ErvaringenSite

  Ervaringen Dressinn

  Bent u op zoek een online kledingwinkel waar u alles kunt voor de hele familie? En vraagt u zich af, welke online winkel in de Benelux het grootste assortiment aan kleding heeft? Dan is misschien Dressinn de winkel voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Dressinn, een online winkel met een enorm assortiment aan kleding voor de hele familie. Verder kunt u op de ErvaringenSite, de reviews lezen van onze andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van Dressinn. Als u op het punt stond om uw eerste aankoop te maken op Dressinn. Dan raden we u aan dat u eerst deze pagina afgaat voordat u een aankoop maakt.

  Over Dressinn
  Dressinn is een online winkel voor kleding. Ze zijn geen onafhankelijke winkel, maar maken delen uit van het conglomeraat Tradeinn.

  Tradeinn
  Oorspronkelijk was Tradeinn opgericht in 1998 onder de domeinnaam scubastore.com door de Spaanse Dídac Lee. Hij was op 21-jarige leeftijd gestopt met zijn studie computertechniek om zijn eigen bedrijf op te starten. Tradeinn werd de eerste online winkel die gespecialiseerd was in diverse soorten sportuitrusting en werd vervolgens al snel de Europese marktleider in deze sector. Tegenwoordig, is Tradeinn nog steeds één van de grootste e-commercebedrijven ter wereld. In totaal hebben ze 17 verschillende online winkels, haar totale assortiment bestaat uit meer dan 1 miljoen producten van meer dan 1500 bekende merken. Elke dag worden er ongeveer 18.000 bestelling bezorgd, bovendien verzendt Tradeinn naar meer dan 200 landen wereldwijd. De websites zijn beschikbaar in 18 verschillende talen, inclusief in het Nederlands.

  Diensten van Dressinn
  Dressinn heeft een groot assortiment aan kleding voor de hele familie (dames, heren en kinderen). Naast kleding, kunt u ook terecht bij Dressinn voor schoenen en diversesoorten accessoires zoals horloges, tassen, riemen, hoeden, sjaal en enzovoorts. Op haar website dressinn.nl kunt u kiezen uit 17 categorieën. Elke soort kledingstuk dat u momenteel in uw kledingkast heeft liggen is te bestellen via Dressinn. Dus als u van plan was om uw hele kledingkast te veranderen, dan zou dat mogelijk kunnen zijn bij Dressinn

  CoINNs sparen
  Bij alle winkels van Tradeinn kunt u zogenaamde CoINNs verzamelen door aankopen te doen of een review achter te laten. Deze CoINNs kunt u vervolgens inwisselen voor extra korting. De CoINNs die u heeft verzameld, kunnen gebruikt worden bij alle Tradeinn winkels, inclusief Dressinn. Om in aanmerking te komen voor het verzamelen van CoINNs, moet u een account aanmaken op één van de 17 Tradeinn winkels. Met één account kunt u terecht bij alle 17 winkels.

  Uw mening over Dressinn
  Bij de ErvaringenSite is het onze missie om al onze bezoekers te informeren, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst voor de eerste keer. Maar om dat waar te kunnen maken, hebben we uw hulp hierbij nodig. We willen u graag uitnodigen om uw ervaringen te delen op deze pagina, als u weleens gebruik heeft gemaakt van de diensten van Dressinn. We vragen dit niet voor onszelf, maar voor de vele bezoekers die net als u gebruik maken van de ErvaringenSite.

  online shop with me!

  Dressinn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dressinn

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dressinn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dressinn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dressinn actief?

  Dressinn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dressinn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.