ErvaringenSite

  Ervaringen Dille & Kamille

  Heb jij weleens een product besteld bij een webshop die je niet kende en liep dat op een negatieve ervaring uit? Voorkom dat de volgende keer door reviews van klanten te lezen. In die reviews, die je overigens geheel vrijblijvend en gratis op onze website kunt lezen, beschrijven klanten wat zij hebben meegemaakt. Daardoor kun je precies bekijken wat zij te zeggen hebben over een webshop die jouw interesse heeft. Je komt er op die manier vrij snel achter of de shop te vertrouwen is en hoe het gesteld is met de kwaliteit van de producten die er verkocht worden. Maak het jezelf dus makkelijk en lees de aangeboden reviews.

  Over Dille & Kamille

  Dille & Kamille is in het begin van de jaren zeventig ontstaan in een kelder langs één van de grachten in Utrecht. Met een assortiment en inrichting die indruiste tegen de opkomende uniformiteit werden allerlei verschillende producten aangeboden in provisorisch in elkaar gezette schappen. Sinds die tijd is het bedrijf blijven groeien en heeft de tand des tijds doorstaan. Inmiddels zijn er meer dan 30 winkels in Nederland en België én is er een online shop. Voor meer informatie over de producten in de webshop kun je contact opnemen met de klantenservice die van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur bereikbaar is. Je kunt daar telefonisch of schriftelijk al je vragen stellen, klachten melden en hulp krijgen bij het bestellen. Belgische en Nederlandse klanten kunnen artikelen bestellen en betalen met diverse methodes zoals iDeal, Bancontact, PayPal en creditcard.

  buying my dream wardrobe for sping/summer! online shop with me :)

  De producten van Dille & Kamille

  De keuze aan artikelen die je bij Dille & Kamille kunt bestellen is groot. Je kunt er terecht voor onder meer woonaccessoires zoals bloempotten, woontextiel, boeken, kaarsen en andere aanverwante artikelen. Ook voor bij het koken biedt deze online shop vele verschillende producten waaronder zeefjes, ovenschalen, spatels, raspen en andere benodigdheden. Voor aan tafel zijn er serviezen en tafelkleden te bestellen en voor bakingrediënten, chocola, azijn en kruiden kun je hier ook naar hartelust winkelen. De producten die je bij Dille & Kamille besteld kun je gratis afhalen in een van de winkels en als je ze laat bezorgen heb je 100 dagen bedenktijd om ze terug te sturen als je niet tevreden bent. Bestellingen die je voor 23.59 uur doet worden nog dezelfde werkdag verstuurd.

  Review over Dille & Kamille

  Ben jij klant van Dille & Kamille? Doe dan jezelf en anderen een plezier en schrijf een review over jouw ervaring met deze online shop. Door die review op onze website te plaatsen geef je consumenten een kijkje achter de schermen bij dit bedrijf waardoor ze precies te weten komen wat hen te wachten staat. Je kunt het voor nieuwe klanten die deze online shop nog niet kennen makkelijk maken door jouw ervaring met ons te delen. Zo komen we er met elkaar achter wat de plus- en minpunten van deze winkel zijn en welke kwaliteit er echt geleverd wordt. Jouw beoordeling draagt ertoe bij dat wij een duidelijk beeld kunnen laten zien over de waardering die klanten hebben voor Dille & Kamille.

  Dille & Kamille
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dille & Kamille

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dille & Kamille een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dille & Kamille. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dille & Kamille actief?

  Dille & Kamille is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dille & Kamille gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.