15% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

N
Noor Bernard
Blendle is echt geweldig voor wie klaar is met papieren media en meer wil lezen. Ik heb Blendle een paar jaar geleden al eens uitgeprobeerd, maar was toen niet helemaal overtuigd. Sinds kort bieden...Lees verder
N
Nijs
De service was op bepaalde vlakken niet meer hetzelfde als vroeger. Ik mis de mogelijkheid om naar de audio te luisteren en om artikelen over te slaan. Dit heeft mijn ervaring minder leuk gemaakt.Lees verder
T
T. Bogaerts
Ik betaalde altijd per artikel en dacht om mijn tegoed om te zetten naar Blendle premium, zodat ik onbeperkt kon lezen. Maar het bleek dat dit premium abonnement alleen een selectie van artikelen b...Lees verder
M
Mathys Verhelst
Mijn ervaring met Blendle sinds de veranderingen in september is echt rampzalig. Ik kan mijn dagelijkse nieuws niet meer lezen en na het contact via e-mail kreeg ik te horen dat het aan mij lag. Ik...Lees verder
M
Merel Moreau
Ik merkte op dat mijn abonnement automatisch verlengd werd nadat de proefperiode was afgelopen, zonder dat ik hiervoor expliciet toestemming heb gegeven. Volgens de regels rond proefabonnementen vo...Lees verder

Alle reviews (20)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement op digitale artikelen

  Blendle is echt geweldig voor wie klaar is met papieren media en meer wil lezen. Ik heb Blendle een paar jaar geleden al eens uitgeprobeerd, maar was toen niet helemaal overtuigd. Sinds kort bieden ze een abonnementsdienst aan waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt premium artikelen kan lezen. Dit is echt hoe we in de toekomst media zullen consumeren. Daarnaast kan je tegen een kleine vergoeding toegang krijgen tot honderden magazines en andere bronnen. De iPhone app werkt ook geweldig, al kan het soms een uitdaging zijn om specifieke publishers, artikelen en onderwerpen te vinden. Over het algemeen ben ik super blij met Blendle en raad het zeker aan aan anderen die meer willen lezen zonder papier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  digitale artikelen

  De service was op bepaalde vlakken niet meer hetzelfde als vroeger. Ik mis de mogelijkheid om naar de audio te luisteren en om artikelen over te slaan. Dit heeft mijn ervaring minder leuk gemaakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Misleidend abonnement

  Ik betaalde altijd per artikel en dacht om mijn tegoed om te zetten naar Blendle premium, zodat ik onbeperkt kon lezen. Maar het bleek dat dit premium abonnement alleen een selectie van artikelen bevatte, en ik kon niet meer zelf zoeken naar wat me interesseerde. Dat vond ik echt misleidend en teleurstellend. Toen ik mijn klacht bij Blendle indiende, kreeg ik geen behulpzame reactie. Ik gebruik namelijk alleen de desktopversie en geen app.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  problematisch, verwarrend, onbetrouwbaar

  Mijn ervaring met Blendle sinds de veranderingen in september is echt rampzalig. Ik kan mijn dagelijkse nieuws niet meer lezen en na het contact via e-mail kreeg ik te horen dat het aan mij lag. Ik heb alle adviezen opgevolgd om het probleem op te lossen, maar mijn chroombook was alleen maar meer in de war. In september heb ik al opgezegd, maar dit kon pas op 8 december en tot mijn verbazing bleven ze gewoon doorgaan met het afschrijven van geld. Na opnieuw contact te hebben gehad, bevestigde David dat er inderdaad iets fout zat en verwijderde hij mijn account en zou het geld terugstorten... maar dat is nooit gebeurd. De dagelijkse nieuwsbrieven blijven binnenkomen, ook al werkt er al maanden niks meer. Een trieste situatie!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap automatisch verlengd

  Ik merkte op dat mijn abonnement automatisch verlengd werd nadat de proefperiode was afgelopen, zonder dat ik hiervoor expliciet toestemming heb gegeven. Volgens de regels rond proefabonnementen voor (dag)bladen en tijdschriften is dit niet toegestaan. Het gebrek aan transparantie in deze praktijk is zorgwekkend en zou moeten worden gestopt. Het lijkt erop dat Blendle deze regels probeert te omzeilen door te beweren dat ze geen krant of tijdschrift zijn. Dit is een onaanvaardbare manier van handelen en ik ben teleurgesteld in hun aanpak.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn Premium-abonnement

  Na een week heb ik besloten om mijn Premium-abonnement op te zeggen. In het begin vond ik het geweldig om door alle kranten en tijdschriften te kunnen bladeren, maar nu is dit niet meer mogelijk. Het aanbod aan tijdschriften is ook sterk verminderd, waardoor ik teleurgesteld ben. Het concept van betalen per artikel vond ik goed, maar het krijgen van artikelen via een algoritme is precies wat ik NIET wilde. Blendle heeft in mijn ogen nu geen kans meer. Het is jammer om te zien hoe een goed idee uiteindelijk verandert in een teleurstellende service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afschrijven na opzeggen

  Echt vervelend! Ik heb mijn abonnement geannuleerd maar ze blijven toch geld innen. De klantendienst is zo verwarrend en ze beweren dat er nog een ander abonnement actief is. Blijkbaar is dat na mijn annulering gestart en hebben ze geld van mijn rekening afgeschreven. En dan krijg ik geen terugbetaling! Vera begrijpt totaal niet waarom ik het verkeerd vind.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn geld verspild

  Wat een vreselijke ervaring! Ik heb nog nooit zoiets als dit meegemaakt, echte oplichterij! Eerst betaalde ik een maandelijks bedrag en dan moest ik nog extra credits kopen om artikelen te kunnen lezen. Dat voelt echt oneerlijk en ik vind het een schande voor de journalistiek. Ik ga hier zeker niet meer mee doorgaan, dat is zeker!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Melding gemist proefabonnement

  Ik had eigenlijk gehoopt dat ik een seintje zou krijgen voor mijn proefabonnement afliep, maar jammer genoeg kreeg ik geen melding via de app, ook al had ik de email voorkeuren uitgeschakeld. Daardoor heb ik te laat mijn abonnement opgezegd en nu zit ik vast met extra kosten door mijn 4 maanden lange reis. Ik heb al enkele voorstellen gedaan, maar ze lijken niet echt bereid om tegemoet te komen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blendle abonnement

  Ik ben echt teleurgesteld in de service van dit bedrijf. Blendle bleef geld afhalen voor een tweede account dat ik nooit heb aangemaakt en niemand kon gebruiken, zelfs Blendle niet. Na veel gedoe, bewijs van Apple Support en veel e-mails, hebben ze eindelijk toegegeven dat het account kon worden stopgezet. Ze hebben geen geld teruggegeven, alleen een half jaar gratis Blendle aangeboden. Niet echt een gepaste compensatie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geabonneerd per ongeluk

  Sorry, ik heb per ongeluk een abonnement genomen en heb meteen geprobeerd het te annuleren via de app, maar dat werkte niet. Het abonnement blijft maar doorlopen en ik zit er nu al een jaar aan vast, terwijl ik er eigenlijk geen gebruik van wil maken. Ik denk eraan om juridische stappen te ondernemen om er vanaf te geraken. Ik heb al verschillende keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail, maar tot nu toe nog geen oplossing gevonden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verborgen abonnementen

  Echt hoor, Blendle heeft me verrast door stilletjes over te schakelen naar een maandabonnement. Eerst kreeg ik 3 maanden gratis om mijn tegoed op te gebruiken, maar toen besefte ik dat ik vastzat aan een doorlopend abonnement. Nu moet ik betalen voor iets wat ik niet eens heb gebruikt. Het voelt als een gemene zet van Blendle en ik ben teleurgesteld dat ik erin getrapt ben.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Unauthorized charges

  Ik ben echt teleurgesteld in de service die dit bedrijf biedt. Voor de tweede keer in korte tijd heb ik ongeautoriseerde kosten van het bedrijf ervaren, ondanks geruststellingen van de klantenservice. Dit is onaanvaardbaar en lijkt een terugkerend probleem te zijn, aangezien vele anderen gelijkaardige klachten hebben geuit. Deze praktijken zijn onethisch en zouden niet getolereerd moeten worden. Ik heb actie ondernomen om verdere kosten van het bedrijf te blokkeren. Ik raad anderen aan om voorzichtig te zijn en hun diensten te vermijden.


Anderen bekeken ook