100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
lily
Na wat twijfelen om een bestelling te plaatsen na het lezen van de reviews, ben ik blij dat ik toch de sprong heb gewaagd. Gelukkig koos ik voor achteraf betalen via Klarna voor extra zekerheid en ...Lees verder
L
L. Delhaye
Echt een geweldige webshop, man! Het product dat ik heb besteld was helemaal origineel en van super goede kwaliteit. Moest wel eventjes wachten eer het werd verzonden, maar ik zal je zeggen, het wa...Lees verder
M
Marion
Ik was echt blij verrast door hoe snel mijn bestelling geleverd werd! Ik kreeg mijn product al op 9 januari, terwijl er stond dat het tussen 5 en 10 januari zou komen. De updates in de app waren su...Lees verder
A
A. Boulanger
De schoenen die ik online besteld had, waren echt snel geleverd en ook nog eens veel goedkoper dan op andere sites. Alleen was de doos waarin ze zaten helemaal gescheurd... Gelukkig waren de schoen...Lees verder
Y
yanis
Ik was echt super blij met mijn aankoop bij jullie! De levering was mega snel, binnen 2 dagen had ik mijn schoenen al binnen! De kwaliteit van de schoenen is echt top, zeker voor de prijs die ik er...Lees verder

Reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Superb purchase

  Na wat twijfelen om een bestelling te plaatsen na het lezen van de reviews, ben ik blij dat ik toch de sprong heb gewaagd. Gelukkig koos ik voor achteraf betalen via Klarna voor extra zekerheid en alles kwam netjes aan binnen een paar dagen. Ik kon de bestelling goed volgen en kreeg de juiste e-mails. Echt blij met de service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zeer goede ervaring!

  Echt een geweldige webshop, man! Het product dat ik heb besteld was helemaal origineel en van super goede kwaliteit. Moest wel eventjes wachten eer het werd verzonden, maar ik zal je zeggen, het was het wachten helemaal waard! Gelukkig hielden ze me goed op de hoogte van de status van mijn bestelling.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle en correcte levering

  Ik was echt blij verrast door hoe snel mijn bestelling geleverd werd! Ik kreeg mijn product al op 9 januari, terwijl er stond dat het tussen 5 en 10 januari zou komen. De updates in de app waren superhandig en gaven me een goed beeld van wanneer het zou aankomen. Het product was keurig verpakt en in perfecte staat, just zoals ik gehoopt had. Ik had het al eens in een echte winkel gepast, dus wist precies wat ik kon verwachten. Helaas kan ik niet oordelen over de service na verkoop, omdat ik daar geen ervaring mee heb.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering en groot prijsverschil

  De schoenen die ik online besteld had, waren echt snel geleverd en ook nog eens veel goedkoper dan op andere sites. Alleen was de doos waarin ze zaten helemaal gescheurd... Gelukkig waren de schoenen zelf onbeschadigd. Misschien lag het wel aan de leveringsdienst en niet aan Dressinn zelf. Ik zou nog wel durven om daar te bestellen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering en goede kwaliteit

  Ik was echt super blij met mijn aankoop bij jullie! De levering was mega snel, binnen 2 dagen had ik mijn schoenen al binnen! De kwaliteit van de schoenen is echt top, zeker voor de prijs die ik ervoor betaald heb. Ik ben echt heel tevreden en zal zeker nog meer bestellen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Besteld mooie pull

  Ik was echt mega bang om hier te bestellen, want ik had zo wat slechte reviews gelezen. Maar uiteindelijk bleek het allemaal voor niets te zijn geweest! Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en kreeg een super mooie pull voor een goede prijs. De levering was snel en betalen met Klarna was echt gemakkelijk en veilig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nieuwe rok

  Wow, ik ben zo enthousiast dat ik een superleuke rok heb gekocht in deze winkel! De prijzen zijn echt geweldig en de kwaliteit is top. Ik heb per ongeluk een maatje te klein besteld, maar helaas kon ik het niet ruilen omdat ik geen PayPal of creditcard heb en dan kan je het label niet betalen om terug te sturen. Gelukkig heb ik nu een grotere maat besteld en ik kan niet wachten om het te dragen! Het is wel jammer dat ik de te kleine rok niet kan ruilen, maar ja, dat gebeurt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dr. Martens, online bestelling, snel ontvangen

  In het begin was ik een beetje bezorgd om hier te bestellen, want ik kende de website niet en had negatieve reviews gelezen. Maar toch besloot ik om het eens te proberen, aangezien de Dr. Martens hier veel goedkoper waren dan ergens anders. Tot mijn verbazing werd mijn bestelling supersnel verstuurd en kreeg ik ze slechts 2 dagen later al binnen. De schoenen waren echt en ik ben er echt blij mee. Ik kan deze site dus echt aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling ontvangen

  Graag wil ik mijn ervaring delen over mijn recente bestelling bij Dressinn. Ondanks enkele slechte reviews die ik vooraf gelezen had, moet ik zeggen dat ik zelf geen enkel probleem heb ondervonden. Ik plaatste mijn bestelling op zaterdag en werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Op woensdag, zoals was aangegeven, werd mijn bestelling keurig bezorgd. Alles ging vlot, gemakkelijk en transparant. Bovendien was er de mogelijkheid om achteraf te betalen, wat ik erg handig vond. Ik ben heel tevreden over mijn ervaring met Dressinn en zal zeker in de toekomst weer bij hen bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van sneakers

  Na het lezen van een paar minder goede reviews was ik een beetje bezorgd, maar uiteindelijk kon ik nergens anders goedkopere sneakers vinden en kon ik ook nog eens achteraf betalen met Klarna. Dus ik dacht: waarom niet! Gelukkig had ik mijn sneakers al op donderdag besteld en lagen ze al op maandag voor mijn deur! Kreeg meteen een bevestiging na het bestellen en de volgende dag kreeg ik een track & trace code. Supersnelle service en de sneakers zijn echt topkwaliteit! Ik ga zeker nog meer kopen bij deze webshop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  J&J leren schoenen

  Ik ben echt blij met mijn leren schoenen die ik besteld heb bij Dressinn! Ze zijn echt top en de levering was super snel. Het enige wat beter kan, is de track&trace, maar verder ben ik heel tevreden. Ik ga zeker nog eens iets bestellen bij dit bedrijf!


Anderen bekeken ook