ErvaringenSite

  Ervaringen BookSpot

  Bookspot is een webwinkel voor boeken voor Nederland en België. Het is de opvolger van het voormalige ECI, voorheen onderdeel van het failliet gegane ECI Holding B.V. Dat was een Nederlandse boekenwebwinkel, eerder bekend als "boekenclub" wat tot midden 2009 eigendom was van mediabedrijf Bertelsmann. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Bookspot hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke webwinkels zoeken.

  Over Bookspot

  Nadat Bertelsmann in 2009 ECI uit handen gaf, kwam het in handen van de investeringsgroep Clearwoord. Gedurende deze periode werd een aantal reorganisaties doorgevoerd vanwege tegenvallende resultaten. Eind 2013 kwam ECI alsnog in de problemen en Clearwood besloot zich hierna terug te trekken, waarop een faillisement volgde. In februari 2014 maakte het bedrijf een doorstart onder de vleugels van de nieuwe eigenaar Novamedia. In maart 2018 werd het toenmalige ECI officieel de huidige webwinkel Bookspot. Op dit moment maakt Bookspot weer omzet, vorig jaar was de omzet van het bedrijf dat actief is in Nederland en België zo'n 17,8 miljoen euro.

  How To Start Your Own Ecommerce Store & Sell Product Online - Complete Details

  Producten en Diensten Bookspot

  Zoals de naam al zegt is Bookspot een online boeken winkel. Hun hoofdproduct is dan ook, heel logisch, boeken. De webwinkel biedt boeken aan in diverse genres: van thrillers tot stripboeken en van literatuur tot kinderboeken. Naast boeken biedt Bookspot echter ook Ebooks aan, die u kunt lezen op een Ereader. Maar de webwinkel biedt niet alleen boeken aan. De andere categorieën waar Bookspot producten in aanbiedt zijn: muziek, films & series, games en spel & speelgoed. Naast boeken verkopen reikt Bookspot ook elk jaar een literatuurprijs uit aan het beste boek van dat jaar in de categorieën fictie en non-fictie. Als u zich abboneert op Bookspot kunt u korting ontvangen, dit kan met twee soorten abbonementen:

  - Bookspot Premium: Bookspot premium kost 99 euro cent per maand. In ruil daarvoor krijgt u elk kwartaal een gratis inspiratiegids met de nieuwste boeken. Daarnaast krijgt u tien procent korting op Engelstalige boeken, films, series, muziek en games en gratis bezorging van alle producten die u bestelt. Ook heeft u met Bookspot Premium 99 dagen recht van retour. Bookspot Premium is maandelijks opzegbaar.

  - Bookspot VIP:

  Benieuwd naar het verschil tussen Bookspot Premium en Bookspot VIP? Bookspot VIP heeft alle voordelen van Bookspot Premium (en kost ook 99 euro cent) maar heeft ook nog extra's. Deze extra's zijn gratis toegang en voorrang bij evenementen van Bookspot. En twinting procent korting op het VIP-assortiment. Dit VIP-assortiment heeft nu ruim 25.170 recente Nederlandstalige boeken. Nog een verschil tussen Bookspot Premium en Bookspot VIP is dat Bookspot Premium maandelijks opzegbaar is en Bookspot VIP jaarlijks opzegbaar.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Bookspot

  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Bookspot door middel van een review op ErvaringenSite te delen zodat anderen ook een transparant beeld krijgen van Bookspot. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Bookspot vinden. Lees hier de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Bookspot.

  BookSpot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BookSpot

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BookSpot een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BookSpot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BookSpot actief?

  BookSpot is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BookSpot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.