ErvaringenSite

  Ervaringen Crazy Factory

  Het lichaam piercen doen veel jongeren om mee te gaan met de mode en te horen bij hun vriendenkring. Piercen en tatoeëren blijken in te zijn. Het eerste wat in gedachten opkomt bij het zien van piercing en tattoos is hoeveel pijn heeft men moeten doorstaan om deze gedaan te krijgen aan het lichaam en op de huid. Wat is oorsprong van piercing in feite? Is het gevaarlijk voor het lichaam? Waar kunt u terecht voor het professioneel aanbrengen van piercings? Nog geen kennis van piercings? Voor advies over de ondernemingen die aangeven gespecialiseerd te zijn in piercings, doorloopt u gewoon even de reviews van ErvaringenSite. Breng ook ons op de hoogte van uw eigen ervaring bij uw bezoek aan de site.

  Over Crazy Factory
  Crazy Factory is de onlineshop waar men al tien jaar terecht kan voor piercings en accessoires. Zij adverteren te beschikken over de meest actuele trends en een enorm assortiment - met meer dan 80.000 piercings producten in alle mogelijke kleuren, uitvoeringen en maten. Jaarlijks wordt het assortiment aangevuld met meer dan 2000 nieuwe artikelen.

  Producten en diensten van Crazy Factory
  Crazy Factory biedt aan piercings voor het lichaam, gezicht, mond, oorpiercings, lippenpiercings, neuspiercings en navelpiercings. Naast piercings bieden zij online een assortiment aan sieraden, reinigings- en verzorgingsproducten, neptattoos, liptattoos, nagelstickers, nepwimpers, overige sieraden, buttons, sleutelhangers, leren accessoires en telefoonhoesjes. Als Acties hebben zij tegoedbonnen en super sale bundles. Over het algemeen past de bestelling van Crazy Factory gewoon door de brievenbus, aangezien deze in een envelop wordt bezorgd. De klant hoeft dus niet per se thuis te zijn om de levering persoonlijk in ontvangst te nemen of ervoor te tekenen.

  Verzending, garantie & betaling bij Crazy Factory
  Betalen bij Factory kan met Paypal, visa en Mastercard, iDEAL (Nederland), Carte Bancaires CB (Frankrijk), Klarna-Sofortüberweisung (Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland), Nordea (Finland/Zweden), Postepay (Italië), Dankort (Denemarken) en Dexia (België). Ongeveer 98% van alle bestellingen wordt dezelfde dag van betalingsontvangst verstuurd. Alle goederen worden rechtstreeks per luchtvracht naar hun verzendcentrum in Europa getransporteerd, vanwaar de bezorging aan huis plaats heeft. Vanaf een bestelwaarde van 29,00 Euro’s is de verzending gratis, wereldwijd. Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten 3,90 Euro’s. Alle bestellingen worden voor de verzending door hun experts gecontroleerd, zodat enkel perfecte en smetteloze items de Factory verlaten.

  Complimenten, klachten en tips voor Crazy Factory
  Hun doel is dat om met hun piercings en sieraden 100% klanttevredenheid te bereiken. Voor klachten en het retour zenden kan men de klantenservice contacten via info.nl@crazy-factory.com. Mocht het toch voorkomen dat een artikel beschadigd is aangekomen of de levering niet helemaal klopte, kan het artikel binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Omruilen is mogelijk door een nieuwe bestelling te plaatsen en de ongewenste artikelen naar hun logistiek centrum in Duitsland terug te sturen. De aankoopprijs wordt vervolgens terug betaald of verwerkt als Crazy Cash Points op het account van de klant, zodat dit als tegoed bij de volgende bestelling kan worden gebruikt.

  Is uw lichaam al voorzien van een piercing van Crazy Factory? Hoe was de service en het verstrekte advies? Laat het ons weten in de reviews van ons hier op evaringensite.be.

  Meer weten over de dienstverlening van Crazy Factory? Neem dan een kijkje in het overzicht bij ErvaringenSite.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Crazy Factory
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Crazy Factory

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Crazy Factory een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Crazy Factory. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Crazy Factory actief?

  Crazy Factory is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Crazy Factory gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.