ErvaringenSite

  Ervaringen Blendle

  Blendle is een digitale nieuwskiosk uit Nederland. Het is op het platform mogelijk om tegen betaling losse artikelen aan te schaffen uit diverse kranten en tijdschriften, ook is er een mogelijkheid om het hele tijdschrift of de krant te kopen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Blendle lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Blendle

  Blendle werd als bedrijf opgericht in het jaar 2014 door Alexander Klöpping en Marten Blankesteijn. Op 25 oktober van datzelfde jaar maakten The New York Times en Axel Springer SE bekend dat zij samen drie miljoen euro hadden geïnvesteerd in het initiatief. Samen kregen ze daarmee een belang van 23 procent. De waarde van het bedrijf werd ten tijde van de investering geschat op zo'n dertien miljoen euro. In 2018 volgden nieuwe investeringen van de Deen Morten Strunge en het bedrijf van Postcode Loterij oprichter Boudewijn poelmann. In juli 2020 werd bekendgemaakt dat Blendle voor een onbekend bedrag werd overgenomen door het Franse Cafeyn. Alexander Klöpping kreeg vervolgens een bestuursfunctie binnen Cafeyn.

  How I run my Online ART Shop (For Artists)

  Producten en diensten van Blendle

  Op Blendle was het vanaf het begin altijd mogelijk om tegen betaling losse artikelen aan te schaffen uit diverse kranten en tijdschriften. Deze artikelen kostten toen gemiddeld twintig cent, zeventig procent van de omzet ging naar de uitgevers. Ook was het toen mogelijk om hele kranten en tijdschriften te kopen. Tegenwoordig is het belangrijkste verdien model van Blendle hun "Blendle Premium" abonnement. Hiermee kan de gebruiker dagelijks twintig artikelen lezen. De app is inmiddels al meer dan honderd duizend keer gedownload alleen al op Android apparaten.

  In 2017 maakte het bedrijf bekend dat ze gingen stoppen met het aanbieden van losse artikelen. Vanaf toen werd het eigenlijk alleen nog maar mogelijk om het Blendle Premium abonnement af te sluiten. Vanaf toen verdwenen meerdere Nederlandse kranten van het platform omdat ze het niet eens waren met deze regeling, zo gingen de NRC en de Telegraaf na dit nieuws eigenlijk meteen weg. Deze kranten maakten echter wel plaats voor bekende en meer internationale kranten en tijdschriften. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de New York Times, Vanity Fair en Time Magazine.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Blendle

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Blendle? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Blendle op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Blendle vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Blendle of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Blendle nu achter.

  Blendle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Blendle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Blendle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Blendle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Blendle actief?

  Blendle is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blendle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.