G2A

Alle reviews

G2A

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Kinguin merklogo voor beoordelingen van Multimedia & Bladen
Kinguin
1 reviews

Niemand betaalt graag de hoofdprijs natuurlijk, en tegenwoordig zijn er vele platforms waarop je allerlei spellen kunt doen. Deze zijn echter wel d...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

G2A

Er worden steeds meer games op de markt gebracht en met de Graphics die steeds beter worden, gaan ook de prijzen van de games steeds verder omhoog. Je wordt door de nieuwste ontwikkelingen steeds meer in de belevingswereld van het spel getrokken. De werelden worden steeds groter en je kunt steeds meer. De prijzen zullen dus blijven stijgen. Er zijn echter verschillende online shops die de games met kortingen verkopen. Met meer dan 14 miljoen klanten wereldwijd, is G2A één van de grootste marktplaatsen voor games. Wat vinden al deze klanten echter van de webshop? Zijn ze echt de goedkoopste? Lees het hier in hun reviews en beoordelingen.

Over G2A
Een wereldwijde digitale marktplaats voor games en game-gerelateerde producten, dat is G2A. De webshop heeft alles op het gebied van gaming en is overal op de wereld actief. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hong Kong. Met een aanbod van meer dan 50.000 producten heb je altijd genoeg keuze. Of je nu op zoek bent naar een steam key voor Star Wars: Battlefront II of Assassin’s Creed: Origins, je kunt het bij G2A kopen. De webshop richt zich vooral op game keys voor verschillende platformen, zoals Steam, Origin en Xbox Live, maar heeft nog meer op het gebied van digital gaming. 


De G2A platformen
• Origin
• Steam
• Xbox
• PSN
• Apple
• Gameforge
• Blizzard
• Uplay
• GOG
• HTC Vive
• Oculus Rift

Diensten G2A
Aangezien de marktplaats zich geheel richt op digital gaming, zijn ook hun producten altijd digital. Je krijgt dus na je betaling meteen een mailtje met jouw key. Je hoeft dus niet te wachten en kunt meteen beginnen met gamen. Je betaalt bij G2A ook altijd veilig met één van de achttien betaalmethodes. Je kunt onder andere betalen met iDeal, PayPal, Visa en MasterCard, maar ook Bitcoins worden geaccepteerd. Wil je het bestellen helemaal makkelijk maken, dan kun je ook de G2A-app installeren op je iPhone of Android-telefoon.

Klachten G2A
Voordat je een review schrijft over jouw klacht, kun je het beste eerst contact opnemen met de klantenservice van G2A. Op de website is een uitgebreide SupportHub te vinden waar alle veelgestelde vragen al beantwoord zijn, maar ook veel voorkomende problemen worden hier uitgelegd. Heeft de SupportHub niet het antwoord waar jij naar zoekt? Dan kun je gebruikmaken van het contactformulier op de website. Het is echter misschien sneller om G2A een bericht te sturen via hun Social Media. Je kunt contact opnemen via Facebook, Twitter en Instagram.

Wat vind jij van G2A
Koop jij al je Steam Keys via de webshop? Of heb jij G2A net ontdekt en je allereerste aankoop gedaan? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Zijn de steam keys bij G2A echt goedkoop? Kun je al jouw favoriete games in de webshop vinden? En word je door de klantenservice altijd goed geholpen? Geef jouw mening over G2A en laat andere gamers weten of zij in de webshop geld kunnen besparen.

Kopen gamers altijd bij G2A? Zijn de games goedkoop? Is de webshop betrouwbaar? Lees op ErvaringenSite de reviews en ervaringen van andere gamers!