Crazy Factory Reviews

: 11
73% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

C
Claessens
Ik ben echt super blij met mijn ervaring bij Crazy Factory! Ze hebben echt een mega assortiment aan piercings voor elke piercing die je maar wilt. En daarnaast hebben ze ook heel veel sieraden, nep...Lees verder
I
Ines Henry
Ik ben echt blij met wat ik bij jullie gekocht heb! De spullen zijn zo mooi en van topkwaliteit. Ik bestel graag opnieuw bij jullie en heb echt genoten van de goede service die ik kreeg. Het lijkt ...Lees verder
J
Jelle
Ik ben echt blij met wat ik gekocht heb bij Crazy Factory. De website is super makkelijk te gebruiken en het was echt simpel om de perfecte piercings en sieraden te vinden. Ik hou vooral van de gou...Lees verder
M
matteo
Ik ben echt blij met de mooie juwelen die ik bij jullie heb besteld. De bestellingen komen altijd vlot en correct aan. Jullie werken heel nauwkeurig en ik ben echt tevreden met mijn aankopen. En de...Lees verder
J
jeanne
Dus, ik heb een paar piercings besteld, maar eentje paste niet goed. Ik heb dus contact opgenomen met de klantenservice en ze hebben meteen een nieuwe opgestuurd! Echt super vriendelijk en snel geh...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verschillende piercings

  Ik ben echt super blij met mijn ervaring bij Crazy Factory! Ze hebben echt een mega assortiment aan piercings voor elke piercing die je maar wilt. En daarnaast hebben ze ook heel veel sieraden, neppe tattoos, telefoonhoesjes (jammer genoeg niet voor de Samsung Flip 4), en nog veel meer. De kwaliteit is top en de prijzen zijn heel goed. En je verdient ook nog eens Crazy Cash Points bij elke bestelling en regelmatig via de nieuwsbrief voor korting op je volgende aankoop. En niet te vergeten, de levering is echt best wel snel!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geweldige producten

  Ik ben echt blij met wat ik bij jullie gekocht heb! De spullen zijn zo mooi en van topkwaliteit. Ik bestel graag opnieuw bij jullie en heb echt genoten van de goede service die ik kreeg. Het lijkt wel alsof het team super veel zorg heeft gestoken in het assortiment, en ik vind het geweldig hoe divers en origineel de producten zijn. Zeker weten dat ik in de toekomst nog meer ga bestellen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Piercings en sieraden

  Ik ben echt blij met wat ik gekocht heb bij Crazy Factory. De website is super makkelijk te gebruiken en het was echt simpel om de perfecte piercings en sieraden te vinden. Ik hou vooral van de gouden sieraden maar ik hoop dat ze in de toekomst nog meer keuze zullen hebben. Dank je wel voor de snelle service en voor de producten van goede kwaliteit! 🙏


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kwalitatieve sieraden

  Ik ben echt blij met de mooie juwelen die ik bij jullie heb besteld. De bestellingen komen altijd vlot en correct aan. Jullie werken heel nauwkeurig en ik ben echt tevreden met mijn aankopen. En de punten die ik verdien zijn een leuke bonus die korting geeft op volgende bestellingen. Ik ben een trouwe klant en zal zeker blijven bestellen hier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  coole piercings

  Dus, ik heb een paar piercings besteld, maar eentje paste niet goed. Ik heb dus contact opgenomen met de klantenservice en ze hebben meteen een nieuwe opgestuurd! Echt super vriendelijk en snel geholpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  coupon sparito

  Deze keer was ik echt niet blij 😠 ik had een coupon in mijn winkelwagentje (de paashaas konijntjes) die plotseling verdwenen is... Ik heb hen verschillende keren gecontacteerd voor uitleg, maar heb nooit een antwoord ontvangen. Ik was echt teleurgesteld in de klantenservice en het gebrek aan reactie op mijn probleem.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Veel keuze, interessante aanbiedingen

  Ik ben altijd onder de indruk van de enorme verscheidenheid aan producten die beschikbaar zijn bij deze winkel. Ik vind altijd precies wat ik zoek en vaak zelfs meer dan ik had verwacht. De aanbiedingen zijn altijd de moeite waard en ik slaag bijna altijd. De kwaliteit van de producten is uitstekend en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Piercings en andere sieraden

  Ik bestel al heel lang op deze site en ze sturen altijd precies wat je hebt gevraagd en nodig hebt! De prijzen zijn betaalbaar, de kwaliteit is top en de levering is ook nog eens snel. Echt de beste website voor al je piercings en andere sieraden, ik raad het echt aan iedereen aan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestellings in coole juwelen

  Het was echt geweldig om op deze site te shoppen voor coole juwelen. Alles was echt top en de levering was supersnel. Ik ben helemaal blij met mijn aankoop en kom zeker nog terug voor meer bling-bling!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prullen niet ontvangen

  Bestel hier alsjeblieft niet, je zal je pakketje nooit ontvangen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tongpiercing balletjes

  De kwaliteit van de piercings is echt slecht. Ik heb een tongpiercing en ik heb 8 mm zilveren balletjes besteld, maar telkens na een paar dagen komt de glazen top los en slik ik het per ongeluk door. Dit is al de tweede keer deze week. Geen idee welke lijm ze gebruiken, maar het houdt echt niet goed.


Anderen bekeken ook