Wetenschap in Beeld

Alle reviews

Wetenschap in Beeld

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Klaas
Dit is een van de meerdere tijdschrift reeksen. Je leert op een interessante en eenvoudige manier over de geschiedenis van de wetenschappelijke ontwikkeling van de Griekse tijd tot vandaag. Elke ke...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tijdschrift

  Dit is een van de meerdere tijdschrift reeksen. Je leert op een interessante en eenvoudige manier over de geschiedenis van de wetenschappelijke ontwikkeling van de Griekse tijd tot vandaag. Elke keer is er een speciale pagina met aandacht voor een wetenschapper en zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de menswetenschap. Ook zijn er hier en daar algemene overwegingen om begrijpelijk uit te leggen. Een magazine dat ik zo snel mogelijk wil lezen. Ook al weet je veel over wetenschap, het is nog steeds een inspirerend tijdschrift, en het geeft je meer achtergrondinformatie dan veel andere tijdschriften. Ik kan het aan iedereen aanbevelen!


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Expert merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Telefoon producten

Expert

5 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Wetenschap in Beeld

Wil jij weten wanneer het eerste robotwagentje op Mars landde? Lees hier ervaringen van andere wetenschapfans die het antwoord hierop hebben gelezen in het populairwetenschappelijk tijdschrift van Wetenschap in Beeld. Wat vonden zij bijvoorbeeld van de onderwerpkeuze en schrijfstijl van Wetenschap in Beeld? Laat ons ook je eigen mening weten op ErvaringenSite en plaats een betrouwbare recensie. Hiermee kunnen wij op ErvaringenSite hele België een overzicht geven van de ervaringen van abonnees van Wetenschap in Beeld en zorgen dat ook jij met goede informatie eventueel een abonnement online kunt aanschaffen. Laat nu jouw review achter!

Over Wetenschap in Beeld
Zoek jij up-to-date nieuws over wetenschappelijk onderzoek, maar ook spannende verhalen? Dan is Wetenschap in Beeld misschien iets voor jou. Het tijdschrift Wetenschap in Beeld wil haar lezers helpen bij het betere begrijpen van de wereld om ons heen en daarbij ook uitdagen en vermaken. 

Wetenschap in Beeld speelt in op je nieuwsgierigheid, eigenlijk de basis van de wetenschap. Het magazine Wetenschap in Beeld ‘levert brandstof voor beide hersenhelften en geeft antwoord op de grote en kleine vragen van het leven’. Wetenschap in beeld brengt korte weetjes, maar ook uitgebreide artikelen over moordonderzoeken, medische mysteries of het klimaat, geneeskunde en moderne uitvindingen. 

Sinds 1984 brengt Wetenschap in Beeld al het laatste nieuws uit de onderzoekswereld. Ze hebben al 2 miljoen lezers in de Benelux en in Scandinavië.  Wetenschap in beeld is een populairwetenschappelijk tijdschrift in die zin dat het wetenschap op een toegankelijke manier toegankelijk maakt door de schrijfstijl, lay-out en leuke weetjes. De onderwerpkeuze en inhoudelijke informatie is nog steeds wetenschappelijk. De website is heel up to date en houdt de meest recente nieuwtjes bij op wetenschapsgebied. Alleen de sociale en culturele wetenschappen zijn nauwelijks vertegenwoordigd en de nadruk ligt op de beta-wetenschappen.

Diensten
De website van Wetenschap in Beeld is overzichtelijk met veel beeld en geordend op artikeltitel zoals’Door slaapgebrek teren je hersenen in’ of ‘The Ocean Cleanup: binnen 5 jaar 50% plastic uit de zee’. Categorieën waar je op kunt klikken zijn mens, natuur, ruimte, technologie, verleden en de quiz & test. Onder ‘abonnement’vind je de prijzen van abonnementen op het tijdschrift van Wetenschap in Beeld, waarbij je automatisch toegang krijgt tot de digitale versie van het tijdschrift. 

Het magazine Wetenschap in Beeld verschijnt elke maand. Los is een tijdschrift 5,95 euro en vijf nummers voor 14.95 euro. Zes nummers kosten 19,95 euro per maand en twaalf nummers kosten 34,95 per maand. Welkomstcadeaus zijn bijvoorbeeld een Bluetooth Life Tracker of een gratis Drone. Wetenschap in beeld is ook te volgen op Twitter en Facebook

Service en contact
Contact met Wetenschap in Beeld kun je opnemen via het webformulier op hun website onder ‘contact’. 

Klantenservice
Postbus 7130
4800 GC Breda
abo.wib@vipmedia.nl

Telefoonnummer: 076-850 70 16 

Ben jij abonnee bij Wetenschap in Beeld?
Vertel ons wat jouw ervaringen zijn met het tijdschrift en de online artikelen. En hoe is volgens jouw de service en levering van Wetenschap in Beeld? Laat nu een recensie achter!

 

Wat is jouw mening over de artikelen, de schrijfstijl en de service van het tijdschrift Wetenschap in Beeld? Lees hier betrouwbare recensies online!