ErvaringenSite

  Ervaringen Eurotuin

  Heb je groene vingers en ben je op zoek naar een tuincentrum waar je ook online aankopen kunt doen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Eurotuin. Of misschien ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling bij Eurotuin te plaatsen.

  Over Eurotuin

  Eurotuin is een Belgische onderneming die is gevestigd in Merelbeke in de provincie Oost-Vlaanderen. Dit bedrijf werd opgericht in 1995 toen Rudi De Kerpel de toenmalige bloemisterij Gandaplant overnam. Op datzelfde moment werd het serrecomplex omgebouwd naar een tuincentrum van 10.000 vierkante meter. In 2014 werd een tweede vestiging geopend in Deinze, volgens het nieuwe negen kamerconcept: buiten-, zorg-, klus-, dieren-, water-, speel-, sfeer-, binnen- en bloemenkamer. In datzelfde jaar zag ook de Eurotuin Groep het levenslicht. In de daaropvolgende jaren volgden nog verschillende verbouwingen en vernieuwingen, en in 2010 kreeg Eurotuin Deinze de award 'Tuincentrum van het jaar'. Tot slot ging de webshop van Eurotuin in 2016 live. Tegenwoordig is de Eurotuin Groep in Oost-Vlaanderen op zoek naar samenwerking en uitbreiding van nieuwe winkels.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Producten en diensten van Eurotuin

  Op de website van Eurotuin kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals bijvoorbeeld Mijn Tuin, Mijn Huis, Mijn Dier, Verhuur, Cadeaubonnen en Ecocheque. Sommige van deze knoppen zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, waardoor je eenvoudiger door het menu kunt navigeren. Als je min of meer een idee hebt van het artikel waarnaar je op zoek bent, kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Verder kun je bekijken wat andere klanten zoal kochten of een van de blogartikels lezen, zoals 'Welke gewassen in je moestuin', 'Kamerplanten water geven' en 'Hoe verzorg ik mijn cactussen'. Volgens de informatie op deze site kun je bij Eurotuin rekenen op gratis verzending vanaf € 50 en een open vorm van communicatie. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Eurotuin

  Heb je ooit al één of meerdere items bij dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Eurotuin te schrijven. Hoe heb jij het bestel- en betaalproces ervaren? Klopt het dat je bij een bestelling van minimaal € 50 kunt rekenen op gratis verzending? Is de communicatie inderdaad zo vlot als men op de site beweert? Of heb je nog andere tips voor potentiële klanten van Eurotuin? Laat ons en onze bezoekers zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Eurotuin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eurotuin

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eurotuin een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eurotuin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eurotuin actief?

  Eurotuin is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eurotuin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.