ErvaringenSite

  Ervaringen De Sfeerhaard

  Hou je van warmte en gezelligheid en wil je je interieur verfraaien met een sfeerhaard. Ontdek dan wat De Sfeerhaard voor jou zou kunnen betekenen. Of heb je al een wand- of inzethaard van deze onderneming gekocht en ben je op zoek naar een platform waarop je een informatieve review kunt schrijven voor andere potentiële klanten? Op deze pagina kun je een bondig verslag van jouw persoonlijke ervaring met De Sfeerhaard schrijven. Het maakt niet uit of je review positief of negatief is, want hier wordt alles hoe dan ook gepubliceerd. Zo weet je snel en makkelijk of de producten en diensten van dit bedrijf aansluiten bij jouw persoonlijke waarden en behoeften.

  Over De Sfeerhaard

  Het Nederlands bedrijf De Sfeerhaard is ontstaan uit een passie van drie partners voor interieur en digitalisering. Zij wilden een veiligere en duurzame oplossing vinden voor klassieke open haarden en bio ethanol haarden. Iedereen heeft wel al eens van open haarden gehoord en weet dat je er in alle omstandigheden voorzichtig mee moet zijn. Zeker als er kinderen in de buurt zijn, want het risico op verbranding is namelijk reëel. Verder beschikken niet alle huizen over een luchtkanaal, zodat een open haard niet voor iedereen een haalbare optie is. Hoewel bio ethanol haarden wel een oplossing kunnen zijn voor mensen die geen luchtkanaal in huis hebben, zou dit niet duurzaam zijn. Volgens het team van De Sfeerhaard zouden elektrische haarden wel een duurzaam, betrouwbaar, veilig en innovatief kunnen zijn.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  Producten en diensten van De Sfeerhaard

  Het aanbod sfeerhaarden van dit bedrijf is opgedeeld in wand- en inzethaarden en cinewall. Dit laatste is een voorzetwand waarin je niet alleen een sfeerhaard, maar ook een televisie kunt verwerken. Omdat beide elementen opgaan in de muur, zou je je mogen verwachten aan een luxe uitstraling waarbij ook de kabels mooi en makkelijk weg te werken zijn. Verder kun je op de website ook apart verschillende maten glaswanden aankopen. Bij deze webshop zou je kunnen profiteren van volgende voordelen: veilig online betaling met iDeal of PayPal, 5 jaar garantie, gratis bezorging in zowel België als Nederland, gratis achteraf betalen en gratis retour binnen 30 dagen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van De Sfeerhaard? De klantenservice van dit bedrijf zou zowel via whatsapp, Facebook Messenger, e-mail en telefonisch bereikbaar zijn.

  Complimenten, klachten en tips voor De Sfeerhaard

  Heb je ooit al een elektrische haard bij De Sfeerhaard gekocht? En indien ja, zou je bereid zijn om ons enkele minuten van je kostbare tijd te gunnen om een korte, eerlijke review over dit bedrijf te schrijven? Het kan zijn dat sommige mensen nog twijfelen om een artikel bij De Sfeerhaard te kopen. Dankzij de reviews op deze pagina kunnen ze snel en makkelijk zien of de producten en diensten van deze onderneming aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Wat vind je van de kwaliteit van deze haarden? Verliep de online betaling vlot en veilig? En klopt het dat je kunt rekenen op gratis retour binnen de 30 dagen? Wij zijn alvast razend benieuwd naar je review. Ben je ook nog op zoek naar een eettafel voor je woonkamer? Op deze pagina kun je lezen wat onze bezoekers van de producten en diensten van Leen Bakker vinden.

  De Sfeerhaard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Sfeerhaard

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Sfeerhaard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Sfeerhaard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Sfeerhaard actief?

  De Sfeerhaard is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Sfeerhaard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.