Denksport

Alle reviews

Denksport

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Denksport

Hou je van puzzels, sudoku's en kruiswoordraadsels, en ben je op zoek naar een online webshop waar je deze artikelen kunt kopen? Dan zou het aanbod van Denksport misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Denksport te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten van dit bedrijf helpen een onderbouwde beslissing te nemen om al dan niet een bestelling via deze online winkel te plaatsen. Op zich maakt het overigens helemaal niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Denksport
De eerste uitgave van Denksport werd op 3 oktober 1930 op de markt gebracht in de vorm van een gevarieerd puzzelblad met onder andere rebussen, getallenraadsels, een schaakrubriek en kruiswoordraadsels. Sinds de jaren 50 wordt er voor de voorzijde van de uitgaven van Denksport zorgvuldig specifiek beeldmateriaal uitgezocht, waarbij elke titel een eigen thema heeft en in lijn is met het seizoen. Nog eens bijna 20 jaar later, in 1979, werd het sterrensysteem in het leven geroepen: hoe meer sterren een uitgave had, hoe moeilijker de puzzel was. In de beginjaren van het nieuwe millennium werd sudokuin Europa geïntroduceerd. Deze puzzel bleek enorm populair en is intussen niet meer weg te denken. Naar aanleiding van de 90e verjaardag van Denksport, werd in 2020 een gloednieuw puzzeltijdschrift uitgebracht, Denksport Magazine.

Producten en diensten van Denksport
Als je weet waarnaar je op zoek bent op de website van Denksport, kun je een specifiek woord of omschrijving in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast heb je de keuze om te klikken op een van de voorgestelde categorieën, waaronder abonnement, assortiment, online puzzels en informatie. Volgens de informatie op deze website kun je bij deze onderneming rekenen op gratis verzending in België en Nederland, de beste aanbiedingen en de voordelen van de officiële webshop van Denksport. Is er iets niet duidelijk of heb je een opmerking over een bepaald product? Dan kun je in eerste instantie kijken of je een antwoord vindt op de pagina met veelgestelde vragen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Denksport
Heb je ooit al één of meerdere producten bij Denksport gekocht? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een bondige review te schrijven. Jouw verslag kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere mogelijke klanten, en hen de nodige informatie geven om voor zichzelf uit te maken of de producten en diensten van Denksport aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Klopt het dat bestellingen gratis verzonden worden in België? En is de klantenservice makkelijk bereikbaar als je vragen, opmerkingen of klachten hebt? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven.