90% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Elena
Aanvankelijk was ik een beetje terughoudend om hier iets te bestellen, maar na het lezen van alle goede reviews op Trustpilot besloot ik het toch maar te proberen. Het bestellen van de GTA V Shark ...Lees verder
M
M. Louis
Als trouwe klant is Eneba echt mijn favoriete plek om game keys te kopen. De website is super duidelijk en handig in gebruik, waardoor het makkelijk is om te betalen en mijn aankopen bij te houden....Lees verder
C
chloé
Ik koop bijna al mijn games hier. De prijzen zijn altijd heel goed en er is een groot aanbod aan spellen. Ik heb nog nooit problemen gehad met het activeren van mijn game key. Het systeem kijkt zel...Lees verder
C
C. Meert
Ik heb net een game key gekocht van een bekende game. Spijtig genoeg werkte de key niet, wat wel wat teleurstellend was gezien de goede beoordelingen van de verkoper. Gelukkig kreeg ik wel snel mij...Lees verder
M
Mertens
Sommige links in de app werken (nog) niet goed en dat is lastig. Hierdoor kon ik niet bij mijn sleutel en moest ik om een terugbetaling vragen. Gelukkig heeft Eneba meteen gereageerd en mijn geld t...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van GTA V Shark Cash Card

  Aanvankelijk was ik een beetje terughoudend om hier iets te bestellen, maar na het lezen van alle goede reviews op Trustpilot besloot ik het toch maar te proberen. Het bestellen van de GTA V Shark Cash Card verliep heel vlot. Voordat ik de definitieve bestelling plaatste, moest ik wel even door een menu om te checken of alles ok was voor mijn regio. De key code werkte zonder problemen en de website legde heel duidelijk uit waar en hoe ik die moest invoeren. En de kosten waren aanzienlijk lager dan bij Rockstar of Steam. Ik ben helemaal tevreden en raad deze website zeker aan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keys bestellen

  Als trouwe klant is Eneba echt mijn favoriete plek om game keys te kopen. De website is super duidelijk en handig in gebruik, waardoor het makkelijk is om te betalen en mijn aankopen bij te houden. De snelle levering is een groot pluspunt en ik vind het fijn dat je nog een extra controle moet doen voor je de key definitief koopt. Zo weet je zeker dat je de juiste key koopt en kom je niet voor verrassingen te staan. Kortom, een echte aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Games, goedkoop, ruim aanbod

  Ik koop bijna al mijn games hier. De prijzen zijn altijd heel goed en er is een groot aanbod aan spellen. Ik heb nog nooit problemen gehad met het activeren van mijn game key. Het systeem kijkt zelfs even na voordat je de game activeert of je de juiste versie (platform, regio) hebt gekocht. Als je per ongeluk de verkeerde versie hebt gekocht, kan je zelfs een terugbetaling aanvragen. Eerlijk en transparant!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een game key

  Ik heb net een game key gekocht van een bekende game. Spijtig genoeg werkte de key niet, wat wel wat teleurstellend was gezien de goede beoordelingen van de verkoper. Gelukkig kreeg ik wel snel mijn geld terug, wat de situatie toch iets beter maakte. Het was fijn om te zien dat de klantendienst direct en efficiënt reageerde, waardoor ik niet ontevreden achterbleef.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankoop sleutel

  Sommige links in de app werken (nog) niet goed en dat is lastig. Hierdoor kon ik niet bij mijn sleutel en moest ik om een terugbetaling vragen. Gelukkig heeft Eneba meteen gereageerd en mijn geld teruggegeven. Bedankt voor de snelle service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede ervaring

  Ik ben erg blij met mijn aankoop op deze site! Ik koop hier vaak games en de service is top. Het heeft me al wat geld bespaard en handig dat ze je herinneren om de juiste regio en platform te kiezen met een pop-up. Als er iets niet klopt, kan je het snel annuleren. En de klantenservice is ook super snel en behulpzaam, dus als er iets mis is, helpen ze je meteen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanmelden en spelcode

  Mijn ervaring met Eneba was geweldig! Ik kon me heel gemakkelijk aanmelden en kreeg de spelcode super snel en zonder problemen! De website is ook heel duidelijk en je kan er games kopen voor een goede prijs. Toen ik een vraag had en een e-mail stuurde, kreeg ik ook heel snel antwoord! Alles verliep zonder problemen en werkte perfect. Echt top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van digitale code voor een videogame

  Het kopen van de digitale code voor de videogame verliep super vlot. De website was echt gemakkelijk in gebruik en ik had geen enkel probleem om te vinden wat ik zocht. Van bestellen tot het ontvangen van de code was alles echt snel en efficiënt. Ik ben blij met de service en zal zeker opnieuw overwegen om bij hen te kopen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Game en cadeaukaarten kopen

  Deze website is echt geweldig, gasten! Hier kan je echt goedkope games en cadeaubonnen kopen. Ik had eens een probleem met mijn bestelling, maar dat werd snel opgelost en ik kreeg mijn geld terug. Echt een top service! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goedkope games of cadeaubonnen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  een ander platform

  Ik heb al een paar keer geprobeerd om iets te kopen op de site, maar telkens als ik wilde betalen, kreeg ik een foutmelding en werd mijn bestelling geweigerd. Pas op voor die nepaanbiedingen die nooit zullen werken! Ik heb een ticket aangemaakt op de site en een screenshot van de aanbieding toegevoegd, maar het duurde een eeuwigheid voordat ik een reactie kreeg.


Anderen bekeken ook