Elkedagietsleuks Reviews

: 9
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

V
Van Hoof
Ik was echt blij met de scherpe prijs die ik heb betaald voor mijn bestelling, maar jammer genoeg heeft de levering veel langer geduurd dan ik had gedacht. Pas meer dan twee weken later kwam mijn p...Lees verder
A
A. Dierckx
Mijn oude laarzen waren helemaal versleten, dus moest ik op zoek naar iets nieuws. Gelukkig vond ik een prachtig paar veterschoenen op hun website en ik besloot meteen om ze te bestellen. De kwalit...Lees verder
C
clara
De deals bij jullie zijn echt de moeite. Ik heb al een paar keer besteld en elke keer loopt de levering vlot. De communicatie is duidelijk en overzichtelijk, dat waardeer ik enorm. De spullen die i...Lees verder
T
Thijs
Ik had een vest besteld in maat L, maar jammer genoeg ontving ik maat XXL zonder dat ik dat had gevraagd. Gelukkig kon ik het vest terugsturen en kreeg ik uiteindelijk het geld terug, inclusief ver...Lees verder
M
maxime
Ik heb kleren gekocht en oh nee, de levering was te laat! Maar toen ik vroeg wanneer het zou aankomen, kreeg ik meteen antwoord met de juiste datum. Ik was net op vakantie en kon het misschien niet...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede prijs, late levering

  Ik was echt blij met de scherpe prijs die ik heb betaald voor mijn bestelling, maar jammer genoeg heeft de levering veel langer geduurd dan ik had gedacht. Pas meer dan twee weken later kwam mijn pakketje eindelijk aan. Ze zouden beter een realistische leveringstermijn meedelen om teleurstellingen te vermijden. Ik zie dat veel andere klanten dezelfde ervaring hebben als ik.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lace-up boots

  Mijn oude laarzen waren helemaal versleten, dus moest ik op zoek naar iets nieuws. Gelukkig vond ik een prachtig paar veterschoenen op hun website en ik besloot meteen om ze te bestellen. De kwaliteit was top en ze pasten perfect! Gelukkig kreeg ik ook niet te veel onnodige e-mails en verliep de bestelling vlotjes. De levering was snel en zonder gedoe. Ik ben echt super tevreden met mijn aankoop en zal zeker nog eens bij jullie bestellen in de toekomst. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanbiedingen, goed proces van bezorging, kwaliteitsproducten

  De deals bij jullie zijn echt de moeite. Ik heb al een paar keer besteld en elke keer loopt de levering vlot. De communicatie is duidelijk en overzichtelijk, dat waardeer ik enorm. De spullen die ik ontvangen heb, zijn altijd van goede kwaliteit en voldoen aan mijn verwachtingen. Ik ben heel tevreden over Elke Dag Iets Leuks en zal zeker blijven bestellen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vest, verkeerde maat, retour gestuurd

  Ik had een vest besteld in maat L, maar jammer genoeg ontving ik maat XXL zonder dat ik dat had gevraagd. Gelukkig kon ik het vest terugsturen en kreeg ik uiteindelijk het geld terug, inclusief verzendkosten. Het zou beter zijn geweest moesten ze niet zomaar een grotere maat hebben opgestuurd. Over het algemeen ben ik wel tevreden over deze zaak. De klantendienst is goed bereikbaar en handelt zaken correct af.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleding

  Ik heb kleren gekocht en oh nee, de levering was te laat! Maar toen ik vroeg wanneer het zou aankomen, kreeg ik meteen antwoord met de juiste datum. Ik was net op vakantie en kon het misschien niet op tijd terugsturen, maar ze waren super vriendelijk en stelden voor om het pakket na mijn vakantie te verzenden. Tijdens mijn vakantie kreeg ik zelfs een mail dat één item niet meer beschikbaar was en het geld stond al terug op mijn rekening toen ik thuiskwam. De rest van mijn bestelling kwam zoals beloofd na mijn vakantie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bonketen met gebrek aan communicatie

  Ik ben redelijk tevreden met de aanbiedingen die ze hebben en maak er soms gebruik van. Helaas is er een groot probleem met de communicatie na het plaatsen van een bestelling. Het is frustrerend om geen enkele informatie te krijgen over wanneer het pakket geleverd zal worden. Er kunnen wel 2 tot 3 weken voorbijgaan zonder enige update, en dan plotseling wordt het gewoon afgeleverd, zonder enige aankondiging.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aanbiedingen in mijn mailbox

  Ik krijg regelmatig aanbiedingen in mijn mailbox en soms vind ik wel leuke dingen. Ik heb al twee keer iets besteld en beide keren kwamen de spullen snel en netjes verpakt aan. Het terugsturen van producten verliep ook vlot, dus daar ben ik tevreden over.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sublieme boxershorts

  De fantastische boxershorts zijn super van kwaliteit en blijven goed in de wasmachine. Elkedagietsleuks was de goedkoopste toen ik ze kocht, maar nu hebben andere winkels ook hun prijzen verlaagd. Het enige stomme is dat ik lang heb moeten wachten op mijn bestelling, maar voor de rest geef ik ze toch 4 sterren in plaats van 5.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nieuw skateboard

  Ik had een nieuw skateboard gekocht en was echt super enthousiast om ermee te gaan skaten. Maar helaas brak het board na een paar keer gebruiken al in twee stukken. Ik was echt teleurgesteld! Gelukkig heeft elkedagietsleuks me verteld dat ze alles zouden vergoeden, zelfs de kosten die ik moest maken om het terug te sturen. Echt top service!


Anderen bekeken ook