ErvaringenSite

  Ervaringen HRK GAME

  Games kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de digitale games waar je alleen een Game Code voor nodig hebt, kun je meteen na betaling aan je nieuwe game beginnen. Je hoeft niet te wachten op een lange levering of pakketjes die kwijtraken. Het probleem nu is echter dat er zoveel online gameshops te vinden zijn, dat je niet meer weet waar je moet beginnen. Op ErvaringenSite helpen we je daar graag bij. Wil jij bij HRK GAME bestellen? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere gamers die al besteld hebben in de webshop. Je weet door hun ervaringen precies wat je van HRK GAME kunt verwachten.

  Over HRK GAME

  Het online verkoopplatform is ontwikkeld voor de verkoop van digitale videogames. Het platform werd opgericht door een team met een passie voor gaming. Ze zijn fanatieke gamers en spelen het liefst de hele dag op hun consoles. Ze werden geïnspireerd door de games en de vriendschap die ontstond tussen hen en andere gamers. De groep gamers wilden het kopen van games dan ook makkelijker en leuker maken. Uit dit idee is HRK ontstaan, een online platform dat eerlijk en betrouwbaar is. Wat hun klanten zelf vinden van het platform, lees je natuurlijk in hun reviews.


  Bekijk hier de trailer voor Prey Day One Edition!

  Het assortiment van HRK GAME

  Je kunt uiteraard al je favoriete spellen in de webshop vinden, maar het assortiment bestaat uit meer dan alleen games. Ze hebben verschillende categorieën voor zowel entertainment als online winkelen. Je vindt alle games en Mystery Keys in de HRK Store, maar er is ook een loterij, Make Bundle, weggeef acties en een Trade Center.

  Diensten HRK GAME

  De webshop heeft altijd kortingen en aanbiedingen voor hun klanten. Er worden wekelijks nieuwe games aan het assortiment toegevoegd, zodat je de nieuwste games altijd meteen kunt spelen. Je betaalt overigens altijd veilig met één van de betaalmethodes van HRK. Op Instagram word je op de hoogte gehouden van de nieuwste games en kortingen. Je kunt bijvoorbeeld betalen met CreditCard, PayPal, Bitcoin en iDeal, maar er zijn nog veel meer opties.

  Klachten HRK GAME

  Voor vragen, opmerkingen en klachten kun je contact opnemen met de klantenservice. Op de website is een contactformulier te vinden. HRK is echter ook actief op Social Media. Je kunt dus ook een kijkje nemen op Facebook of Twitter en daar je klacht melden. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en laat weten of je klacht goed afgehandeld werd.

  Jouw ervaringen met HRK GAME

  Heb jij net een hele lading nieuwe games gekocht bij HRK? Of doe je altijd mee aan de loterij? Vertel dan over jouw ervaringen met HRK en geef jouw beoordeling. Zijn de games duur? Hebben ze voor alle consoles games? En heb je de Game Codes en Keys snel binnen? Schrijf een review en vertel andere gamers of je HRK GAME aanraadt.

  Zijn de kortingen van de gameshop betrouwbaar? Werken de Steam Keys altijd? En zijn de Game Codes duur? Lees hier reviews en ervaringen over HRK GAME.

  HRK GAME
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nooit geleverd

  Wel geld betaald, nooit wat ontvangen. Oplichters

  Door: chris wagenaar22-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over HRK GAME

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is HRK GAME een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over HRK GAME. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HRK GAME actief?

  HRK GAME is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HRK GAME gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.