ErvaringenSite

  Ervaringen Etam

  Ongekend, wat anderen zeggen over dit bedrijf! Lees het allemaal op onze website. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via dit bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op ErvaringenSite te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als deze! Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen bij het maken van een beslissing. Lees hier eerst meer over dit bedrijf!

  Over Etam

  Natuurlijk is Etam een bekende winkel in het straatbeeld van veel steden. Er zijn ruim 30 winkels die verspreid zijn over heel België. Het bedrijf bestaat al meer dan 90 jaar. Er zijn volop deskundige en enthousiaste medewerkers die klantgericht te werk gaan in de winkels van Etam. Het is een zeer open en toegankelijke winkel waar je gemakkelijk kunt winkelen en genieten van de mooiste kleren. Het maakt trouwens niet uit of je kort of lang, wat zwaarder of juist dunner bent. Er is lingerie en kledij voor iedereen in de winkel om volop van te genieten. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken om zo een goede keuze te maken en de juiste kleren te vinden in de shop. Heb je geen zin om helemaal naar de winkel te gaan? Dan kan je altijd terecht op de webshop van Etam. Zo kan je gemakkelijk van thuis uit shoppen.


  De zomercollectie van Etam!

  Diensten van Etam

  Ze hebben een zeer uitgebreide collectie lingerie en kledij ter beschikking. Je kunt de webshop bezoeken, maar natuurlijk ook naar de winkel gaan. Je kunt er de kleren vasthouden en vastpakken. Het is heerlijk om er de nieuwe collectie te bekijken want het is echt zalig om jezelf te zijn. Er zijn volop adviseurs in de winkel en ook designers. Vrouwen worden er compleet verwend en van een goed advies voorzien. Hierdoor onderscheiden ze zich ook van de andere winkels in het land.

  Klachten, tips en complimenten over Etam

  Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met hun. Het kan gaan om:

  • Klachten & prijsverschillen
  • Heb ik recht op een prijsverschil?
  • Wat moet ik doen bij een klacht?
  • Welke garantie biedt Etam?
  • Herroepingsrecht

  Ze hebben een uitstekende klantenservice en helpen je graag om een mogelijk probleem uit de wereld te helpen.

  Heb jij ervaring met Etam?
  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op ErvaringenSite. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Levertijd? Betrouwbaar en goede kwaliteit? Lees het van klanten die al iets besteld hebben bij Etam. Dan weet u zeker dat u goed zit. Lees ervaringen bij ErvaringenSite!

  Etam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Etam

  Uw beoordeling