ErvaringenSite

  Ervaringen V&D

  Tegenwoordig zijn er enorm veel webshops waar je verschillende dingen kan kopen, maar V&D is anders. Op de website van V&D kan je praktisch alles vinden voor mannen, vrouwen èn kinderen! Van kledij tot elektrischefietsen, op deze webshop vind je het allemaal! Op deze pagina kan je de ervaringen van anderen bekijken over V&D. Bekijk deze reviews en meningen om te ontdekken wat andere mensen denken. Dit kan zeer handig zijn wanneer je onzeker bent over deze online winkel! Neem een kijkje op deze pagina indien u twijfelt om een aankoop te doen bij V&D.

  Over V&D

  V&D werd opgericht in 1887 en draaide tot eind 2015. Drie jaar later, in 2018, keerde de Nederlandse winkel helemaal terug als online winkel voor de moderne mens. Nu richt het bedrijf zich op de klanten die meegaan met hun tijd en doet er alles aan om deze tevreden te stellen. 133 jaar geleden stond V&D bekend als een winkel waar je echt alles kon vinden en dat is nog steeds het centrale doel. Op de website van V&D is de hele geschiedenis van het bedrijf te vinden.

  How to Make a WordPress Online Store - 2019 (Step by Step)

  Producten en services van V&D

  V&D is een online warenhuis met een gigantisch aanbod dat bestaat uit duizenden. Je kan er kleren vinden, maar ook elektronica, cosmetica, sportartikelen, fietsen, Voor al deze producten kan je een enorme hoeveelheid bekende merken vinden op de website: Levi’s, G-Star, Adidas. Praktisch alle merken die je maar kent en meer. Volgens de website is de bezorging vanaf €20 gratis, voor bestellingen onder dit bedrag betaal je €3,95. De levertermijn hangt af per product, maar je kan je bestellingen binnen de 1 à 2 werkdagen verwachten, in het beste geval.

  Betalingen kunnen worden gedaan via iDeal, MasterCard, Visa en American Express. Je kan echter ook kiezen voor de optie om achteraf te betalen via AfterPay. Zo heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Dit laatste kost echter €0.99 extra. Indien niet tevreden met een bestelling kan er geretourneerd worden binnen een bedenktijd van 14 dagen. Er zijn echter een paar uitzonderingen, maar die zijn allemaal duidelijk te zien op de website. Het bedrag wordt na retournering volledig teruggestort en indien er bezorgkosten zijn betaald worden deze ook teruggestort. Voor alle producten geldt ook de wettelijke garantie, in geval van schade of dergelijke kan dit gratis gerepareerd worden indien de garantieperiode nog niet verstreken is. Bij bepaalde producten is er zelfs een extra garantie bovenop de wettelijke periode, maar dit hangt af van de fabrikant.

  Complimenten, Klachten en Tips over en voor V&D

  Heeft u een aankoop gedaan bij V&D? Wat vond u van de ontvangen service en producten? We horen graag al uw ervaringen met V&D. Door middel van een korte review kunt u anderen helpen informeren of V&D de moeite waard is. Kloppen de beloofde levertermijnen? Is het gemakkelijk om contact op te nemen indien er problemen zijn? Heeft u klachten over V&D? Laat het ons weten door een review achter te laten met uw mening.

  V&D
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over V&D

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is V&D een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over V&D. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is V&D actief?

  V&D is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van V&D gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.