ErvaringenSite

  Ervaringen Coppens Warenhuis

  Winkelen in een warenhuis online brengt veel gemak met zich mee en bespaart de nodige tijd. Enthousiast wordt men er zeker van bij het vinden van een warenhuis waar men voordelig alle inkopen kan doen én veilig kan betalen. Het veiligheidsaspect is een belangrijk onderdeel bij het online handelen. Hoe veilig online uw inkopen te doen en de betalingsverplichtingen te voldoen is te lezen op ErvaringenSite. De site, waar personen hun ervaringen in de reviews mogen delen met anderen. Hebt u al kennis gemaakt met Coppens Warenhuis? Wilt u meer weten over andere warenhuizen? ErvaringenSite heeft informatie voor u! Lees hier de reviews van vorige klanten die zaken hebben gedaan met Coppens Warenhuis, zodat er wijzer va kunt worden.

  Over Coppens Warenhuis
  Met bijna 50 jaar ervaring op zak is Coppens een zelfstandige warenhuis waar men terecht kan voor onder meer wonen, inrichting, decoratie, speelgoed en feestartikelen. In deseizoenhal staat, in het voorjaar en in de zomer, het aanbod tuinmeubelen, in de laatste maanden van het jaar een groot assortiment vuurwerk en elk jaar start het warenhuis met het assortiment carnavalskleding en aanverwante artikelen. Coppens Warenhuis startte bij de oprichting met de verkoop van voornamelijk in antiek en curiosa. Niet lang daarna werd overgestapt op de verkoop van luxe huishoud artikelen die zij zelf het land binnen haalden. De winkel, die een vloeroppervlakte van 300 meter besloeg, is nu ruim 10.000 vierkante meter met een etage. Warenhuis Coppens is te vinden aan de Lagenheuvelstraat 11 in Volkel.

  Producten en diensten van Coppens Warenhuis
  De aanbieding van Coppens Warenhuis beslaat kleding, carnaval artikelen, wonen, inrichting, tuinmeubelen, speelgoed, huishoudelijk, vrije tijdsartikelen voor kamperen en spelen. Bij het online bankieren hanteert Coppens Warenhuis een punten- en spaarsysteem waarmee klanten de helft van het aankoopbedrag kunnen betalen met punten. Met het punten spaarsysteem krijgt de klant bij iedere aankoop 2% van het besteedde bedrag bijgeschreven op hun persoonlijk Bonus tegoed.

  Complimenten, klachten en tips voor Coppens Warenhuis
  Betalen bij Coppens Warenhuis kan per vooruitbetaling via iDeal of bancontact en Mister Cash onder rembours. Coppens Warenhuis gaat voor eerlijk advies, lage prijzen, enorme collectie en topmerken. Doordat Coppens rechtstreeks inkoopt, kunnen de prijzen laag gehouden worden. Klachten en vragen mogen worden doorgegeven op (0413) 272914 of via info@coppenswarenhuis.nl. De klacht wordt binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord.

  De klant heeft ook de optie om contact op te nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Coppens Warenhuis bij aangesloten is. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

  Hebt u al kunnen winkelen bij Coppens Warenhuis? Wat is uw ervaring met Coppens Warenhuis? Zijn zij eerlijk in advies en voordelig in prijs, zoals wordt geadverteerd?

  Laat ons uw mening achter op onze website.

  Nog niet bekend met Coppens Warenhuis, haar service en producten, en aanbiedingen? U bent zelf ook welkom om reviews van andere klanten te lezen op onze website, ErvaringenSite, over Coppens Warenhuis.

  online shop with me!

  Coppens Warenhuis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Coppens Warenhuis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Coppens Warenhuis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Coppens Warenhuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Coppens Warenhuis actief?

  Coppens Warenhuis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coppens Warenhuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.