dochter besteld en die werd met een dag keurig geleverd.

    Door: Evie28-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Verschillende aankopen

    Steeds super in orde, goede prijs, installatie door bekwaam personeel, snelle levering, zeer snel antwoord als je hen mailt en ook superservice als je herstelling vraagt dus gewoon top

    Door: Els26-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mio fiets gps plus bevestiging

    Makkelijk besteld, goede prijs maar dan de levering, werd normaal vandaag geleverd, eerst tussen 14 en 16u, zo steeds later tot 19.35 en dan geannuleerd. Zonder enige uitleg of dergelijke. Wordt terug naar cool bleu gebracht???
    Je weet dus van niets. Zal wel in winkel gaan kopen waar je direct uw gerief hebt ipv steeds problemen te hebben met de leveringen.

    Door: Ronald Ruschke07-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    al veel dingen gekocht

    Coolblue is zeer gebruiksvriendelijk. Bij problemen wordt er onmiddellijk geholpen en ze zijn zeer vriendelijk. Ik heb al enkele problemen gehad waar coolblue niets aan kon doen en zij hebben dit altijd onmiddellijk voor mij kunnen oplossen.

    Door: Lucas24-03-2020
    van hecke alfons08-05-2020

    ben niet tevreden heb tweemaal voor handleiding van miele w1 gebeld is mij beloofd die op te sturen een maand gewacht niets ontvangen ben als klant niet tevreden met dank alfons

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    TomTom gekocht, beste deal

    Zojuist kregen we hem binnen, de nieuwe TomTom. Gisteravond besteld. Met bewaarzakje en al. Ze waren veruit de goedkoopste en dus supersnelle levering. Ik koop eigenlijk alles bij Coolblue, sowieso sympathiek bedrijf.

    Door: Jaapie30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke winkel

    Echt een leuke winkel, ik koop tegenwoordig eigenlijk alles bij Coolblue. Dat was vroeger de Mediamarkt, maar nu is Coolblue steeds gewoon goedkoper. Levering is altijd snel en het is altijd leuk om ze te bellen :)

    Door: Corry Peters25-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuk!!!

    Vind dit zo'n grappig bedrijf, allemaal van die leuke dingetjes. Dat wachtmuziekje inderdaad en die verpakking. En ze zijn lekker snel en goedkoop ook nog. Dus ik kom daarom steeds weer bij ze terecht.

    Door: Tvtiepje29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Droogkast en wasmachine

    2 keer hetzelfde toestel mee waardoor er dus 1 niet geleverd is
    Was trouwend 50 euro duurder dan in coolblue Nederland.
    Ook diepvries besteld voor volgende dag. Maar het was niet mogelijk om de droogkast dan mee te brengen
    We hebben droogkast ergens anders gekocht
    Ja echt " alles voor een glimlach"

    Door: Ann Van Rentergel05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Logitech G Pro X headset

    Ik stuur een hoofdtelefoon terug omdat het contact in de linkeroor na een maand al versleten is.
    Ze beloven me dat ik een gerepareerd product terug zal ontvangen. Na enkele dagen vertellen ze me dat ik shoptegoed terugkrijg. Allemaal goed en wel als ik tenminste voldoende shoptegoed krijg om het exact zelfde product terug te kopen maar nu dat het product niet meer in korting is moet ik 40 euro extra betalen omdat zij een defect product sturen.
    Dit is afzetterij!

    Door: Huub Philtjens09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Ipad

    anderhalf jaar geleden kocht ik een Ipad op coolblue. Echter wil hij gewoon niet meer aangaan wat ik ook doe.

    Ondertussen ben ik al 3MAAND bezig met nu mijn 5de poging om het toestel op te sturen. Het toestel wordt continu na lange wachttijd terug opgestuurd. De ene keer vol scheuren de andere keer zonder mijn oplader die ik er origineel in stak. Geen enkele keer werd de ipad herstelt. Deels omdat mijn Apple ID nog zou gekoppelt zijn . Helaas blijkt Coolblue na zoveel keer gemeld te hebben het nog altijd niet te verstaan dat dit ontkoppelt wordt wanneer de ipad verbinding maakt met het internet. Echter moet het toestel in de eerste plaats daarvoor kunnen opstarten. Het personeel blijkt dit niet te verstaan en of willen dit juist niet verstaan zodat ze dit nog even kunnen rekken. Zo kunnen ze de 2 jaar garantie simpelweg omzeilen. Ondertussen worden ze educatief klaargestoomd om samen in 1 grote sekte kring de klant te brainwashen dat het allemaal in orde komt. Dit met het nieuw soort marketing waar de gemiddelde mens met een IQ boven 90 een trombose opdoet. 1 tip, blijf weg van manipulatieve kaltes blau
    monopoly met hun gestapo secretaressen. DIE JE TROUWENS ONMOGELIJK KUNT BEREIKEN WANNEER ZE ZIEN DAT ER EEN FOUT IS. Ze leggen meerdere malen af in lange telefoonsessies wanneer het uiteindelijk toch nog eens jou beurt is.

    Door: Randy De Bels11-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Defecte toestellen geleverd, geld nog steeds niet terug

    Onmiddelijk na ontvangen toestel gecontroleerd en dit bleek defect te zijn. Klantendienst gecontacteerd: "kan gebeuren, gewoon terug sturen en je krijgt een vervanging".
    Toestel direct weer ingepakt, verzendlabel er op en naar de de post gebracht. De post heeft het een dag later bij Coolbleu afgeleverd. En daar ligt het al een week te liggen op 'verwerking'.
    Telkens je coolblue contacteert is het normaal dat het zolag duurt. De gemiddelde verwerkingstermijn is telkens (toevallig) het aantal dagen dat je al wacht. Bij elk contact wordt dit bijgesteld.
    Ondertussen is Coolblue met je geld weg, maar je zit zelf zonder een (werkend) product....
    Reken maar even uit: enkele duizenden producten 'in retour' die liggen te wachten op 'verwerking'. Dat is een stevige kredietlijn die je bij uw klanten STEELT.

    Door: Lowie Verstraten20-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    zeer slechte beoordeling

    Voor mij geen cool blue meer bestelling op 15 05 voor 15 uur een gsm besteld normaal volgens u site moet je hem de zelfde dag krijgen niet dus .op 16 05 geen gsm

    De volgende dag ook niks op 17 – 05 mijn vrouw thuis gebleven om de postbode zekers te ontvangen die steek gewoon een briefje in de bus en rijd weg zonder te bellen wij onmiddellijk bellen naar jullie ze gingen het oplossen niet dus wij kunnen tijdens de uren er niet achter gaan wij hebben ook een zaak de volgende dag de post bode belt wel aan met de melding dat ze de gsm niet mee geeft dat wij dat maar moeten zelf gaan afhalen .

    Geachte ik heb een gsm besteld met thuis levering ik heb zekers meer dan een uur met u verschillende diensten gebeld allemaal verloren tijd ik had duidelijk vermeld dat u de gsm uiterlijk moet leveren ten laagste 18 05 dit is dus niet uitgevoerd bijgevolg blijft u in gebreke en annuleer ik de verkoop en gelieve zo vlug mogelijk mijn betaling terug te storten Ik heb in verleden vele male gekocht aan u ook mijn zoon dat ging goed met post nl nooit geen problemen gehad nu hoor ik van iedereen problemen voor mij stop het en ik ben geen klant meer ik zal mij ook via de media uitlaten over mijn ongelofelijke negatie ervaring ik voel mij volledig in zak gezet van u dienst en ik hoop als u zonder gsm valt dat u het zelfde zal meemaken .

    Met geen vriendelijke groeten Caerels Rik

    Rik Caerels

    Door: Caerels Rik18-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Retour?!

    Op 22 januari 2018 stuurde ik mijn MK Smartwatch op ter reparatie. Op 25 januari 2018 hebben ze deze ontvangen en op 2 februari 2018 ontving ik de prijsofferte. Diezelfde dag kreeg ik nog bevestiging dat ze de prijsofferte hadden ontvangen. Ondertussen is het 22 februari 2018 en heb ik nog steeds mijn MK Smartwatch niet terug. Ik heb zelf meermaals contact moeten opnemen met Coolblue voor een stand van zaken. Telkens opnieuw werd ik gesust, tot er werd gezegd dat er blijkbaar vertraging was opgelopen maar dat ze dit waren vergeten te communiceren. Echter na een aantal berichtjes, ontving ik een e-mail waarin staat dat de prijsopgave vertraagd zou ontvangen zijn bij de hersteldienst. Ik had nochtans diezelfde dag bevestiging gekregen van ontvangst van de goedkeuring van de offerte... Ik zou in de loop van de volgende week meer informatie krijgen over het proces van herstel. Op hun website staat echter dat de producten doorgaans binnen twee weken terug bij de consument zouden zijn, en anders binnen drie weken... Mijn geduld raakt stilletjesaan echt wel op.

    Door: Nathalie22-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Verantwoordelijkheid afschuiven!

    Bij Coolblue bracht ik een tiental dagen terug een smartphone LG Nexus 5 32GB binnen. Het toestel werkte niet meer na een bootloop. Een heel bekend probleem volgens de verkoper van Coolblue Antwerpen. Hij verzekerde ons dat het toestel na onderzoek volledig zou worden vergoed aangezien het nog in garantie is (aangekocht op 14 juli 2016). Na onderzoek bij de hersteldienst werd 'oxidatie' vastgesteld, met als 'bewijs' 2 kleine vage fotootjes. Onze klacht heeft geen verband met deze vaststelling. LG verschuilt zich hierachter om de garantievoorwaarden te omzeilen en geen nieuw toestel te moeten aanbieden. Op verschillende internetfora lees ik identieke verhalen. Om het toestel terug te kunnen krijgen moet ik 39,95 euro onderzoekskosten betalen. Ik kan het toestel ook gratis laten vernietigen (sic!) Een regelrechte schande! Betalen om mijn eigendom terug te krijgen. LG is in deze niet oprecht en ik eis een volledige terugbetaling. Coolblue wil me eveneens niet vergoeden.En dan nog te weten dat we destijds op hetzelfde moment 3 LG smartphones hebben gekocht. Ik vrees het ergste voor de 2 andere smartphones... Coolblue en LG neem uw verantwoordelijkheid op, a.u.b. !

    Door: Gunter De Clercq09-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    kapotte bosmaaier bij aankoop

    Had een nieuwe bosmaaier besteld bij Coolbeu. Bij het uitpakken thuis is het duidelijk dat er al iemand in de verpakking heeft gekeken, en dat er paginas in de handleiding zijn gescheurd. Ik ga dus terug naar coolbleu met het toestel, maar krijg een beschuldigende vinger dat ikzelf de paginas uit het boek heb gescheurd. De bosmaaier heb ik moeten weggooien in het containerpark.

    Dus nooit meer coolbleu . een echt rot bedrijf waar de klant een citroen is om uit te persen.

    Door: Yoshua02-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nog nooit meegemaakt

    Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wij bestellen een vaatwasser bij Coolblue omdat zij op TV reclame maken dat hij binnen de 3 werkdagen geïnstalleerd zal worden. ( mits bijbetaling van €70 !)
    Na verschillende keren bellen naar Coolblue kreeg ik een email vanuit Nederland met de vraag om naar Nederland te bellen om een afspraak te maken voor de installatie.
    Ik vind dit al raar dat ik moet bellen ipv dat ik opgebeld word vanuit het buitenland maar om alles te bespoedigen heb ik dat dan maar gedaan.
    Het toestel werd geleverd na een 8 tal dagen en de technieker had geen tijd om hem te installeren.
    Na eindeloos veel telefoons met Coolblue en hun Nederlandse installateur en na 3 weken wachten heb ik gevraagd om het toestel geïnstalleerd teug te komen afhalen.
    Met verhalen dat zij de toevloed van bestellingen niet aan kunnen, dat zij 50 vaatwassers op een dag verkopen , dat zij de installaties niet zelf kunnen doen etc. …. Ben ik niet echt gediend.
    Waarom reclame maken op TV als je beloftes gewoon niet waar te maken zijn !!

    Door: Frank21-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Nog nooit meegemaakt

    Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wij bestellen een vaatwasser bij Coolblue omdat zij op TV reclame maken dat hij binnen de 3 werkdagen geïnstalleerd zal worden. ( mits bijbetaling van €70 !)
    Na verschillende keren bellen naar Coolblue kreeg ik een email vanuit Nederland met de vraag om naar Nederland te bellen om een afspraak te maken voor de installatie.
    Ik vind dit al raar dat ik moet bellen ipv dat ik opgebeld word vanuit het buitenland maar om alles te bespoedigen heb ik dat dan maar gedaan.
    Het toestel werd geleverd na een 8 tal dagen en de technieker had geen tijd om hem te installeren.
    Na eindeloos veel telefoons met Coolblue en hun Nederlandse installateur en na 3 weken wachten heb ik gevraagd om het toestel geïnstalleerd teug te komen afhalen.
    Met verhalen dat zij de toevloed van bestellingen niet aan kunnen, dat zij 50 vaatwassers op een dag verkopen , dat zij de installaties niet zelf kunnen doen etc. …. Ben ik niet echt gediend.
    Waarom reclame maken op TV als je beloftes gewoon niet waar te maken zijn !!

    Door: Frank21-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Coolblue

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Coolblue een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 36 ervaringen geplaatst over Coolblue. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Coolblue actief?

    Coolblue is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Electronica, Multimedia & Bladen, Wonen, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coolblue gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.