ErvaringenSite

  Ervaringen Crocs

  De ene persoon vind ze lelijk, de ander kan ze wel waarderen. Dit is één van de enige bedrijven in de wereld waar de meningen zo over verschillen: Crocs! Het bedrijf staat bekend om zijn lichtgewicht plastic schoenen in allerlei kleuren, maten en met verschillende designs. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Crocs lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Crocs

  Crocs, voluit ook wel Crocs Inc. is een van oorsprong Amerikaans bedrijf. Het bedrijf werd opgericht in 2002 door Lyndon Hanson, Scott Seamans en George Boedecker en was vanaf het begin bedoeld om lichtgewicht plastic schoenen te maken. Oorspronkelijk waren de schoenen bedoeld als buitenschoenen vanwege het anti-slipeffect. Crocs introduceerde het eerste model, de "Crocs Beach", in november 2002 tijdens de Fort Lauderdale Boat Show. Het bedrijf was vanaf 2006 enkele jaren de officiële sponsor van de Association of Volleybal Professionals Tour. In 2014 kondigde het bedrijf een grote reorganisatie aan. Het design van de schoenen was vanaf het begin erg controversieel. Sommigen zweren erbij, anderen vinden de Crocs "heel erg lelijk".

  The truth about online shopping.

  Producten en diensten van Crocs

  Maar hoe onderscheidt Crocs zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst is de visie van het bedrijf om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel in zijn schoenen staat. Dit willen ze bereiken door de plastic lichtgewicht schoenen die zij verkopen. Hoewel het bedrijf ooit begon met de visie om buitenschoenen te verkopen vanwege de anti slip laag zijn Crocs nu op meerdere plekken te vinden. Zo kunt u Crocs kopen voor dames, heren en kinderen maar ook Crocs voor op de werkplaats.

  Ook zijn er tegenwoordig niet alleen maar dezelfde soort schoenen meer waar Crocs eigenlijk om bekend staat maar heeft het bedrijf ook uitgebreid naar wat "hippere" schoenen zoals bijvoorbeeld teenslippers en sneakers. Het standaard model is nog steeds te verkrijgen en is verkrijgbaar in allerlei verschillende ontwerpen. Hierbij kunt u denken aan verschillende kleuren maar ook aan bijvoorbeeld Crocs die ingelegd zijn met een (nep) bontlaagje. Ook kunt u "Jibbitz" kopen, dit zijn verschillende symbolen of uitspraken die u in de gaatjes van uw crocs kunt prikken om ze op te leuken.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Crocs

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Crocs? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Crocs op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Crocs vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Crocs of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Crocs nu achter.

  Crocs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Crocs

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Crocs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Crocs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Crocs actief?

  Crocs is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Crocs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.