DHgate

Alle reviews

DHgate

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

DHgate

Wil jij een online webwinkel beginnen en ben je nog op zoek naar de juiste provider van je producten, dan is DHgate.com misschien een goede optie voor jou. Ontdek hier wat voor ervaring andere resellers hebben met dit bedrijf en bepaal of DHgate.com jou kan helpen om verder te groeien. Elke review en ervaring die je leest komt van echte klanten die hun objectieve mening uiten op deze pagina. Lees snel verder en ontdek wat anderen zeggen over DHgate.com.

DHgate.com is een Chinese online marktplaats waar je als eigenaar van een E-commerce bedrijf of webshop terecht kunt om producten te kopen en te verkopen.

Ben jij al klant van DHgate.com dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Kun jij ons vertellen of de service van dit bedrijf goed is, en of je anderen aanraad om ook gebruik te maken van de diensten van het bedrijf? Laat dan je review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. 

Over DHgate.com
DHgate.com is een bedrijf dat vernoemd is naar de Chinese stad Dunhuang. Deze stad was vroeger een belangrijke stop op de zijderoute die het Oosten en Westen met elkaar verbond. Omdat DHgate.com als online-groothandel ook een connectie wil zijn tussen verschillende partijen over de wereld vonden ze deze naam passend. 

Het bedrijf is opgericht door Diane Wang die tevens CEO is van DHgate.com. Diane is een internetpionier met 20 jaar ervaring in online zakendoen. Voordat ze DHgate.com oprichtte was ze CEO en oprichter van Joyo.com

Deze groothandel zegt op een zo kosteneffectieve manier complete oplossingen te willen bieden aan E-commerce bedrijven. Als je de website van DHgate.com bekijkt, zie je dat ze ongeveer 2,2 miljoen verkopers hebben die artikelen hebben geplaatst op de website en ze 26 miljoen kopers van over de hele wereld. Op de website staat verder dat er elke 1,3 seconden een transactie plaatsvindt. 

Producten en diensten van DHgate.com
Bij DHgate.com kun je producten kopen in bulk om ze online weer verder te verkopen bijvoorbeeld als dropshipper. Je kunt de meeste artikelen per stuk kopen, maar hoe meer je afneemt hoe goedkoper de inkoopprijs wordt. 

DHgate.com heeft een breed assortiment met onder andere kleding, sieraden, beautyproducten zoals make-up en Hair extensions, maar ook elektronica zoals Led-lichten, camera’s om je huis te beveiligen en smartphones. Rondom de feestdagen vindt je op DHgate.com ook artikelen om je huis gedurende die periode leuker te maken. Denk hierbij aan versiering voor Halloween, kerst, en Pasen. 

Wat vind jij van de service van DHgate.com?
We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Niet alleen willen we weten of de artikelen die geleverd zijn van goede kwaliteit zijn. We zijn ook benieuwd hoe het gesteld is met de service en klantgerichtheid. Is het fijn om met dit bedrijf samen te werken? En word je altijd snel geholpen als je een vraag hebt? We zien deze ervaring en meer graag terug in jouw review.