ErvaringenSite

  Ervaringen Dutch Garden

  Het beschikken over een rustgevende mooie tuin, waar u dagelijks in kunt terug trekken met een heel spannende roman of lekker kunt ontspannen op een comfortabele loungeset met een lekkere glaasje wijn in de namiddag, is te realiseren. Hebt u in de planning een mooie aankleding van uw terras met prachtige A-kwaliteit ontwerp tuinmeubelen en bent u daarvoor op zoek naar de experts? Waarmee dient u rekening te houden bij uw aanschaf van tuinmeubelen? Hier, op ervaringensite.be kunt u voor alle informatie over tuinmeubeltrends en tips. De plek waar u in één oogopslag een overzicht hebt aan ervaringen van personen bij hun aankoop van hun tuinmeubelen. Doorloop de reviews en laat ook uw eigen reactie achter op onze site.

  Over Dutch Garden

  De eigenaar van De Teakspecialist, Jered Beumer, maakte in het jaar 2018 samen met zijn wederhelft het besluit over te stappen naar Dutch Garden. Een overstap, welke hen in staat stelde om naast de productie van eigen merken Garden Teak en Woodens ook tuinmeubelen te ontwerpen vervaardigd van nog meer materialen. Hun dienstverlening strekt zich vanaf het maken van de keuze in de winkel aan tuinmeubelen, het bestelproces, de bezorging tot het monteren van grote meubelen.

  buying my DREAM wardrobe! online shopping + try on haul

  Producten en diensten van Dutch Garden

  Bij Dutch Garden kan de klant terecht voor een collectie aan diverse merken tuinmeubelen gecategoriseerd in de loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken, ligbedden en terrasoverkapping. Het assortiment diversen omvat tuin opbergkisten, parasols, huis- en tuinaccessoires, sfeerverlichting buiten, tuinmeubelhoezen, buitenvloerkleden, hangmatten en tuinkussens voor deckchairs, tuinstoelen, tuinbanken, ligbedden en lounges.
  Allen tuinmeubelen van de merken van onder meer Apple Bee, BRYCK, Brafab, Cane-Line, FAST, Fatboy en Golden Care. Indien gevraagd wordt er ook terrasadvies tot aan huis gegeven. Net als de informatie over tuinmeubel onderhoud, tuinmeubel trends en tips.

  Verzending, garantie & betaling bij Dutch Garden

  Dutch Garden garandeert snelle levering van de tuinmeubelen, daar zij deze op voorraad hebben. Binnen Nederland heeft de levering van het bestelde plaats binnen een week en naar België binnen 10 dagen. De meubelen kunnen gratis worden geleverd door heel Europa. Bij de standaard levering worden tuinmeubelen geleverd aan huis en bij de full-service levering worden de tuinmeubelen gemonteerd op de gewenste plek. Klachten over de producten en dienstverlening mogen worden gestuurd naar: info@dutchgarden.nl of op het nummer: 035 - 69 52 934. Retourneren kan zonder opgaaf van redenen, 14 dagen vanaf de dag van ontvangst van het product. Elke klant ontvangt minimaal 2 jaar garantie op alle producten.

  Complimenten, klachten en tips voor Dutch Garden

  Bij Dutch Garden is de klant koning. Zij geloven in transparante communicatie en bieden de volledige service aan. Hebt u dit ervaren bij uw bezoek aan hen? Bieden zij daadwerkelijk de beste kwaliteit tuinmeubelen aan? Hebt u die ultieme shopbeleving, welke zij adverteren, mogen ervaren? Laat u ervaring achter in de reviews bij ErvangenSite. U bent zelf ook welkom om de overige reacties te lezen op onze site over Dutch Garden.

  Bent u van plan een bezoek te brengen aan Dutch Garden? Voor meer informatie over de ervaringen, beoordelingen en reviews van klanten met het assortiment aan tuinmeubelen mag u hier wezen bij ervaringensite.be.

  Dutch Garden
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dutch Garden

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dutch Garden een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dutch Garden. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dutch Garden actief?

  Dutch Garden is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dutch Garden gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.