Zavvi

Alle reviews

Zavvi

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
TomTom
6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Zavvi

Als jij soms dingen online koopt, ben je zeker niet alleen. Steeds meer mensen vinden hun weg naar allerlei e-commerce winkels, voor een heleboel gevarieerde dingen. Kleding, voedsel, boeken, schoenen, DVD's,... je kan het zo gek niet bedenken of je kan het online kopen. Men verwacht dat in 2040 95% van de aankopen online zullen gebeuren. Zeker in 2020 is het aantal mensen dat het liefst online shopt enorm toegenomen. Bij Zavvi.nl kan je via hun website allerlei multimedia, elektronica en kleding kopen. Zoals je ongetwijfeld wel weet kan er veel mislopen bij iets online bestellen. Er kan vertraging op je bestelling zitten, je product kan beschadigd aankomen, je broek kan in een verkeerde maat zijn verstuurd, enzovoort. Hier bij ErvaringenSite alle besprekingen van de klanten van Zavvi.nl lezen geeft je meteen een goed idee hoe betrouwbaar deze online shop is.

Over Zavvi
Bij Zavvi kan je allerlei goederen online kopen. Zavvi.nl is de Nederlandse tak van THG (The Hut Group), een Brits bedrijf uit Manchester dat in 2004 werd opgericht en in 169 landen actief is. Je kan een versie van Zavvi vinden in Australië, China, Spanje, Frankrijk, de Verenigde Staten, Ierland, Duitsland en Italië. Een ander dochterbedrijf van THG is The Hut, een Engelstalige online winkel voor kleren. Zavvi (en de andere bedrijven die onder THG vallen) hebben een anti-slavernij verklaring op hun website.  

Producten en diensten van Zavvi
Zavvi is een online winkel waar je terecht kan voor zaken zoals Blu-rays en DVD's, Vinylplaten, kledij, speelgoed, boeken en verzamelobjecten. De niche van Zavvi, waar ze zich dus specifiek op richten, is dat ze voornamelijk producten verkopen van bepaalde franchises, voornamelijk in de strip-, fantasy,- film- en videogamewereld. Denk dus aan Marvel, Game of Thrones, Pokémon, Star Wars, Nintendo, Harry Potter, DC Comics, Disney, enzovoort. Soms zijn er ook andere zaken te vinden zoals een Freddie Mercury pop of actiefiguren van Cyberpunk 2077. Als je wil, kan je ook hun ZBOX aankopen. Dit is een abonnement waarbij je maandelijks een doos krijgt toegestuurd gevuld met allerlei items rond een bepaald thema. In een ZBOX kan je 4 tot 7 dingen vinden en de verzending is gratis naar Nederland en België. Je kan voor je bestellingen bij Zavvi betalen via Visa, MasterCard, Maestro en Klarna. Voor het abonnement van de ZBOX zijn PayPal en iDeal ook mogelijk. Bij interne problemen met je bestelling kan je de klantendienst bereiken via de website. Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder een reden te moeten opgeven je bestelling te annuleren.

Klachten, complimenten en tips voor Zavvi
Zelf ook al eens iets gekocht bij Zavvi? Hier bij ErvaringenSite zijn we dan erg benieuwd naar wat je mening hierover is. Was alles naar wens, heb je het product tijdig en in goede staat ontvangen? Of waren er meerdere problemen en ben je echt niet tevreden van Zavvi.nl? Laat het ons weten! Zo kunnen toekomstige klanten jouw review lezen en beter een idee vormen van dit bedrijf. Jouw mening telt, dus laat zeker je ervaringen hier achter.