86% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

D
Danny
Ik koop regelmatig Games via Kinguin. De prijs is vaak net wat hoger dan bij de concurrentie, maar nog steeds veel lager dan direct via steam of in de winkel een game te kopen. Ik vind het een goed...Lees verder
A
adam
Zorg ervoor dat je een account aanmaakt bij de winkel voordat je betaalt, anders loop je het risico geen e-mail te ontvangen. Als je, net als ik, al eens eerder een account hebt aangemaakt met hetz...Lees verder
I
Ilias
In het begin was ik een beetje twijfelachtig omdat ze mijn adresgegevens wilden weten, maar toen ik zag dat er zoveel positieve reviews waren, besloot ik toch om de DLC te bestellen op dit platform...Lees verder
N
nicolas
Ik ben echt blij met de service die ik heb gekregen! Ik heb de Mafia Trilogy voor de Xbox gekocht en ben er echt tevreden over. Ik heb voor deze site gekozen omdat het goedkoop is, de levering snel...Lees verder
A
A. Bertrand
Ik heb laatst een digitale code gekocht voor een game. Nadat ik de code snel had ontvangen, kwam ik er helaas achter dat er een cijfer te veel in stond en dus niet kon worden gebruikt. Ik heb toen ...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Steam keys

  Ik koop regelmatig Games via Kinguin. De prijs is vaak net wat hoger dan bij de concurrentie, maar nog steeds veel lager dan direct via steam of in de winkel een game te kopen. Ik vind het een goede site en tot nu toe hebben al mijn keys gewerkt. Let er wel op dat je een game voor de juiste regio (NL / EU koopt) en let er ook op dat je de key voor het juiste platform koopt. Zo wilde ik een key voor steam hebben, maar kocht ik er perongelijk een voor ‘ea games’ en moest ik nieuwe software installeren alleen maar om een game aan te kopen. Ik kan het aan iedereen aanbevelen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel en gemakkelijk.

  Zorg ervoor dat je een account aanmaakt bij de winkel voordat je betaalt, anders loop je het risico geen e-mail te ontvangen. Als je, net als ik, al eens eerder een account hebt aangemaakt met hetzelfde e-mailadres, kies dan voor 'wachtwoord vergeten' om een nieuwe e-mail te ontvangen en je inloggegevens te wijzigen. Na betaling waren mijn aangekochte spellen meteen zichtbaar in mijn account, nadat ik op de claimknop voor elk spel had geklikt. Let wel op!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van DLC

  In het begin was ik een beetje twijfelachtig omdat ze mijn adresgegevens wilden weten, maar toen ik zag dat er zoveel positieve reviews waren, besloot ik toch om de DLC te bestellen op dit platform. Gelukkig werd de DLC snel geleverd en kon ik het meteen activeren op mijn gameplatform. Het spel werkt perfect en ik ben blij met de lage prijs die ik via Kinguin heb betaald.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mafia Trilogy Xbox

  Ik ben echt blij met de service die ik heb gekregen! Ik heb de Mafia Trilogy voor de Xbox gekocht en ben er echt tevreden over. Ik heb voor deze site gekozen omdat het goedkoop is, de levering snel is en ik met iDeal kan betalen. Als ik in de toekomst meer games wil kopen, kom ik zeker terug!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een digitale code voor een game

  Ik heb laatst een digitale code gekocht voor een game. Nadat ik de code snel had ontvangen, kwam ik er helaas achter dat er een cijfer te veel in stond en dus niet kon worden gebruikt. Ik heb toen de klantenservice gecontacteerd, maar had weinig hoop dat ze mijn situatie konden oplossen. Na dagen van wachten en onzekerheid, heb ik uiteindelijk mijn geld teruggekregen. Ik was teleurgesteld in de onhandigheid van het bedrijf en de tijd die het kostte om mijn probleem op te lossen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Steam key gekocht

  Ik heb een Steam key gekocht en het spel ontvangen via een ander account. Maar de omweg was de moeite waard, de instructies waren heel duidelijk. Binnen 5 minuten had ik het spel al, dus ik ben echt tevreden met mijn ervaring hier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Product slecht ontworpen, moeilijkheden bij het afrekenen

  De website werkt wel, maar wat een gedoe bij het afrekenen zeg! Ik kon maar niet de juiste opties selecteren na de aankoop. Het lukte me gewoon niet om alles op te slaan, zelfs na meerdere pogingen. Uiteindelijk heb ik wel de productcode ontvangen, maar pfoe, dat heeft heel wat moeite gekost.


Anderen bekeken ook